שאלת ציוד- כוסות

noga1982

New member
שאלת ציוד- כוסות

חיפשתי שרשור ציוד כמו בהורים לתינוקות

אז תסלחו לי שאינני משרשרת.

אני רוצה לרענן את מלאי הכוסות שמורכב בעיקר מדברים שנשארו ממה שלא שברנו ממה שקיבלנו מזמן. בקיצור- שאריות.
איםה קונים כוסות? עשיתי סיבוב בעיר, לא התרשמתי בככל, יקר, די מעוכר, ואין מבחר. חוץ מלכתוב מייד אין צ'יינה בגדול על הכוסות זה המצב שלהן.

איזה כוסות יש לכם בבית? כמה אנשים וכמה סטים?

אנחנו 4 (אחד מהם תינוק) ומארחים מדי פעם. חשבתי לקנות:
* 10 שתיה קלה
* 10 שתיה חמה
* 10 למרק/קורנפלקס.

סביר? צריך עוד משהו? ואם כן אז איפה להזמין? אולי יש איזה אתר שאני לא מכירה...?

אצלנו מפילים הרבה כוסות...אז קנינו פלסטיק

מגולף אנד קו,
אסור להכניס למדיח...די מבאס.

אני הייתי בודקת את איקאה אם זה קרוב.

הכמות שציינת בסדר גמור, אולי כדאי להוסיף עוד 2 במידה וישברו.

מרים 73

New member
אצלינו שותים בחד פעמי

אבל יש לי עשרות כוסות בשביל האורחים.

לנו יש 12 כוסות לשתייה קלה מגולף.

ועוד 12 כוסות לשתיה חמה גם כן מגולף.
למרק / קורנפלקס יש לנו קעריות קטנות שקניתי בחנות בכפר ויתקין (כמו מרקיה קטנה עם ידיות).

dify

New member
את צריכה להכיר את האופי שלכם

מעולם לא ספרתי את הכוסות בבית

אני אוהבת כוסות ענקיות, אז יש לנו משהו כמו 6-7 כוסות בירה ענקיות שהן אצלנו בשימוש גבוהה מאד (בעיקר בשתיה חמה).

חוץ מזה יש לנו כוסות זכוכית לשתיה קרה שנדיר מאד שאני מוציאה, רק לאירוח סופר רישמי.

הכוסות המועדפות עלי לשתיה קרה הן כוסות פלסטיק שנכנסות אחת לתוך השניה, יש לנו ב2 גדלים (גדול וגדול יותר
) מהן יש לנו אינספור והן בשימוש קבוע.

מוסיפה תמונה עדכנית של הזקנה שלנו, עם כוס מחייכת וקצת חומרי יצירה

dify

New member
אני כבר לא זוכרת

אולי בחנות של הכל ב2 שקל? הכל בדולר? איזה דוכן בשוק.. אני זוכרת שהיו מלא כאלו.

גם אצלנו הפלסטיק שולט

מאז שהילדה נטשה את הבקבוק לטובת כוסות עברנו כולנו לכוסות פלסטיק, יש לנו שישיה של כוסות פלסטיק כתומות כאלה שנכנסות אחת לתוך השניה (וקנקן תואם
) וזה סוגר לנו לגמרי את הפינה של השתיה הקרה. יש עוד שישיה של שתיה קלה מזכוכית אבל היא מאוחסנת אי שם, כי אנחנו לא משתמשים בה.
בנוסף יש 2 סטים של 6 ספלים לשתיה חמה, אחד מאוחסן ואחד בשימוש... ו4 מרקיות.

לדעתי את צריכה יותר כוסות של שתיה קלה

כלים אני קונה בכפולות של 6, לא יודעת למה, ככה לרוב בנויים הסטים, לי באופן אישי יש המונים.
סט של 24 לונגים תואמים כי אני מארחת המון ואוהבת שערוך יפה, 18 כוסות בסגנון כפרי עתיק יפיפה, 18 על רגל חגיגיות, 12 מזכוכית כחולה בעבודת יד, 12 כוסות על רגל הזוגיות של כוסות היין וכ"ו
ו18 יומיומיות לשימוש הבית והחברים של הבנות,לשמחתי השנה הוצאתי את הפלסטיק מהבית, הקטנה בת 7.

גם ספלים יש לי מס' סטים, בהתאמה לכלים, 12 ספלי מאג לבנים, 12 כחולים, 4 ענקיים (מה שנשאר מ-6 בשבילי ליום יום) ועוד כמה מצויירים שהבנות שותות.

אני מניחה שאת לא מערכת לקורנפלקס אז פה לדעתי אפשר פחות.

אני אוהבת את גולף, פוקס ואפילו באיקאה יש כוסות יפות במחירים שפויים, אם את מאזור כפר סבא אז יש את יצחק כהן במחירים נוחים.

ועוד עצה אם יורשה לי,את כל הבודדים כוסות וספלים שלא תואמים לכלום תתרמי וכך לא יתפסו מקום ולא יראה שיש המון כשבפועל אין.

ויצמן 134, כפר סבא, חנות מלאה בכל טוב

החנות עמוסה ומבולגנת, אבל יש לה כל מה שרק יעלה על דעתך, כולל ציוד מקצועי ומנסיוני זול בהרבה בשווה ערך

שירהק1

New member
מאוד אוהבת אותו

מזמן לא הייתי כי לא ידידותי לרדת עם תינוקת לשם.

אגב אם את מעוניינת יש לידו דוכן של פיצוחים עם כל מה שאת יכולה לחשוב עליו ובד"כ המחירים ממש טובים

hila218

New member
מעניין שממש לא מזמן הייתי במצבך

החלטתי לרענן את הכלים פשוט נמאסו עלי קצת הקיימים מאחר ולא היו אחידים. זרקתי המון
וקניתי באיקאה: 10 כוסות שתיה קרה- אותו דבר.10 ספלים אותו דבר, 10 מרקיות אותו דבר, ו10 צלחות חלקות שמנת אותו דבר.
כמו כן קניתי באיקאה בגרושים ממש 6 כוסות, צלחות וקעריות פלסטיק צבעוניות לילדים.

סימה53

New member
בפוקס הןם מלא מבצעים

תוכלי למצוא כוסות לשתיה קרה עדיף שיהיה לך ספייר אם נשבר יש ספלים יפייפיים לשתיה חמה ב3 שקלים תמיד מחדשת כי נשברים

שירהק1

New member
יש לי המון כוסות ורובן באפסון

ליומיום יש לי המון שאריות שמספיקות לנו.
יש 4 כוסות גידי גוב מאיקאה
4 זכוכית צרות וארוכות שבעלי מאוד אוהב
לשתיה חמה יש מאג זכוכית - משהו כמו 6 יחידות
עוד 2-3 כוסות זכוכית דקה עם ידיות מתכת שרק בהן בעלי מוכן לשתות (מפונק משהו)
ואני לא יודעת אם מישהי זוכרת - פעם נס קפה עשו מבצע של כוסות מצויירות לשתיה חמה אז אספתי ויש לי עוד 6 כוסות כאלה.
לילדה יש אינסוף כוסות פלסטיק עם קש ובלי קשר. מאיקאה ומהכל בשקל וחצי - ככה כל פעם שהקש נראה לי מגעיל אני זורקת וקונה חדש.

באפסון יש לי סט של 12 אם אני לא טועה של שתיה קרה ועוד סט של שתיה חמה.

קורנפלקס/מרק
יש לי מרקיות לא גדולות מהסט של האוכל
ובאיקאה יש צלחות מרק גדולות יותר שכשזה רק אנחנו אני אוהבת לאכול בהן מרק (כמות גדולה יותר) וגם תבשילים או קוסקוס נחמד לאכול בהן. קנינו רק 4 (5 ש"ח לאחת אבל הן לא יפות).
ויש לי מרקיות ענק כחולות גם 4 שאמא שלי קנתה מתישהו שבעלי משתמש בהן בעיקר כנטלן

למעלה