שאלת פנים ואזניים

א אוהל

New member
שאלת פנים ואזניים

אני מכינה עכשיו בובות טלטאביז לעוגת יום ההולדת של הבת שלי - איך אני עושה את הפנים והאזניים? מרדדת חתיכת RFM בצבע גוף ומדביקה מעל? עושה ראש שלם ומצפה אותו מהצדדים בחליפה? טכניקה אחרת?

t a l talim

New member
ניתן לעשות במספר טכניקות-

2 הטכניקות שציינת אפשריות, הקלה בינהן היא לבנות גוף לחוד וראש לחוד- בצבע הרצוי, ולהדביק פנים בצבע גוף. תסתכלי כמה הודעות אחורה- גאיליי צרפה עוגת טלטאביז מפוסלת שעשתה בטכניקה הזו.

א אוהל

New member
תודה טל

מצאתי את העוגה המדוברת. איך לחבר את הראש לגוף? הטלטאביז שלי ישבו ולא ישכבו (העוגה שטוחה ולא בצורת גבעה) ואני יודעת שהילדים ירצו לאכול את הדמויות אז אני לא בטוחה שספגטי לא מבושל זה רעיון טוב. מה דעתך?

t a l talim

New member
ניתן לנעוץ מקל של סוכריה על מקל-

יציב, לא מתפצל ונשלף בקלות

א אוהל

New member
תודה! ועוד שאלות

אז הטלטאביז מוכנים (בסוף השתמשתי בספגטי כי אין לי מקלות לסוכריות בבית - אני אזהיר את הילדים לפני שאתן להם את הבובות). ושאלות: 1. איך לאחסן אותם עד יום שישי? כרגע הם מתייבשים באוויר. הם עשויים מ-RFM עם CMC. 2. מה עושים עם ה-RFM+CMC שנשאר לי? האם זה גם יישמר כמו RFM רגיל למשך הרבה זמן? 3. איך לכל הרוחות מוציאים את צבעי המאכל מהצפרניים??? הצבעים של וילטון ירדו יפה אבל הצבעים האחרים בהם השתמשתי (של schilling שהבאתי מארה"ב) פשוט מסרבים לרדת וזה נראה נורא.

../images/Emo6.gif מתחילים לכסוס ציפורניים../images/Emo3.gif

תני לדמויות להתייבש בחוץ טוב טוב, אם אין לך בעיה של מזיקים למיניהם שעלולים להגיע תשאירי בחוץ. את שאריות הבצק ניתן לשמור, פעם הבאה שתזדקקי להם תנסי ללוש ולהוסיף טיפה מרגרינה לפעמים הבצק חוזר למוטב לפעמים לא(תלויי כמה זמן עבר ומה כמות הcmc ששמת בו). אחרי כמה שטיפות במים וסבון זה יורד לא לדאוג.....

למעלה