שאלת ציוד רכבת:

• פותח הנושא 846
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

846

Active member
שאלת ציוד רכבת:

שאלת ציוד רכבת:
מי יוכל לספר משהו על המשאית MAN של הרכבת שנוסעת על הפסים בקטעים מסוימים ומבצעת תיקונים? אני רואה אותה מידי פעם תוך כדי נסיעה ואף פעם חא יכול לעצור ולהסתכל.

846

Active member
../images/Emo12.gif

שאלת ציוד רכבת:
מי יוכל לספר משהו על המשאית MAN של הרכבת שנוסעת על הפסים בקטעים מסוימים ומבצעת תיקונים? אני רואה אותה מידי פעם תוך כדי נסיעה ואף פעם חא יכול לעצור ולהסתכל.

אורי404

New member
אנסה לענות לך.

שאלת ציוד רכבת:
אנסה לענות לך.
זוהי משאית של קבלן צרפתי, המצויידת במתקן לריתוך פסים. היא נוסעת גם על כביש וגם על מסילה. אני אנסה לתת לך קישור של המשאית מתוך האתר המעולה "חדשות הרכבת". בעבר היא גם צולמה לפורום (לפני למעלה משנה, אנסה בעתיד למצוא לך את הדף).

אורי404

New member
בתוך האתר כנס לפרק "מעקב".

אנסה לענות לך.
זוהי משאית של קבלן צרפתי, המצויידת במתקן לריתוך פסים. היא נוסעת גם על כביש וגם על מסילה. אני אנסה לתת לך קישור של המשאית מתוך האתר המעולה "חדשות הרכבת". בעבר היא גם צולמה לפורום (לפני למעלה משנה, אנסה בעתיד למצוא לך את הדף).
אחרי זה כנס ל"פרוייקטים שהושלמו", מהפרק הזה כנס ל"שידרוג קו לוד -ראש העין. בתוך זה כנס ל"מצב העבודות באיזור נחל נטוף - תחילת יוני 2003". למטה מופיעה תמונה של המשאית. מקווה שלא סיבכתי אותך.

846

Active member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אחרי זה כנס ל"פרוייקטים שהושלמו", מהפרק הזה כנס ל"שידרוג קו לוד -ראש העין. בתוך זה כנס ל"מצב העבודות באיזור נחל נטוף - תחילת יוני 2003". למטה מופיעה תמונה של המשאית. מקווה שלא סיבכתי אותך.

846

Active member
לא הצלחתי למצא.....

לא הצלחתי למצא.....

אורי404

New member
פאק שלי... מהתחלה.

לא הצלחתי למצא.....
פאק שלי... מהתחלה.
כנס לפרק "מעקב", אחרי זה ל"פרוייקטים שהושלמו", אחר כך "שדרוג קו לוד ראש העין", אחר כך "עבודות להשלמת המסילה באיזור נתב"ג מרץ-אפריל 2003", ולא מה שכתבתי קודם בטעות. בתחתית העמוד יש תמונה של המשאית עם הסבר קטן. מקווה שהפעם הלך לי.

846

Active member
../images/Emo51.gif רבה על ה ../images/Emo53.gif מעניין מאד !

פאק שלי... מהתחלה.
כנס לפרק "מעקב", אחרי זה ל"פרוייקטים שהושלמו", אחר כך "שדרוג קו לוד ראש העין", אחר כך "עבודות להשלמת המסילה באיזור נתב"ג מרץ-אפריל 2003", ולא מה שכתבתי קודם בטעות. בתחתית העמוד יש תמונה של המשאית עם הסבר קטן. מקווה שהפעם הלך לי.
רבה על ה
מעניין מאד !

צביקוש23

New member
הנה המשאית

פאק שלי... מהתחלה.
הנה המשאית
מתוך אתר "חדשות הרכבת"

fireman

New member
מעניין שלא מצאתי שם את התמונה

מעניין שלא מצאתי שם את התמונה
המדוברת....

מצב
הנושא נעול.
למעלה