שאלת ציוד לשינה

2inaroad

New member
שאלת ציוד לשינה

מה אתם ממליצים להביא לטירונות מחבינת סידורי שינה? ברור שהשמיכה הצהל"ית היא רק בשביל שתהיה מקופלת כמו שצריך... אז מביאים: 1. סט מצעים 2. כרית 3. שמיכה או שאפשר להביא שק שינה ופשוט להיכנס אליו וזהו...? למה זה יותר קל, פורסים אותו על המיטה ובבוקר מקפלים וככה יש הצנעת אזרחי...

נראה לי שמקבלים שק שינה מהצבא

(למי שיודע - זה נכון?) ואז אפשר להביא ציפה מהבית, להכניס אותה לשק"ש ולהכנס לתוכה. בחורף אפשר גם להביא שמיכה שלא יהיה קר, ואם עדיין קר אפשר לשים למעלה את הסקביאס בצורה שזה לא נוגע בך. וחוץ מזה כרית, כנראה.

JDOE

New member
מקבלים

אבל לא הייתי מציע לישון איתו זה שק שינה צהוב ומגעיל כמובן ואם יביאו שקי שינה מבד שזה פחות אפשרי אז יותר טוב ונוח

די כבר עם השטויות האלו!

אולי תביאו גם ת'מיטה שלכם וזהו?! שק שינה צבאי הוא שק שינה לכל דבר. מזה משנה אם הוא צהוב ירוק או ורוד?? שק שינה צבאי, עובר חיטוי כל פעם ששולחים אותו לניקוי, כלומר בין אדם לאדם - הוא נקי ומחוטא.

2inaroad

New member
אז אם אפשר לסכם

הציוד: 1. כרית 2. ציפה לשק"ש הצה"לי 3. שמיכה (אופציונלי, אני מתכוון אולי לישון בטרנינג...) זה רשימה טובה? בטוח מקבלים שק"ש???

אבל אם מכניסים פנימה ציפה זה עדיין

מפריע? ונגיד שלא משתמשים בשק"ש - מה היית מציע לעשות בחורף?

תקשיבי...

להביא סדין, או ציפה, זה נהדר ומספיק. יש מין שמיכת פליז כזו, "כרבולית". מתעטפים בה, ונכנסים לשק"ש, הצבאי! נחשו מה? נשארים בחיים אחרי לילה כזה

למעלה