שאלת צמיגים

Dresdner

New member
וי סטרום הולך טוב עם הBW 501\502

עומק חריצים של 8ממ (חיי צמיג ארוכים) וגם אחיזה נהדרת

tedys strm

New member
לגבי TW: יש כמה סוגים

TW באמת מתפקד טוב בDL, זה כי הוא פותח ייעודית לאופנוע. ולמשל זה לא אותו TW101 בדגם ה 1000 ובדגם ה 650 בדגם ה 650 זה מסומן כ J ובדגם ה 1000 עם F ה TW152 הוא בשניהם מסוג F אני לא מבין מה ההבדלים בין הסדרות השונות (איפה הד"ר או טלשביט שיסבירו) אבל שמעתי שBMW1200 הולך עם TW מסוג L אחרי שניסיתי גם אנאקי H וגם V. אני חושב שהאנקי נגמר מהר ובעיקר נגמר עם פנצ'רים. אני לא הרגשתי ממנו יתרון חד משמעי באחיזה. גם האנקי וגם ה TW נחשבים 95-5 ביחס כביש שטח צמיגים טובים נוספים שיש בארץ הם מצלר טורנס (קצת קרוב למאפיינים של האנקי אבל מחזיק יותר קמ, פירלי סקורפיון שדומה ל TW, ויש גם דנלופ 607 שמתרחק עוד יותר מהשטח באופי) אם הכיוון שלך יותר ספורטיבי כמו שרואים בתמונות ואתה לא מקפץ בסלעיות, אז יש צמיגים יותר מודרניים שאולי יש להם יתרון: BW 501/502 של ברידג'סטון או POWER ROAD TRAIL של מישלין ועוד יותר קיצוני זה BT21/20 גם כן של ברידג'סטון. אצלי יש BT יצאתם מבולבלים? ... גם אנחנו.

Dresdner

New member
התכוונת לפיילוט רוד (לא פוואר)

באמת צמיגים טובים אבל מוותרים על כל זיקה לשביל.

nirbo

New member
אופי הרכיבה שלי הוא גם כזה שראית בתמונות..

אבל אני מדי פעם נוסע ליד הכביש ורוצה צמיג שיוכל להתמודד עם זה טוב לפחות כמו ה-TW 101/152 שיש לי עכשיו. צויין כאן למעלה הפירלי סקורפיון שדומה ל-TW. במה באים לידי ביטוי ההבדלים / האם זוהי המקבילה של פירלי? כרגע עושה רושם שאני מכוון לצמיגים זהים לאלו שהיו לי - ברידג'סטון TW 101/152, או מצלר טוראנס לאחר שאברר מחיר עליהם, או פירלי סקורפיון - במידה ואלו באמת דומים ל-TW באופי.

Dresdner

New member
לפי מה שאני זוכר הסקורפיון זה המקביל או הזהה

לטורנס הרי פירלי ומצלר בסופו של דבר זה אותה חברה.

kobi l

New member
סקורפיון או טורנס ?

היי גם אני נמצא בתהליך חיפוש צמיגים ומתלבט ... האם בגלל שהם מ"אותה" חברה הצמיגים זהים באיכות/ביצועים/אורך חיים ? הבדלי המחיר בין שני הדגמים כ 400 ש"ח בברכה, קובי

Dresdner

New member
הכי טוב שתעיף מבט בפורום וי סטרום

יש שם חוות דעת על כל צמיג אפשרי לוי סטרום. בראיון שעשה DRXR לאחד ממנהלי פירלי (לא זוכר בדיוק את תפקידו) הוא אישר ששני החברות משתמשות באותה טכנולוגיה או תרכובות. כמו כן קראתי בכמה מקומות שאין הרבה הבדל בין הטורנס והסקורפיון חוץ מצורת החריצים. ממליץ בחום על הBW הם נדבקים מעולה ומחזיקים הרבה זמן, שילוב מנצח. (בתמונה KLV עם BW במבחן צמיגים)

kobi l

New member
צמיגים

תודה, אין לי וי-סטרום אבל הציץ בפורום בכל מקרה. בברכה, קובי

Shredingerscat

New member
הטורנס מאוד דומים לאנאקי

טיפה יותר רכים, לכן נותנים טיפה יותר אחיזה בקור וניגמרים טיפה מהר יותר במזג אוויר חם.

למעלה