שאלת קרש

שאלת קרש

אחרי שצפיתי שוב בכל העונות של "באפי" מהדהדת שאלה במוחי : האם נדמה לי או שמא באפי היית יותר מלאה בעונה הראשונה? - אולי רק השער גורם לי לחשוב כך? ואילו פיית' מישום מה נראית לי טיפה עגלגלה יותר בסוף העונה השביעית? - אם כי אני יש לה גיזרה שחבל"ז..מעדיף אותה בכל יום על שרה מישל גלר... מה דעתכם?

talrv

New member
כן...

בעונה הראשונה היא הייתה די עגלגלה, שזה סבבה כמובן בעיני ואז רזתה מעונה לעונה. עד העונה השביעית שהיא כמעט ונעלמה. טל.

Loves Bitch

New member
אצל שרה מישל גלר

רואים בבירור את ההבדלים בין עונה ראשונה שלניה שכן היא עשתה את "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" בין העונות ובעקבות כל הריצות, רזתה בצורה מטרידה [היא ירדה 3 מידות חזיה
]. היא המשיכה להוריד במשקל ובעונות האחרונות די דומה לגפרור עם בלוטות. אלייז'ה לעומת זאת לא חסכה מהתהילה והתעגלה קצת. [כנ"ל דיוויד/אנג'ל וג'יימס/ספייק] אצל אניה קשה לי לומר שרואים שינוי ממשי. [ובחזרה להיסטוריה
. אגב אם התושבה מנוסחת הזוי מדי תאשימו את מלחמת העולם השניה]

שנותיה הטובות ביותר

מבחינה חיצונית היו 3 העונות הראשונות. נראתה בריאה בגופה. הידד לאמבר בנסון שלא נכנעה עד הסוף המר והאכזר למראה האנורקטי של בנות הסדרה והוליווד בכלל. ואל.

../images/Emo45.gif מסכים בקשר לאמבר.

היא אפילו כתבה על זה מכתב.. הוא פורסם כאן מתישהו..

נצל"ש.. סקר חדש דנדש.

אחרי שפרד זכתה ברוב מוחץ כמעט למי יותר חכם בבאפיוורס.. תתביישו. מה עם ווילו? ואל.

kittycatbone

New member
your like a stick with boobies!

אני זוכרת את המשפט הזה מפרסומת בסטאר וורלד לכן, מותק

illuminating

New member
כן!

תודה לאל! אני אומר את זה כבר שנים! כמה ווויכוחים שכבר היו לי מהסיפור הזה... סופסוף האמת יוצאת לאור, שמ"ג רזתה בצורה חולנית לאורך הסדרה. היא פשוט נראית פחות מושכת ככה לדעתי. אני מסכים גם עם הנאמר על אלייזה דושקו אמבר בנסון וכל השאר. אפשר גם לראות שאלייזה התעגלה בסדרה "true calling", שם היא יחסית דיי מלאה.

avivino

New member
בעקבות כך גם הכפילות סבלו

כמו שכבר כתבת, שרה-מישל-גלר רזתה בצורה קיצונית וחולנית (וזה עוד אחרי שהמצלמה מוסיפה 5 קילו, אז תחשבו לבד...) והבנתי שגם הכפילות שלה התחלפו בגלל זה. כי הכפילה הקודמת שלה שהיתה דומה לה במבנה הגוף של העונות הראשונות אמרה שהיא פשוט לא יכולה לרזות יותר, כי היא חייבת לאכול בשביל כל ההוצאה האנרגטית העצומה שכרוכה בפעילות הגופנית שלה. אז מה שקרה בסוף זה שהחליפו את הכפילה באחרת, רזה יותר באופן טבעי. לגבי אנג'ל, במקרה שלו זה קצת פדיחה, כי ערפד אמור לא להשתנות, נכון? הוא לא מתבגר... ואצל דיוויד בוריאנז רואים בצורה מאד בולטת את השינויים וההשמנה. אם לוקחים כדוגמא את הערפדיות בסדרה (דרוסילה, הרמוני וכו') ואפילו את ספייק, רואים שלא היו שינויים גדולים אצלם. לדעתי שרה-מישל-גלר יכולה לעשות מה שהיא רוצה, למרות שלא היה מזיק לה לאכול קצת, אבל כל אלו שמשחקים ערפדים היו צריכים להקפיד יותר לא להשמין ולו רק עבור האמינות של התפקיד. בפועל- כל הכבוד לאלו שאוכלות. שיהיה לאלייזה דושקו בתיאבון, והעיקר שהיא תהיה בריאה. היא נראית מעולה בכל מקרה.

למעלה