שאלת קידום

קנגרi

New member
שאלת קידום

אני בוררת כרגע מקדמי אתרים לאתר שלי. יש מקדם אחד שאיתו אני כרגע בקשר שאמר לי שצורת הקידום שלו היא בניית 5 דפי נחיתה, ובעצם קידום של דפי הנחיתה ולא את האתר. האם זו שיטה נכונה? אני פשוט לא מבינה בזה כלום... זה נחשב קידום יעיל? קרן

hatkyinc

New member
PPC/SEO?

ב PPC צריך רלוונטיות של העמוד(נואשות לפעמים) ואם זה אתר עסק רגיד בדר"כ אין, אז זה פיתרון. בSEO זה גם יכול להיות שיטה... השאלה אם זה מקובל עליך שאולי רוב ה traffic יגיע לעמודים האלה.... מה התוכנית להזיז מבקרים משם לעמוד היעד שלך?

כמו שכבר ענו

בקידום ממומן אני יכול להבין את עניין דפי הנחיתה. אך בקידום האורגני לא נהוג לקדם דף נחיתה כזה או אחר. המטרה אמורה להיות שהגולשים יגיעו לאתר שלך. במידה והאתר בנוי נכון אפשר לקדם קטגוריות או דפים רלוונטים לחיפוש של הגולש. דפים שהם חלק בלתי נפרד מהאתר ולא דף נחיתה. מה גם שיכול להיווצר מצב שדף הנחיתה הוא אפילו לא על דומיין שלך אלה על מערכת של המקדם., ולאחר הפסקת העבודה תתחלי שוב מאפס. שיקדם את האתר שלך באורגני. ומנסיונם של אחרים גם דפי נחיתה לממומן שיהיו על השרת שלך.,

תשובה

היי קרן אין שום סיבה בעולם לקדם (SEO) באמצעות 5 עמודי נחיתה נפרדים. פיצול עבודה על 5 דומיינים שונים רק מזיק ומונע לרכז מאמץ (קישורים למשל) במקום אחד. לדעתי הכוונה כאן היא לפרסום ממומן (PPC). אם לא, מדובר בתהליך לא נכון ולא מומלץ. גוגל, קידומית, מעדיף אתרים שהם ספקי מידע. פיצול כזה של תוכן ושל משאבים אחרים יוצר מצב של 5 אתרים חלשים ולא אחד חזק ומשנע, כזה שיהיה בעל סיכוי טוב להגיע לתוצאות הראושונות של גוגל. ישנם גם שיקולים נוספים (למשל מנגנון LDA) – על השיקולים האלה ועל חשיבותו של תוכן לקידום האתר בכללי אפשר לקרוא כאן. המשך יום נעים :)

למעלה