שאלת פיצויים

מצב
הנושא נעול.

lili81

New member
שאלת פיצויים

שאלת פיצויים
אני בהריון - עומדת לצאת לחופשת לידה אני עובדת במקום עבודה מזה 5 שנים במשרה מלאה .. האם .. אם אני מתפטרת אחרי הלידה/חופשת לידה . מגיע לי פיצויים מלאים ?.. תודה אשמח לתגובות

שיר ורד

New member
אם תתפטרי לאחר חופשת הלידה

שאלת פיצויים
אני בהריון - עומדת לצאת לחופשת לידה אני עובדת במקום עבודה מזה 5 שנים במשרה מלאה .. האם .. אם אני מתפטרת אחרי הלידה/חופשת לידה . מגיע לי פיצויים מלאים ?.. תודה אשמח לתגובות
לצורך טיפול בילד (עד 9 חודשים מהלידה) יגיעו לך פצויים מלאים (גם בגין תקופת חופשת הלידה עצמה).

lili81

New member
תודה-

לצורך טיפול בילד (עד 9 חודשים מהלידה) יגיעו לך פצויים מלאים (גם בגין תקופת חופשת הלידה עצמה).
תודה-
ואם אני יגיד שאני עוזבת לצורך טיפול בילד - אבל יילך לעבוד במקום עבודה אחר ?.

שיר ורד

New member
אם המעביד יגלה זאת

תודה-
ואם אני יגיד שאני עוזבת לצורך טיפול בילד - אבל יילך לעבוד במקום עבודה אחר ?.
אם המעביד יגלה זאת
הוא עשוי לתבוע את הפצויים בחזרה, ובמקרים מסוימים יש סיכוי סביר שיזכה במשפט .

שיר ורד

New member
לא הוספת שום דבר

לא מדויק
תלוי בתנאי ההעסקה החדשים.
לא הוספת שום דבר
כבר בתגובתי ציינתי שבמקרים מסוימים המעסיק יזכה בהחזרת הפצויים. אם את רוצה לוהסיף ולהרחיב תצייני לפחות באלו מקרים המעביד לא יזכה לראות את כספי הפצויים בחזרה.

שיר ורד

New member
הזכות לתבוע תמיד קיימת

באיזה מיקרים אין לו זכות לתבוע אותי
הזכות לתבוע תמיד קיימת
אבל הסיכוי שיזכה הוא נמוך במקרים הבאים: עבדת פחות משנתיים לפני הלידה, ביקשת חל"ת קצר לאחר החל"ד , המעביד סירב לתת לך חל"ת , התפטרת וחזרת לעבוד לאחר תקופה שות אורך לחל"ת בקשת. חזרת לעבוד לאחר תקופה מספיק ארוכה (לטעמי לאחר 3 חודשים מאז ההתפטרות צריך להספיק). מקום העבודה החדש קרוב יותר לבית או מספק שירותי מעון, או מחייב פחות שעות עבודה, או מאפשר שעות עבודה גמישות לפי בחירת העובד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה