שאלת קיטבג

Zenith87

New member
שאלת קיטבג ../images/Emo8.gif

אני מתגייס ביום שלישי. במה להביא את הבגדים לטירונות 02? לקנות קיטבג 80 ליטר ככה במיוחד או להסתפק בילקוט ושני תיקי צד? הצבא נותן שק חפצים בבקו"ם. זה עוזר לי לארוז ולארגן את החפצים?

mlmr

New member
עצה

אל תתקמצן על גודל התיק, אבל גם אל תיקח דברים מיותרים... מה זאת אומרת אתה שואל.. לדעתי הכי כדאי לקחת תיק גדול ולהשתדל לא להתפתה להכניס בו סתם דברים מיותרים, תמיד נח יותר שהתיק לא דחוס ומפוצץ, כי לפני היציאה הבייתה אתה יכול לזרוק את הדברים לתיק ולעוף, בלי לנסות לשחזר איך זה היה שקיפלת הכל יפה בבית... מצד שני תמיד כדאי שיהיה עוד תיק קטן- אם אתה רוצה לקחת איתך דברים למטווח וכאלה, למרות שאם עדיין אורנג' נותנים בבקום אז אפשר לוותר על זה ובהצלחה

The Charmed Boy

New member
תקנה תקנה

אתה לא תשתמש בקיטבג בכלל חוץ מבשבוע הראשון אני השתמשתי בו בדיוק יום אחד וזהו... מאז הוא יושב בבית איפשהו...

mlmr

New member
אמ..

תלוי מה גודל התיקים שלך, אם זה נכנס לך בצורה נוחה אתה יכול לוותר על לקנות תיק, לפי מה שהבנתי זה דבר יקר. זה גם תלוי בשירות שלך אחרכך, אם אתה הולך להיות ג'ובניק אז עדיף שתבקש מחבר או משהו- למרות שתמיד טוב שיש תיק גדול בבית אם אתה מטייל וכאלה.. לא יודעת זה שיקולים שלך. ודרך אגב, קיטבג קוראים לתיק המכוער והמאוד לא נח שהצבא נותן לך ביום הראשון שאותו אתה דוחף אותו אחרכך לאיזה פינה עד סוף השירות- אל תבנה עליו כעוד תיק! אתה מתכוון לקנות תיק, לא קיטבג...

למעלה