שאלת צבעים..

night mistress

New member
שאלת צבעים..

שלום אביבה..
אני חוזרת לגור בביתה של אימי ואני צריכה לצבוע את הקיר מחדש.. מאחר ואני בדרך חדשה בחיי אשר בה אני מפתחת יותר את המודעות שלי,את היצירה ויותר את כוחות הריפויי העצמיים שלי, אני רוצה לצבוע את החדר בצבע שיסמל בעיקר את השילוב של בריאות נפשית ופיזית..(צבע שיעודד ריפויי).. האם יש לך צבע להמליץ לי עליו? חשבתי על ירקרק ..אבל אני לא יודעת עד כמה זה מתאים.. אני אשמח לשמוע עצות בנידון..

הלו night mistress

מצטערת שאני לא זוכרת... העלי שירטוט כדי שנוכל להתמקד במיקום בכיוון ובמה שיש בחדר/בית שלך. בריאות נפשית ופיסית היא עניין שכולל בתוכו הרבה תחומים בחיים. יש איזו מחלה שצריך להתיחס אליה?

night mistress

New member
מצרפת את השרטוט והסברים..../images/Emo42.gif

צהריים טובים
צירפתי את התרשים של הבית,השרטוט די קרוב למציאות מבחינת גדלים וכו'.. תאריך הלידה שלי הוא 25.3.80 בין חצות ל03:00 בבוקר.. אם את צריכה גם שם משפחה אני אשלח לך במסר.. מבחינת התרשים, עד כה הייתי בחדר שינה מס' 1 (לפני שעזבתי את הבית) אך כעת אני חוזרת לחדר שינה מספר 3 ואימי תעבור לחדר שינה מספר 1 (מאחר וכל הספרים שקראתי בנושא פאנג שואי ממליצים למבוגרים להיות בחדר מערבי, כמובן שאם אני טועה אני אשמח לתיקונים..) כעת הבית בצביעה מחודשת, אימי בחרה את הצבע שמפניה לרובו, מה שמאכזב אותי מאחר ואני נמשכת יותר לגוונים חומים, אבל מסתבר שאין לי זכות בחירה בנושא, לכן אני אצבע רק את החדר שלי
חדר שינה מס' 2 עבר הסבה לחדר עבודה,לפחות בחלקו, מאחר ובחלקו השני הוא חדר אורחים וארונות. הריהוט בחדר שלי (מס' 3) יהיה רובו עץ מלא, צבעים כהים, חום כהה עתיק ואולי גם סיפריה שחורה,אני אשמח להעלות לך עיצוב שלו בהזדמנות אם תהיי מעוניינת..המיטה ככל הנראה תהיה ממתכת, למרות שלא ממליצים על כך. לגבי השינויים שעשיתי שקשורים לפאנג שואי:
תליתי קריסטלים בכל חדר שהחלון ניצב מול הדלת (כמעט כל החדרים כולל הכניסה לבית).
הוצאתי את המראות מחדר השינה.
תליתי בחדר השינה תמונה זוגית יפייפיה (שאני עשיתי) ובסלון תמונה של מפגש חברתי עליז ושמח שמעלה בי חיוך (גם אני עשיתי
)
יש לי עץ זית קטן בחדר,שעכשיו החל לפתח עלים חדשים ואני נורא מתרגשת,אבל אני מתלבטת אם לשתול אותו באדמה..
זרקתי כל מה שלא שימושי לי (ויש לי נטיה לאגור)
בחדר העבודה סידרתי את כל היצירות שלי בסדר מופתי ולשם העברתי גם את הספרים.
הוצאתי את המחשב לחדר עבודה.
אני מפזרת בחדר צבעים שגורמים לי לחוש טוב או שאני רוצה שישדרו לי אנרגיה (לפי משמעות הצבעים).
מאחר ובחדר יהיה חלון מאוד גדול אז אני אדאג לשים וילונות ולאטום אותם טוב בלילה..
קניתי שטיח קטן עם מטבעות ועין כחולה ואני אתלה אותו בכניסה לבית. זה לא הרבה שינויים, אבל זו התחלה.. קניתי שני ספרים ואני מתחילה לעצב איתם באיטיות את הבית, מתוך תקווה שזה יתרום למאמץ
אני אשמח לחוות דעתך בנוגע לצבע לקירות וכמובן טיפים לחיזוק.. תודה רבה לך. מאיה

יפה...

אני אתעמק עוד בשרטוט, ראיתי אותו הרגע בפעם הראשונה ואני אוהבת להסתכל על השירטוטים הרבה פעמים... עכשיו אימרי לי מה בקשתך? באיזה כיוון את רוצה את התמיכה של הפנג שוי? בבקשה לבחור רק אחד. אם זה בבחירת גווני הקירות אז מדובר רק בחדר שלך? מה את מתכוונת לעשות עם היצירות שלך ומתי? בוקר טוב

night mistress

New member
צהריים טובים../images/Emo39.gif

אני רוצה את התמיכה של הפאנג בבריאות הפיזית, בהחלמה (אם הדבר אפשרי).. מדובר על צבע,בחדר שלי ובחדר העבודה (מס2) אך יותר חשוב לי כמובן החדר שלי,מאחר ואני מאמינה אהיה בו מרבית היום (+שעות שינה)אני מקווה שהגדרתי את הרצון שלי היטב, הנושא שהכי חשוב לי עכשיו זה בריאות פיזית והחלמה.... לגבי היצירות, אני מתכננת לשים את הרוב בחדר העבודה, בחדר שינה אני אשאיר מובייל שהכנתי ואת התמונה המצורפת
תודה. מאיה

night mistress

New member
ועוד שאלה..את ממליצה בכלל על המעבר

של החדרים? מ1 ל3? מקווה שאני לא מטריחה אותך..

כן....רק ש...חדר זה לא יתן מנוחה

הוא דרומי... מה עם לעבור לחדר 2? שתי האופציות האחרות...לא משהו... קחי בחשבון שאנחנו באינטרנט, ולא ממש ראיתי אבל...לדעתי זה החדר היותר מתאים לך. לא מתאים לך הריהוט הקיים שאמרת שהוא כבד וגם לא ספריה שחורה. מה זה הכובד הזה? אלה רהיטים שלך? התמונה שצרפת משדרת משהו לא מציאותי. תראי, אמנם ביקשת צבעים לחדר אבל עם כזה ריהוט...הצבע לא יעשה כלום ויש עוד המון מה לעשות לפני כן..

night mistress

New member
ברחה לי ההודעה..

אין לי בעיה לוותר על הריהוט הנוכחי ולשים ריהוט חדש ובהיר... סתם יש לי אהבה לריהוט עתיק.. והמרפאה באנרגיות שלי אמרה לי שאני צריכה לחזק את הקשר עם אמא אדמה, אז חשבתי שזה יכול להועיל..
בדקתי שוב את השירטוט, הוא נראה לי תואם למציאות, למעט אולי הגדלים של החדרים שמעט שונים..

אני מציעה להתיעץ כל פעם

ולמשך זמן ארוך (מאוד), עם יועץ/ת אחד/ת בלבד. רק לאחר תקופת מה אפשר לדעת אם ההמלצות עובדות לך או לא. כשאת מתיעצת עם כמה, בו זמנית את עלולה להתבלבל וממש לא כדאי לך להמצא במצב זה.

למעלה