שאלת קיטבג...

deddy23

New member
שאלת קיטבג...

אתמול ראיתי בפעם המי יודע כמה את הפרק מTNG yeterdays enterprise מאז הפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה משהו הפריע לי ואני חושב שעכשיו אני יכול לחדד את מה שהפריע לי בצורת שאלה : איך שאני רואה את זה הפרק הזה בא כביכול כדי לתת "מוות מכובד" יותר לטאשה, יש את הקרע בחחל אנטרפרייז C יוצאת קו הזמן משתבש וכו וכו... השאלה היא כזו, מהרגע שאנטרפרייז C חוזרת לזמן שלה וקו הזמן הראשוני מתחדש מהי בעצם ההיסטוריה האמיתית של סופה של אנטרפרייז C? האם בעצם לא קרה כלל הארוע (ובכך מתבטלת בעצם האפשרות שטאשה אכן מתה מוות יותר מכובד...)? או שמא אכן טאשה מוזכרת כמי שעברה מסיפון האנטרפרייז D לסיפון ה C? במידה וכן נוצרת כאן בעיה אחרת, מה שקרה לאנטרפרייז C קרה לפחות 20 ומשהו שנה לפני ה D וכך בעצם טאשה עוד לפני שעלתה לשרת על אנטרפרייז D יכולה לדעת מה יקרה לה בעתיד, אך בעצם גם עתיד זה אינו ברור מכיוון שהיא תמות כבר בתחילת מסעה של אנטרפרייז D הלא כן? אולי השאלה לא כתובה באופן ברור אבל יש כאן איזה פרדוקס שאני לא מצליח להצביע עליו... אם מישהו אולי מוכן להבהיר לי את זה אני אשמח.

ליזידי

New member
שלושים שניות הקפת את הבסיס זוז

ובכן, מסתבר שדווקא יש תשובה לשאלה שלך! בערך... המעבר של טאשה להדרכת מוזיאונים על האנטרפרייז C אכן התרחש, ולא ביטל את עצמו (כמו שתסריטאים כל-כך אוהבים בדרך-כלל). למעשה, הפרק ההוא פתח את הדרך לדמות האחרת של דניז (*בינג!*) קרוסבי, בתור (כן כן
) הבת של עצמה - פרי האהבה האסורה (תרתי משמה
) של טאשה עם המפקד הרומולני הסוטה של מחנה שבויים סודי. באמת! ולא, היא לא יכלה להזהיר את עצמה, כי בעצם כשהיא חזרה לעבר אז הבעיה בהווה נפתרה אבל בעבר נוצר מצב חדש שבו יש 2 טאשות
ב-2 מקומות שונים ביקום - המקורית עדיין ילדה, והשניה שפחת קינק
. והיא אמנם ניסתה לברוח מהמחנה, אבל הרגו אותה לפי מה שהבת שלה (כלומר טאשה-עם-אוזניים-ותספורת-צלחת) מספרת. מצד שני, אולי אתה צודק, אולי 2 הטאשות בעבר התאחדו לסופר-טאשה אחת... אה... אישה שכלואה בגוף של ילדה (?) שמספקת רומולנים (!?) אההה...
ואני אפסיק בנקודה זו לפני שאני אתן למישהו רעיונות.
נ.ב. יש עוד מישהו חוץ ממני שחושב שהאייקון החדש של "קשר" (
) אמור להיות בחלק של האייקון של החיות תחת השם "כוכב-ים חולה"?

deddy23

New member
תודה על ההבהרה.

נרשם תועד וישמיד את עצמו תוך 5 שניות מסיום הקריאה. תודה.

sysiphus

New member
תראה את פרקי סיום העונה הרביעית

של "הדור הבא", החל מ-In the Mind's Eye אם אני לא טועה, וכלה בשני פרקי Redemption, שם, בסופו של הראשון (ה-cliffhanger) היא חושפת את פניה לראשונה, בצורה מאוד דראמטית. הסיפור כולו מסופר בשני חלקי Unification, שזו גם ההופעהה האחרונה של הדמות. וחבל, היא הייתה יופי של נבל, עם קשר מאוד אישי לצוות האנטרפרייז.

subatoi

New member
שני דברים

1. טאשה של העבר נתפסה אחרי שהיא בחה עם הבת שלה, והבת שלה צעקה והסגירה אותה. שווה לדעת את זה בקשר לקומנדר סילה. 2. כתבת בינג בכוונה? כי היא באמת הנכדה של בינג קרוסבי (ואם זה לא היה ברור, אז לא משנה).

deathcaster

New member
ברכות לך !

כרגע הצגת , אם כי באופן די זחוח , את פרדוקס התאומים או קונספציה דומה לו ... בכל אופן אם לא הייתה חוזרת , אז "נכדתה( או ביתה ? )" לא הייתה יכולה להיות חברת כבוד ב"טל שיאר" - ה"מוסד" הרומולני

למעלה