שאלת פלאפון

שאלת פלאפון

אני עוברת בספטמבר לאנגליה לשם לימודים כרגע נמצאת באורנג' אם זה משנה. מה כדאי לעשות מבחינת הפלאפון? להישאר באורנג' דרך הארץ? לעבור לרשת שנמצאת שם? מה הכי כדאי? איך התעריפים הולכים? ומבחינת המכשיר עצמו, תהיה בעיה אם אני עם מכשיר שקניתי בארץ או שאצטרך לקנות חדש? בכל מקרה המערכת של הפלאפון שלי באנגלית לשם ההתרגלות.. תודה
שבת שלום

גוזליה

New member
האם את מתכננת לשוחח הרבה עם ישראל?

בכל מקרה לא הייתי מניידת את הטלפון הישראלי שלך לשם, כי תעריפי הroaming יהרגו לך את חשבון הבנק. את יכולה לקנות כאן טלפון שהוא pay as you go- את ממלאת כל פעם ביתרת הזכות שלך כסף, ומדברת ושולחת סמסים. לחברת O2 יש כרטיס סים הנקרא "your country" שנותן לך דקות שיחה חינם למדינה נבחרת בכל פעם שאת עושה top up- אני עשיתי כך בשנה הראשונה שלי בלונדון, וזה היה מאוד נוח. אני לא בטוחה באשר לשימוש במכשיר הישראלי שלך שם עם סים מקומי (לא יודעת אם זה אפשרי בכלל
), אבל אם זה רק לזמן קצר, לא הייתי משקיעה במכשיר משוכלל מדי- ומכשירים פשוטים את יכולה להשיג גם ב20-30 פאונד, שזה ממש לא נוראי (התשלום הוא חד פעמי, לא חודשי).

TrigATUSA

New member
to use your phone in London

you will need an unlocked phone you can ask orange to do that for you before you leave If your phone is currently locked there are plenty shops in London that will unlock it for you, look up for the signs in the windows of mobile equipment stores.

שהות לא קצרה

מדובר בלימודים לשנה ואז הארכה לעוד 3 שנים. ואני מניחה שאני אוכל לדבר עם הבית דרך הסקייפ.. כשאני אהיה בחדר שלי. אז בעיקרון עדיף אפילו את המכשיר עצמו לא להביא איתי? (נגיד כן להביא לפעם ראשונה שאני מגיעה לשם וכשיוצא לי לחזור לארץ להשאיר אותו פה)

TrigATUSA

New member
תלוי כמה את קשורה לטלפון שלך

בבריטינה תוכלי לקבל טלפון מוזל עם חתימת חוזה ממילא בכל מקרה מומלץ להפוך את הטלפון הישראלי ל PAY AS YOU GO כדי שלא תמשיכי לשלם עליו בזמן שאת בחו"ל

Lia78

New member
../images/Emo45.gif

חלק מהטלפונים יקבלו גם סים אנגלי וחלק לא. תקחי אותו איתך, או שיחסוך לך קניית מכשיר חדש או שלא, בכל מקרה תהיי זמינה עד הטיסה וכשאת חוזרת לישראל. לעבור לטוק מן או איך שקוראים לזה בישראל זה מעולה. וגיליתי שגם חוסך הרבה כסף בפעמים שאני מבקרת בישראל.

zgendler

New member
הטוב ביותר , לקנות מכשיר חדש כאן במחיר של החל

מ 80 פאונד , להתחבר לרשת שנקראת "3" , שמעניקה אפשרות לשוחח בסקייפ , ללא הגבלה ! וכך תוכלי להישאר מחוברת לארץ ללא כל עלות דרך הסקייפ בכל עת , וגם לגלוש ללא הגבלה באינטרנט ולקרוא ולשלוח מיילים , גם ללא עלות וללא הגבלה. כאן האפשרויות רבות ושונות מהמונופולים ששולטים בארץ , אז נא לשכוח מהאפשרות להישאר מחוברת למה שיש לך היום !

TrigATUSA

New member
yes, join the 3 network

but only if you enjoy suffering a lot, and paying lots of money otherwise, try to find a different network
there is a chain store here called Carphone warehouse, and they can give you a brochure that compares, side by side, all the different networks in the UK, allowing you to identify and select the best option for you

שמעתי סיפורים לא משהו על הרשת הזאת,

אבל אני בהחלט אבדוק את האופציות.. אוטוטו :)

Karenovadia

New member
תשובה

לגבי מכשיר פלאפון- חלק מהמכשירים ניתן לפרוץ ולהשתמש בהם באנגליה, אבל כפי שכבר אמרו לפני- לקנות סים של TOP UP ולמלא כל פעם יהיה יותר זול ונוח, הסים עצמו עולה ברוב החברות 10 פאונד אם יהיה לך מכשיר טלפון בבית- תשקלי לפתוח חשבון בחברות כמו- Belowcall, זו החברה בה אני משתמשת. בעיקרון יש לך קוד שאת מחייגת אליו ואז את מכניסה את המספר בישראל. התעריפים הרבה יותר זולים וכל חודש אני משלמת את החשבון דרך העברה בנקאית או כרטיס אשראי ישראלי

האמת שלא יהיה לי טלפון קווי

אני הולכת לגור במעונות ואין סיבה לשלם סתם על עוד טלפון \: לא כל כך הבנתי את העניין של הטופ אפ- אני קונה סים נגיד ב10 פאונד וכמה זמן אוויר\סמסים זה נותן לי? קצת מבולבלת

Karenovadia

New member
,תשובה

הסים עצמו עולה 10 פאונד, אך הוא לא מקנה לך שום שיחות. את יכולה למלא אותו בעשר עשרים פאונד או כמה שתרצי, אבל ככה בעצם אין לך חשבון חודשי. כמו טוקמן בעצם. העניין של החברה שאמרתי לך לגבי שיחות יותר זולות אפשרי גם מפלאפון, זה פשוט מוזיל לי עלויות מאשר להתקשר מפלאפון רגיל לישראל באנגליה בשביל לפתוח חשבון של טלפון (אורנג', O2, Vodafone) את צריכה prove of address כמו המון דברים אחרים (חשבון בנק) ולכן בשביל לעשות את העניין יותר פשוט אנשים קונים את הסים בעשר פאונד וממלאים אותו כל הזמן כמו טוקמן

תודה,

אז בעצם הסים קארד הזה ה10 פאונד זה תשלום 'חד פעמי'? לא צריך לקנות כל פעם ולמלא מחדש? תודה רבה על העזרה

Karenovadia

New member
תשובה

כן, את בעצם קונה סים עם מספר פלאפון והוא שלך. U just need to TOP UP & talk...

למעלה