שאלת ציוד

ביקו

New member
סנפירי וולו...

לאחר די הרבה שנים עם הקוואטרו עברתי לוולו. (הבלאי הכריע את הקוואטרו). סנפיר קל ונוח מאד, קל בתנועה במים, דורש מעט מאד מאמץ רגליים בתנועה, אך פחות אפקטיבי בזרמים יחסית לקוואטרו. סנפיר מצויין לצלילות רגועות. מומלץ מאד לצוללים שרגליהם אינן חזקות במיוחד.

ניב ד

New member
אני מאד מאד מבסוט מהם

יש להם חסרון אחד שאין תחושה שלהם על הרגל ולא כולם אוהבים את זה. הם גם לא מפעילים כוח דחף חזק כמו למשל ג´ט פין או טוין ג´ט, אבל אפשר לפצות על זה בתנועות יותר מהירות מכיון שלא נדרשת הפעלת כוח רבה. בקיצור - מומלץ.

worried diver

New member
סנפירים מצויינים

הרגליים לא מתעייפות, וההתקדמות לא נפגמת. מומלץ.

יש לי VOLO ואני מבסוט מהם

מאז שיש לי אותם איכות הצלילה השתפרה פלאים (השרירים לא נתפסים לי) קצב ההתקדמות מעולה. הטילוף קל ונוח מאוד. רק שבחים יש לי יגאל

הולנדי

New member
הסנפיר נוח וקצר יחסית

לפעמים יש הרגשה שחסר כוח דחף, לא אוהב את פטנט סגירת הרצועות והנעילה של הסנפיר, הפסקתי להשתמש בו ואני נועל את הרצועות פשוט ע"י מתיחת הרצועה.

siliconarts

New member
חשוב לדעת../images/Emo70.gif

הסנפיר מאוד סימפטי ורגיש
אם עומדים על אבנים בכניסה אל המים - "סוליית" הסנפיר נשחקת עד בלי היכר - כבר לא רשום עליה Volo (דרך אגב משמעות המילה:"תעופה" באיטלקית). לאחר קצת ניסיון גיליתי שהדרך היחידה לנעול אותם היא: להכנס למים עם מאזן מנופח עד לגובה בו כבר לא עומדים, להשען לאחור ולהניח רגל אחת על הברך של השניה ואז לשים את הסנפיר, וחוזר חלילה - כמובן שאז כבר אסור לעמוד (מזל שאי-אפשר במילא). חוץ מזה - הוא סנפיר הפֶּדַל האולטמטיבי לעצלנים
(אני אומר פדל, מכיוון שסנפירי הSplit מתאימים יותר).

gilad_no

New member
A little bit thin,

You should be very carefully with it because it can be teared on the sides of it. Also, as mentioned before, the locking mechanism is a litte annoying. Beside this, this is a great choice - lousy or not, it´s very easy to swim with it

למעלה