שאלת פימו

Springy

New member
שאלת פימו

אני רוצה לקשט כלי לסבון ידיים בפימו - האם תהיה בעיה לאפות כלי עשוי זכוכית או קרמיקה עם הפימו עליו? האם יספיק שאצמיד את הפימו לכלי, כמו שמחברים חלקי פימו זה לזה, או שאני חייבת להדביק אותו קודם בעזרת פימו נוזלי? (לא מצליחה למצוא באזורי...) תודה למי שיוכל לעזור!

ענ2ת

New member
אהבתי את הרעיון.

דעתי אישית- ולא מנסיון- לא צריכה להיות כל בעיה לאפות בתנור כלי מקרמיקה או מזכוכית שעליו את מצמידה את הפימו. אני הכנתי כלי מזכוכית עם אותה הטכניקה ומתכוונת להכניס לתנור. לא צופה שום בעיה וזאת מנסיונן של אחרות

ƒan†a

New member
אין שום בעייה....בדיוק אתמול הכנסתי

כלי מזכוכית לתנור עם פימו עליו...

naamaza

New member
תשובות

עם זכוכית אין בעיה - צפי והכניסי לתנור עם קרמיקה יידרש חומר מקשר (פימו נוזלי) על מנת שלא ייפול הפימו עם הזמן אין בעייה גם אחר כך לנקות את הכלים רק לא במדיח!

Springy

New member
תודה רבה! אני אלך אם כך על הזכוכית

לגבי הניקוי אין בעיה - בין כה וכה אין לי מדיח
התכוונתי לקנות כלי בגוון כחול ולהדביק עליו דגים, כוכבי ים וכאלה. אחרי שיבוצע אני אצלם ואעלה לפורום. ושוב תודה לכל מי שענה/ענתה!

רחל248

New member
שאלה בקשר לפימו נוזלי

הבנתי שבפימו נוזלי משתמשים על דברים שיש חשש שלא ידבק עליהם הפימו כמו על הזכוכית,איזה עוד שימושים יש לו ? וגם מתי מורחים אותו? לפי ההגיון לפני שמתחילים לעבוד, הוא לא מתיבש עד שמסימים לדוגמא קערה? אשמח לקצת פרטים על השימוש בפימו הנוזלי. תודה ושנה טובה.

naamaza

New member
פימו נוזלי

העברת תמונות הדבקת חלקי דמויות זו לזו ציור על פימו יש לי ספר שלם של עבודות עם פימו נוזלי...

Lורליי

New member
יש לי שאלה...

אם אני משתמשת בפימו נוזלי, ציפוי כלי זכוכית, מילפיורי אפשר אח"כ מדיח?

ניצנץ1

New member
מי יוכלה להסביר לי איך מעבירים

תמונות עם פימו נוזלי.. אבל הסבר ל" מאותגרת", לאט- לאט,, כי פעם כבר כתבו ולא הבנתי כלום. ועוד שאלה- אפשר לעבוד עם חותמות גם על עץ? למשל עץ שכבר צבוע, האם הדיו של כריות של חותמות יעבוד? או שלהשתמש בצבע אקרילי רגיל?

למעלה