שאלת ציוד

שאלת ציוד

היי לכולן, אני מלווה את הופרום החודש האחרון והעבודות שאני רואה ממש עושות לי חשק! התחלתי עם שיטת המשושים - הידנית... אבל אני רואה את עצמי ממשיכה ככה.. זה דורש המון המון זמן... אני עדיין רוצה לעשות דברים יפים... ויש לי בקרוב יום הולדת
אז זה זמן טוב בשבילי להצטייד במה שצריך... אז אם אפשר - אשמח לקבל טיפים - מה צריך לקנות כדי שאוכל לעשות עבודות טלאים במכונה? ראיתי בכל מיני אתרים את סכין החיתוך, המשטח וסרגלים שקופים למיניהם... האם אלו נחוצים? האם יש עוד משהו שמייעל את העבודה? באיזה ציוד אתן משתמשות? ואם אפשר לדעת כמה עלה ואיפה... המון תודה! מיקי

nesherkal

New member
עזרים חשובים לדעתי../images/Emo13.gif

משטח חיתוך, סכין גלגלת, סרגל שקוף גדול ישר אלה הם הדברים הראשונים שאני רכשתי. קניתי את הדברים בחנוית שונות. פיסות, אופיס דיפו.הובי לי. כמובן המון בדי כותנה צבעוניים. בהצלחה

justmom

New member
כמו שאמרו לך - משטח חיתוך,

גלגלת וסכין - וכדאי להשקיע באיכותיים (סרגלים של Omnigrid, סכין של Olfa כו'). אבל אני חושבת שההשקעה הכי משתלמת היא בקורס טוב אצל מורה מנוסה, שייתן לך בסיס טוב להמשיך ממנו. אני ממליצה מאוד על צביה סטרכילביץ' קליין - מורה מעולה ומאוד יסודית שמלמדת בפיסות, ואם אני לא טועה גם אצלה בבית. את יכולה ליצור קשר עם פיסות ולברר. במבט ראשון ההשקעה בלימוד מסודר נראית מאוד גדולה ואולי מיותרת, אבל זה ממש לא כך - זה נותן בסיס ועוזר להימנע משגיאות ומבזבוז של משאבים ובדים.

אני גרה באזור הצפון

ואין מצב שאני מגיעה למורה שלא גרה ממש לידי
אילוצי זמן וילדים.... אני מניחה שז בעיה להזמין מחו"ל - אלה דברים כבדים, נכון? אשמח לדעת - מה ההבדלים בין סכיני החיתוך השונים (60'''48'' וכולי) איזה גודל משטח חיתוך הוא שימושי, איזה סרגל הוא שימושי וכולי. המון תודה!

הדור

New member
מיקי../images/Emo140.gifישהמון טלאים בצפון

צלצלי לאגודה 03-5493497 האלפון שלי מ05 ץואיני יודעת מי עוד עובדת. אם תתקלי בבעיה ,שלחי אלי מסר ואתן לך כתובת,שאולי עוד עובדת

justmom

New member
בצפון יש מורה נהדרת בשם מירי קוק

היא ממגדל, אבל היא מגיעה ללמד גם במרכז הקווילט בבוסתן הגליל, והיא פשוט מצוינת.

עוד שאלה...

ראיתי בהובי לי סכין חיתוך ב - 45 ש"ח. זה מחיר סביר? נראה לי זול מאוד... זול מדי... ולקנות את משטח החיתוך הגדול ביותר?

vanula19

New member
באמת זול מדי

אם אני לא טועה אני שילמתי על הסכין שלי 115 ש"ח. קניתי בפיסות לגבי סרגל, לדעתי עדיף סרגל עם סימונים בולטים. הראשון שלי היה סרגל רגיל וכשהתחלתי ללמוד אצל מורה הבנתי את ההבדל. לבאשר למשטח, התחלתי עם גדול (מהר מאוד קניתי גם קטן) שיהיה בהצלחה. זה עולם מדהים!!

חרוזית1

New member
מיקי משטח חיתוך גדול חיוני ביותר וכן סרגל טוב

ו וסכין גלגלת. מאחר והפריטים לעבודת הטלאים לא זולים בכלל אין ברירה אלא רק לרכוש אותם טיפין טיפין

יאמה

New member
או לקנות בארה"ב

אם יש לך מישהו שם שיכול להביא או לשלוח לך לארץ. קניתי סכין של אלפה ומשטח חיתוך גדול, כל אחד ב 10 דולר....

הייתי שמחה

אבל אין לי מי שיכול לקבל את זה שם
ומשטח החיתוך נראה לי בעייתי במשלוח לארץ....

למעלה