שאלת פייפאל..

GeJuFan

New member
שאלת פייפאל..

בשעה טובה מכרתי
. השאלה שלי היא בפייפאל, המדינה היחידה שיש לה תמיד - confirmed על יד הכתובות שלה היא ארה"ב וקנדה נכון? המוכרת שקנתה ממני היא אוסטרלית ואני רק רוצה להיות בטוחה.

panayotiss

New member
עזבי אותך, תשלחי לה ומז"ט

כמו שכתבת רק תושבי ארה"ב וקנדה יכולים להיות מאושרים. לנו זה לא עוזר. תשלחי לה דואר רשום כמובן ותתקדמי.

GeJuFan

New member
סבבה רק רציתי להיות בטוחה ../images/Emo13.gif

וכמובן שאני אשלח דואר רשום. ותודה
מחיר סופי של המכירה: 35$ (לא כולל משלוח 15$). ממה שהבנתי נכון מהאתר שלהם, איביי לוקחת עמלה של 9% נכון? http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html אגב יש באתר רישום שאני יכולה לראות כמה עמלות איביי לוקחת אישית ממני על כל מכירה ולא מה שמפורסם למעלה? בדקתי בפרטי המשתמש שלי אבל לא רשום שם כלום.

GeJuFan

New member
תודה ../images/Emo140.gif

נשאר לי בכיס קצת מעל ל- 40$. ת'כלס הפסדתי איזה 10$ מהעלות של המוצר ושליחתו לארץ. אבל בסדר שיהיה, צריך לרכוש קצת הון עצמי כדאי שיהיה לי את הכסף לקנות את המוצרים שאני באמת רוצה למכור באיביי.
עכשיו אם אני רק אמצע עבודה (מהבית) שתכניס לי כסף עד שזה יקרה...

GeJuFan

New member
נצל"ש זמן הגעה למשלוח ואריזה

במשלוח דואר אוויר מול דואר יבשה וים, במקרה הנוכחי לאוסטרליה. מישהו יודע זמן (בערך אני יודעת שקשה לאמוד במדויק). פשוט דואר ים ויבשה זול בחצי מדואר אוויר. אני מניחה שדואר אוויר הוא בממוצע עד שלוש שבועות(?) אז דואר ים יהיה בערך כפול בזמן? מצד אחד אני לא רוצה שהקונה יחכה יותר מדי זמן, מצד שני אם אני יכולה לחסוך קצת ובכך לעלות את ההכנס שלי מהמכירה (מבלי לפגוע בשמי הטוב כמוכרת ובקונה) אני בהחלט אעדיף זאת. לגבי האריזה, מה אתם אומרים מעטפת פצפצים תספק מספיק הגנה למארז של דיסקים שמשקלם הוא בערך 500 גרם? (במקרה הספציפי יש לי גם חולצה שתגן אבל אני שואלת גם על מארזים אחרים. בעבר שלחתי אריזה של מסרק לחתולים שארוז בפלסטיק מהסוג המעצבן, כמו שיש באריזות של אוזניות, שבקלות מסוגל לחתוך נייר במעטפת פצפצים ולפי הקונים הכל הגיע בסדר. אם כי המשלוח היה בארץ והמסרק שקל הרבה פחות מהמארז

GeJuFan

New member
אהה וכמובן למשלוח מה בדויק צריך?

מעטפה, כמובן. המדבקה הירוקה למכס ומדבקת דואר אוויר (במידה ונבחר בזה). ואם בחרתי בדואר ים מה אז האם יש מדבקה לזה? בול (?) עוד משהו ששכחתי?
תודה

panayotiss

New member
אוי ואבוי לך, שלא תעיזי לשלוח דרך הים

אם דרך האויר זה לוקח כחודש לאוסטרליה , דרך הים זה ייקח מינימום חודשיים. בקיצור מתכון בטוח לפידבק שלילי ולחוסר שביעות רצון של הלקוח שלא לדבר על עצבים
. אף אחד לא רוצה לקבל דרך הים את המוצר שלו.

GeJuFan

New member
סבבה, רק שאלתי

לא צריך להתעצבן...
לגבי המארז: האם מעטפה מרופדת לא תהייה מספיק חזקה? הדיסקים נמצאים בקופסא מפלסטיק. נייר פצפצים אין לי, בגלל זה אני שואלת לגבי מעטפה מרופדת. ושוב מלבד מדבקת המכס והדואר אוויר לא צריך שום דבר נוסף, נכון?

panayotiss

New member
../images/Emo13.gif ממש לא התעצבנתי זה הפרצוף של הלקוח

שחיכה חודשיים לחבילה ממך. אם את נכנסת לענינים כדאי שתצטיידי בחומרי אריזה. מעטפה מרופדת לכמות הדיסקים הזו לא תספק את ההגנה הנדרשת. תסמכי עלי, אני שולח כל יום פריטים בצורות שונות שדורשים הגנות שונות. את צריכה ניילון פצפץ וקרטון במידה של המארז שיגן על המארז. מעבר לכך בצד השני של החבילה רשמי את תוכן החבילה, ערכה ומשקלה, חשוב מאוד ושמך וכתובתך למקרה שצריך להחזיר לשולח.

GeJuFan

New member
ערכה כולל המשלוח?

השאלה היא איפה עכשיו אני אשיג ניילון פצפץ? כרגע אני לא צריכה כמות גדולה. האם חנויות טמבור מחזיקות ניירות פצפץ?

panayotiss

New member
נילון פצפץ בחינם

המון אנשים עוברים דירות בתקופה זו, הם גם מפצפצים את הציוד שלהם ומשאירים ברחוב. כמובן שזו לא הדרך הנכונה לשלוח תמיד אבל אני מניח שגם בטמבוריות יימכרו לך לפי מטר.

panayotiss

New member
דרך הים את הולכת לפגוע בשמך ועוד איך

תעטפי טוב טוב עם ניילון פצפץ, תכניסי לארגז מתאים בגודל שיגן על החבילה ואת מסודרת. שלא ישתקשק בקרטון. קרטון בגודל הזה תשיגי ליד חנויות פארם, שם יש להם קרטונים קטנים שמתאימים למארזים שלך.

למעלה