שאלת פליסים (POLARTEC)

HelloweeN

New member
שאלת פליסים (POLARTEC)

בבעלותי פליז 200 של חברת JOSEPF KAUFMAN, וכן מעיל פליס WINDBLOCK של החברה הנ"ל. השתמשתי בהם באירופה, ווואלה... הם בסדר, לא משהו מיוחד ולא חיממו כמובטח מעל ומעבר. עלי לנסוע לארה"ב (NY) וחשבתי להשקיע בפליס אוטנטי (כניראה עובי 300) של חברת POLARTEC, ישר ללכת על המקור בלה בלה. למישהו יש ניסיון בשטח עם חולצות פליז של החברה ויכול לפרט יתרונות, חסרונות, דגמים מומלצים וכד'?

HelloweeN

New member
אחרי ש"החכמתי" מפניני המידע

שלך בצורה ניכרת עד מאוד (NOT), יש לך אולי תשובה עניינית לשאלה? ואגב, POLARTEC רשומה כחברה, ויש לה גם פליזים שפשוט ניקראים POLARTEC (וכן חברות שונות קונות את השם ומשתמשות בחומר).

HelloweeN

New member
סלע, בחייאת,

השאלה שנישאלה לא קשורה למי משתמש בבדים של פולרטק, איזה חברות קונות אותן ובאיזה ארצות הן משווקת. אז אולי טעיתי (גם זה אני בספק) בשיוך השם "פולרטק" לחברות שקונות את השם, קונות את החברה קונות אנערף מה. אני מתענין בעובדות בשטח של אנשים שיש להם, ניסו ויכולים לזרוק כמה מילים על זה, או בקיצור, לענות על השאלה המקורית העיקרית, ולא להתפס לקטנות. אודה לכל מידע |דגש|ענייני!

sela v

New member
מה השאלה?

אתה רוצה להסתובב בניו יורק? אתה לא נוסע לאנטרקטיקה. אני הייתי באיסלנד בחורף והשתמשתי ב-WIND BLOCK והוא באמת היה מצויין. לא הרגשתי את הקור מהרוח.

juliet26

New member
מצטרפת לשאלה בהקשר דרום אמריקה

אני יודעת שכולם אומרים לקנות שם בבוליביה אבל לא נהיה ובמהלך הטיול נהיה בקרחונים בדרום על מה אתם ממליצים מבחינת פליזים.... או שעדיין ההמלצה היא לחפש משהו בדר"א???

shaishoo

New member
תשובה גם למצטרפים

הפליזים בדרא"מ מאוד זולים, למעשה אני חיפשתי שם סווטשרט פשוט מכותנה והיה מאוד קשה למצוא ועלה יותר מאותו סווטשרט רק מפליז, כי האלפקות שם שולטות ופליז בכלל מייצרים מפלסטיק וכנראה שצמר אלפקא לא מהווה תחליף הולם לכותנה וצריך לייבא כותנה והיא יקרה... בכל מקרה סטיתי מהנושא.. פליזים אז ככה הפליז שמוכרים בכל חור בדרום אמריקה הוא דו צדדי כלומר 2 צבעים וניתן להפוך אותו אבל זה למעשה פליז מאוד עבה שמחמם לה הכי יפה, נראה מגושם והכי חשוב המשקל שלו 1 ק"ג !! (בדוק כמה פעמים שקלנו אותם בגלל החבילות או לפני כביסה ) בניגוד לפליז האיכותי שבטח רציתם לקנות בארץ שלא מתקרב ל0.5 ק"ג ובדר"כ יש לו גם מגן רוח והוא לא מסורבל אבל הפליזים הדרא"מ עושים את העבודה.. אז אם לא איכפת לכם המשקל וטיה סרבול זה פליז עבודה (לטראקים) לא רע.. ומאוד זול..ובגלל שהוא כלכך עבה הוא גם מחמם סבבה.. קצת בילבלתי אותכם אני יודע אבל בטוח שכל אחד קיבל חיזוק למה שהוא גם ככה רצה לעשות לא

juliet26

New member
גם באקוודור?

כולם פה מדברים על הפליזים שקנו בבוליביה השאלה האם גם באקוודור זורמים פליזים ברחובות כמיים.....:)))

HelloweeN

New member
יצא לך לנסות פליז איכותי

של הארץ ופליז נניח של דר' אמריקה? מה האמת חימום של כל אחד מהם, והאם הפליז של הארץ (POLARTEC) אכן מחמם ומספק את הסחורה כמו שכולם טוענים?

shaishoo

New member
שניהם עושים את העבודה

כמו שאמרתי החסרון של הפליז דרום אמריקה הוא שהוא יותר כבד ויותר מסורבל אבל מבחינת חימום הוא עושה את העבודה בגלל העובי שלו היתרון הגדול ביותר שלו זה המחיר הנמוך ושלא איכפת לך "להרוס" אותו בגלל שתמיד אפשר לארגן חדש (כל עוד אתה שם) הפליז מהארץ לי היה משהו לא הכי משוכלל שעשה את העבודה לא רע, אני מניח שאם קונים משהו באמת טוב החימום אפילו עולה על הפליז הפשוט מדרא"מ. יש פליזים היום עם ניילון בפנים או צפיפות ממש גבוהה שחוסם לגמרי רוח שזה מה שמקרר... אם יש יכולת ואופציה הייתי הולך על פליז איכותי ונוח מהארץ\ארה"ב

סאקרה

New member
פליסים

יש כמה חברות שמייצרות ביגוד מפולארטק. מה שחשוב הוא: עובי,דחיסות ועמידות לרוח. במקביל כדאי שהגיזרה תהיה עמידה לרוח- צאוורון גבוה,רוכסנים אטומים,שרוכי כווץ בשרוולים ובשוליים. כדי לבדוק עמידות לרוח אפשר להצמיד את הפה בצד אחד ואת היד בצד השני. לנשוף.אם הרגשת את משב הנשיפה-חבל להשקיע. לי יש פליס של SMS,רק 200 אבל עם שכבה פנימית דקה שמנדפת. עמיד לרוח והספיק לי גם בקרחונים. סוודר מצמר אלפקה מתחת מועיל מאוד. הפליסים שקונים/תופרים בבוליביה נחמדים כגימיק אופנתי. הבדים נעימים וצבעוניים,אבל לא עמידים.

למעלה