שאלת צילום

איללי

New member
שאלת צילום

ראיתי בחיפוש שהנושא לא עלה הרבה זמן- אז עכשיו הזמן! איפה אני יכולה להדפיס בזול תמונות דיגיטליות? איכות זה לא כזה משנה כי האמת היא שאני לא רואה הבדל בין סוגים שונים של פיתוחים שעשיתי. אני צריכה להדפיס כ600 תמונות [מהטיול המדהים שלי ושל בנזוגי לארה"ב]ובמקרה הזה כסף הוא בהחלט פאקטור... תודה! אם אתם מכירים גם אתר אינטרנט ששולח הביתה, או חנות זולה במקום אחר בארץ אני גם אשמח כי יש לי נציגות בכל מקום [חוץ מהמאוד מרוחקים]

golan95

New member
מנצלת, את השאלה

ומי יודע איפה אפשר להפוך קלטת וידאו לCD?

cr

New member
יש אפשרות לקנות כרטיסייה במודיעין

סנטר (החנות למעלה )אם אני לא טועה 300 תונות ב-190ש"ח... תבדקי איתם..

דושניק

New member
להזכירכם

הם הצהירו בעבר שיתנו הנחות למציינים שהגיעו דרך הפורום. אני בחנתי אותם בנושא ואכן הם כיבדו את הצהרתם.

את לא רואה הבדל?

אם כך לכי לפוטוסנטר במודיעין סנטר למטה. רק עצה-לפי שאת שולחת לשם 600 תמונות שלחי 10. ובדקי אם האיכות מתאימה לך, הם לא מפתחים על נייר קודאק רויאל. כשלי אין זמן ופחות חשובה האיכות אני עושה אצלם, המחיר בסדר גמור. לדעתי יש הבדל ענק בין האיכות אצלם לבין איכות שאני מקבלת כשאני מפתחת בפוטוגני (על נייר קודאק רויאל) והשוותי כי פיתחתי תמונות זהות לצרכים שונים בשני המקומות-עולם אחר לגמרי. אבל שוב, אם האיכות פחות חשובה לך ... לכי עליהם (פוטוסנטר) מהירים ונחמדים.

אמץ

New member
pic4me

אני מפתח שם כבר הרבה פעמים, כולל הגדלות ענקיות.55 אגורות לתמונה (מעל 100 תמונות).הכל דרך הרשת.

moosa1

New member
אני פיתחתי במודיעין סנטר

בקומה השנייה ליד הבית-קפה, אני לא זוכר איך קוראים להם. הם לקחו בערך 60 אגורות לתמונה, וכל התמונות (כ- 600) היו מוכנות באותו יום. סה"כ - הייתי מרוצה.

מצרפת לך לינק שווה!!!

אפשר לבחור את החנות הזולה ולעשות דרכם הזמנה והתמונות נשלחות הביתה! אני מדפיסה רק דרך האתרים האלו (תמיד בוחרת את הזולה...)

למעלה