שאלת קקי...

שאלת קקי...

שמתי לב לכך שהנחשים שלי עושים קקי בשתי אופנים האחת-קקי כמו שכולם מכירים ושני-קקי שונה לחלוטין,זאת אומרת חתיכה מאוד קטנה שלא דומה כלל לקקי,חתיכה קטנטונת צהובה כזאת...ליפני שעתיים לקחתי את החתיכה הזאת לווטרינר לבדיקת מיקרוסקופ והיה לו קשה ליבדוק והוא ביקש ממני להביא לו מעט מקקי רגיל וטען שזה לא קקי ויש הבדל בין שניהם ורק לא הספקנו לדבר על זה...אולי מישהו יודע למה פעם קקי רגיל ופעם שונה לחלוטין,יש איזה הסבר לכך?...אה ושמתי לב לזה שהקקי הזה בא בדרך כלל עם פיפי והמוצק יותר לא....שאלה רצינית לחלוטין.

BabaGee

New member
חתיכה קשיחה ומעט אבנית ?

ניתן לפורר אותה כמו אבן גיר ? צהובה עם לבן ?

FreakOn

New member
שמתי לב לכזה בצואה של הבואה שלי

זה לא רע או משהו נכון? בדרך כלל זה יוצא חצי חצי עם הקקי החום... והחצי הלבן עם הנקודות הצהובות... אני צריך להתחיל לדאוג? :S

BabaGee

New member
הסר דאגה מליבך

זה שתן מרוכז מאוד שנפלט בצורה הזאת על מנת לחסוך בנוזלים

FreakOn

New member
מההתחלה לא דאגתי :p רק שאלתי אם

לדאוג או לא :).. :p.... בכל מקרה, החלק החום, נראה לי שאני מבין מהו - אבל הלבן? זה עצמות או משהו כזה? :S

FreakOn

New member
או ש...

כוונתך הייתה לחלק הלבן הכולל את הנקודות הצהובות?

BabaGee

New member
כוונתי הייתה לכל מה שהוא לא חום ../images/Emo13.gif

וזה לא עצמות אלא שתן מרוכז

BabaGee

New member
תוספת קטנה

בזעמנים גם ניתן לראות את החלק הלבן הזה בצואה אבל כיוון שהמטבוליזם שלהם מהיר יותר אז החומר הזה (הלבן) יוצא כעיסה נוזלית, בחנקים (כמו המתכדר של יהודה או הבואה שלך) חילוף החומרים איטי יותר ,דבר שגורם ליציאות בהפרשים גדולים יותר ולחומר הלבן להתגבש יותר בתוך הנחש ולצאת כגוש "אבני"

באבא,לא דאגתי...

מלכתחילה לא דאגתי,פשוט רציתי להבין עוד משהו...ואכן הבנתי...אם כך אני רואה שהוטרינר אכן מבין,הוא פשוט לא הספיק להסביר לי,אם אתם זוכרים פעם קודמת הוא לא גבה ממני כסף ושוב הפעם הוא לא גבה ממני כסף...כמה נחמד מצידו.

BabaGee

New member
עניתי עוד בתשובה הראשונה שלי

אבל לא טרחת לקרא את פנים ההודעה כנראה ועניתי על זה שוב מיקודם

FreakOn

New member
חחחח דווקא...

כן קראתי - פשוט חשבתי שאתה מדבר על הנקודות הצהובות בלבד :)... תודה רבה בכל מקרה :)

למעלה