שאלת קומות

בטא 422

New member
שאלת קומות

אני מכינה לחברה עוגת חתונה בת 3 קומות וצריכה המלצות לעוגות שיכולות להתאים. בדר"כ אני מכינה את השוקולדית מהספר של טל כץ שהיא די כבדה אבל אשמח לגוון. חשבתי שכל קומה יכולה להיות עוגה אחרת כאשר אני חושבת שלמעלה צריכה להיות עוגה די קלילה. ועדיף שיהיו פרווה... אשמח לעזרתכן

net the jet

New member
פרווה..... אז ככה... הייתי הולכת על עוגת

שקולד כלשהיא, עוגת מיץ ( שהן הרבה פעמים עם שמן ) והאמת, אין לי מושג לגבי עוד עוגות פרווה . לגבי הקומות- מי למטה\מי למעלה, גם לא ממש יכולה לעזור כי אני לא מכירה את השוקולדית. אבל בעקרון- עוגה 1 תהיה הכי כבדה, וכ"ו. לא לשכוח תמיכות. אם יש תמיכה טובה ובסיס לכל עוגה זה לא ממש משנה.

נטעים

New member
נטע זו לא בעיה ללכת עלעוגה? סתם נראה לי בנעלי

בית זו בעיה לא?

meiraval

New member
אני עשיתי לבר המצווה של בני עוגת 3 קומות...

לקומה התחתונה אפיתי עוגת גזר שמופיעה במאמרים בשם "עוגת גזר מצויינת הלקוחה מהספר של איתמר דוידוב". היא פרווה, היא מצויינת בטעמה (!) והיא היתה יציבה. מירב.

net the jet

New member
שום בעיה- אני קלילה ביותר ולא ניכר על פני

העוגה שהלכתי עליה

bovi 39

New member
מהן תמיכות?../images/Emo97.gif

סליחה על הבורות אבל מה זאת אומרת תמיכות, איך עושים זאת? עכשיו הכנתי עוגת 3 קומות לבת שלי ללא תמיכות פשוט הנחתי אחת על השניה, אני אשלח אותה אבל הייתי רוצה לדעת מהן תמיכות.

net the jet

New member
כנסי לפורום מתחילים- יש מאמר מצולם של עוגת

קומות. בקצרה- מכניסים לעוגה כמה תמיכות של שיםפודי פלסטיק או עץ עבים בגובה העוגה על מנת שהמשקל לא יהיה על העוגה עצמה. הנחת עוגה על גבי עוגה ללא תמיכה עלולה לגרום לקריסה, לסדקים ועוד צרות לא נעימות וחבל

למעלה