שאלת קניונים

kikush4

New member
שאלת קניונים

הי בננות, מישהי אולי זוכרת אם קניון שבעת הכוכבים פתוח מחר במהלך היום (כמו שהם פתוחים בשבת) או שבתי קפה וחנויות יהיו סגורים?

SimplyMe1

New member
שאלתי בפורום אוכל ומסעדות ואמרו לי שיש

בתי קפה ומסעדות אמורות להיות פתוחים היום, ובטח גם מחר.
לגבי הקניון-אין לי שמץ, התקשרי אליהם מחר ותבררי.

SimplyMe1

New member
ואני מנצלש"ת לשאלת pinterest

מאז שפתחתי את חשבון הפינים והבורדים שלי באתר הנ"ל, אני מקבלת הרבה מיילים ש-X ו-Z עשו repinned לפריט מסוים שקישרתי, זה אומר שאחרים רואים אותי שם למרות שאני לא עוקבת אחר אף אחד?

זה יקרה בעתיד כי נחמד ומסקרן עבורי לראות עיצובים ופריטים שאחרים מקשרים, אני אוהבת אסתטיקה אז זה מאוד מעשיר להיחשף לתחומי עניין שלי, אבל אני משתמשת בפינטרסט כרגע כדי לשמור לי פריטים שאהבתי, גם אחלה דרך לקשר בגדים של מנגו כדי שיהיו לי תמונות מסודרות של מה לקנות בטיול שלי:) בקיצור-ראיתי ש"לקחו" ממני את הלינק ושלחו לי על זה מייל..די מעצבן..שיקחו מה שהם רוצים רק שאין לי כוח להיות מוטרדת במייל על כול פיפס כזה..

Fun Fair

New member
נסי לראות אולי יש אפשרות

לבטל את הנוטיפיקציות (זו, אגב, הסיבה שיש לי כתובת מייל ייעודית להרשמה לאתרים. כך אני לא צריכה לפוצץ את המייל שלי בנוטיפיקתיות וניוזלטרים משמימים...)

Fun Fair

New member
למעשה, בדקתי לך

מתחת לשם שלך לחצי:
Settings>>Notifications>>Change Email Settings
שם תוכלי לכבות ולהדליק נוטיפיקציות ולקבוע תדירות

SimplyMe1

New member
תודה רבה, אעשה זאת

לגבי המייל-למשל נוטיפיקיישנס רבים מהFB אני מקבלת ישירות לספאם, אבל אם מישהו מתייג אותי או מגיב לי לתמונות אני רואה את זה בדואר הרגיל ועל הצג של המכשיר, אני מעדיפה ככה, מקסימום מתעלמת ואז מוחקת מהמייל.
הכי גרוע היה לקבל איזה 8 מיילים כול יום מאתר גרופון, הוצאתי את עצמי מרשימת התפוצה ובא לציון גואל

ismeralda100

New member
הייתי בקניון הזה בשבת רגילה והכל היה פתוח

(ומאוד מלא....בייחוד הסייל ב H&M)....
אז קחי את זה בחשבון גם לגבי חג.

למעלה