מיון (רגיל, נשים, יולדות,אאג, עיניים) חינם (שלא תצטרכי), אופציה לבדיקות דם במיון בחינם, הנחות על תרופות
כמו שאמרו לפניי - תקף גם לבן הזוג ולילדים (אם אני לא טועה גם להורים)
עכשיו אני עוברת להיות פרסונל במכבי, תוהה איך זה יהיה
איריס כשר באמת באמת רופאת משפחה בחסד ( מלהתקשר ולהזמין לבדיקות תקופתיות כי צריך , לענות במיילים לחולים , להלחם שיקבלו מה שצריך גם אם המחוז מסרב ויש לי עוד הרבה דוגמאות )
הדבר היחיד שצטערנו שאמא שלי נאלצה לעזוב כשעזבה את גדרה
ועד ההריון הראשון הייתי מרוצה מאוד. אחרי ההריון מייד עברתי לכללית, ואני ממש ממש מרוצה ! לפחות בנס ציונה המרפאה מצויינת, יש תורים ובתי מרקחת והכל באמת אחלה- אני מרוצה מאוד ואני לא פרסונל....
רופאת המשפחה שלנו היא ד"ר אוקסנה אדן מנהלת המרפאה בקניותר- מקסימה ממש !
מצאתי גם רופא נשים נחמד במרכז לבריאות האישה ברחוב ההסתדרות- לא זוכרת את שמו בע"פ אבל אחפש לך כשיהיה רלוונטי.
הדבר שהכי הפריע לי במעבר לכללית היה הצורך לקבוע תור לבדיקת דם- אני רגילה ממאוחדת פשוט להתייצב הכי מוקדם שאפשר במעבדה במרתף ברחוב בניימין או באצל מרים האחות ברמז.... אבל הבנתי את ההגיון שבאמת כשמתרגלים השיטה עובדת לא רע בכלל.
נעשה באינטרנט, בפשטות ובנוחות. (והשעה שנקבעת היא סתם שעה. אם צריך אני באה באותו יום מוקדם יותר, וכמעט תמיד מתפנים אליי קודם. זה יותר כדי לקבוע את מספר הפונים לבדיקות דם ליום נתון, ולווסת אותם בצורה מאוזנת על פני השבוע)
בתור אחת שעובדת מחוץ לעיר ויוצאת מהביץ לפני שהאחיות מתחילוץ לעבוד, זה שיש לה את האופציה לעשות בדיקות ולדלג על שלב התור זה מעולה.
לגבי כללית.
אני עברתי הריון בכללית והייתי סופר מרוצה יש לי רופא נשים לא פחות ממדהים (אמנם בלי הריון קשה להשיג אותו ובכל זאת שווה את ההמתנה).
ולדעתי רופא משפחה זו לא סיבה להישאר מצד שני אני רואה את רופאת המשפחה שלי אולי 2-3 פעמים בשנה אז לא בטוח שאני מדד.
הגבר פרסונל בכללית
אבל בינתיים אנחנו נשארים במכבי בגלל המוקד ובגלל הרופאים הקבועים (רופא ילדים, רופא א.א.ג., מרפאת שיניים).
תוהה אם לא כדאי באמת לעבור.
נראה לי שפשוט צריך לעשות סקר של מידת זמינות ואיכות השירותים שאתם צורכים בתדירות גבוהה יחסית.