שאלת פרסומיזציה

שאלת פרסומיזציה

טוב, אז החלטתי שהעולם האמיתי לא מתאים לי, ולכן אני עוזבת את עבודתי ואמורה להתחיל להנחות חוג או שניים או יותר של משחקי תפקידים. דבר כזה אומר שאני צריכה לפרסם את החוג בפלאייר שיחולק לילדי בית הספר העליזים לפני שאתחיל את סשן ההתעללות השנתי שלי בהם. השאלה היא, יקיריי-רבותיי, איך אני אמורה לנסח פלאייר כך ש: 1. הילדים יתלהבו ויהיו מוכנים ללכת לחוג 2. ההורים יתלהבו ויהיו מוכנים לשלם את הון הכסף הנדרש (חצי הון) 3. הילדים שיתלהבו לא יפתחו נטיות מאנצ'קיניות זוועתיות שיעלו לי שעות הסבר שלמות וכמה שנים טובות מחיי. עזרה תוערך במיוחד, כולל תעודת הוקרה מאולתרת למבקשים האמיצים. בתודה ובברכה, הביצה האלמותית ובניו בע"מ.

JuffoWup

New member
תוסיפי תמונה וכתב גדול ומושך

את העין. כמו כן יש עדיפות לפורמט צבעוני.

Soul Cake Duck

New member
שאלה סבוכה

עבור 1 ו- 3: אווירה. כמו טיזר טוב להרצה בכנס. תני להם לקבל את ההרגשה שזה הכל לגבי להרגיש את המשחק, לא לגבי גלגול קוביות. אבל זה לאו דווקא עובד עם 2... אולי למישהו כאן יהיה רעיון יותר טוב או לחילופין שדרוג לרעיון שלי שיפתור את הדיסוננס הזה.

nolonger2

New member
אני אנסה לעזור, היות שאני באותם

הגילאים. דבר ראשון; תכתבי על ההרפתקאות ועל זה שאתה יוצר דמות וכו', לא על שזה משחק פנטזיה/דמיון וכו' וכו', כאילו, כן תכתבי שזה זה, אבל אל תתני להם להרגיש שזה משחק של "חנונים". בסדר?

0Pandemonium0

New member
תתני להם להרגיש מה שאת רוצה.

ומי שלא מתאים לו משחק של "חנונים", שלא יבוא.

nolonger2

New member
לא התכוונתי לזה...התכוונתי שמה

שקורה היום זה שהרוב הם ערסים שנהנים לצחוק ולרדת על אחרים, אז...

0Pandemonium0

New member
אז בגלל זה צריך לשקר לילדים?

מ"ת נחשב משחק חנוני, מה לעשות? אי אפשר להמציא דברים בשביל שילדים יבואו, אבל גם לא צריך להדגיש עד כמה כולם ישנאו אותם אם הם יצטרפו. חוץ מזה, אם היא לא תדגיש שזה משחק לחנונים, אז כל הערסים יבואו ויעשו לה בלאגן

Nihau

New member
מ"ת בשפה פרסומית: "דנמיקה קבוצתית"

תודי שזה נשמע הרבה יותר רציני והרבה יותר מושך-כסף-מהורים, במיוחד כשהילדים בעצמם מכריזים שהם רוצים את ה"חוג". "דינמיקה קבוצתית" גם תפתח ציפיות לעבודת צוות- הרבה יותר מאשר "חסלו מפלצות ועלו בדרגות בהתאם" הדגישי את אלמנט הסיפור ואת אלמנט הדימיון המתפתח, את הדגש על התאמה ייחודית אישית לכל משתתף, אינטראקטיביות מקסימלית, והכי חשוב - כיף גדול.

ניסוח ראשוני להחריד - איך זה?

אם אי פעם תהיתם איך זה להיות מישהו אחר, עכשיו יש לכם את ההזדמנות לגלות. "מבוכים ודרקונים" הינו חוג המשלב הרפתקאות, יצירתיות ודמיון עם אלמנטים של דינאמיקה קבוצתית, התפתחות אישית והכרת עולמות קסומים ונהדרים. כאן תוכלו להפוך לחוקרים, אבירים אמיצים, קוסמים חכמים ובעצם, לכל דבר שרק תרצו. רק אתם תחליטו מה להיות ומה לעשות, במשחק הפנטזיה המצליח ביותר בעולם מזה מעל 30 שנה.

דרגורן

New member
אני הייתי נמנע מלהשתמש במושג

מבוכים ודרקונים. איך זה: --------------------------------------------------------------- אם אי פעם תהיתם איך זה להיות מישהו אחר, עכשיו יש לכם את ההזדמנות לגלות. "משחקי תפקידים" הינו חוג המשלב הרפתקאות, יצירתיות ודמיון עם אלמנטים של דינאמיקה קבוצתית, התפתחות אישית והכרת עולמות קסומים ונהדרים. תמיד רצית להיות פיראט נועז? חוקר ארצות? אביר אמיץ? בלש חד מחשבה? זאת ההזדמנות שלך! רק אתה תחליט מה להיות ומה לעשות, במשחק הדימיון המצליח ביותר בעולם כבר יותר מ-30 שנה. דרישות מקדימות? דף, עפרון, והרבה דימיון! המודעה מנוסחת בלשון זכר, אך מיועדת לשני המינים. ---------------------------------------------------------------

המפ..

אני אהבתי=) אפשר להצטרף לחוג? דרך אגב, איפה זה ולאיזה גילאים? אולי אני באמת אצטרף לחוג...=) שק.

מגניף לאללה.

מה דעתכם? עונה על סעיפים 1 2 ו-3 האמורים לעיל? אגב, רואים שניסיתי להימנע כאן מכל הסטריאוטיפ של "קוסם רב עוצמה ולוחם כל יכול?" אשמח לתגובות, כרגיל.

BluePrint

New member
לפני שעה סיימתי לשמוע...

The Lion, The Witch, and the Wardrobe (שיעורי בית לקראת הסרט), ונראה לי שתמצות הרעיון של פתיחת דלת לעולם אחר, זו הדרך הטובה ביותר. לא יודע איך לכתוב את זה, אבל בכלליות להסביר את הכיף שבדמיון, מבלי לטשטש את גבולות המציאות.

DDN

New member
רעיון חמוד!

מה זאת אומרת "לשמוע"? תסכיתי רדיו?

BluePrint

New member
מה שהצעתי, או מה ששמעתי?

ממש במקרה יש לי גם את תסכיתי הרדיו, אבל אני שומע את הספר הרגיל. יודע... Audio Books, ספרים מוקראים.

למעלה