שאלת פח זבל

שאלת פח זבל

כרגע עסוקה בבחירת מטבח חדש. יש אפשרות כל שהיא נוספת לרעיון של הפח מתחת לכיור? לא אוהבת את הרעיון. בונים בית צמוד קרקע, אשמח לשמוע ערניות יצירתיים נוספים. תודה מראש לעונים.

אחד החשובים!

בחיי אני לא צוחקת, חקרתי לאחרונה לעומק. ברגע שיוצא ממחבוא הארון זה בפירוש אביזר עיצובי שלא לומר פסל סביבתי..
תחקרי קצת בגוגל, היפים והאיכותיים מגיעים למחירים שאת לא מאמינה, מתחיל ב500 ש' והלאה.
אני התאהבתי וירטואלית בפח של לה קוצ'ינה, סוף עונה 2200 שקל!! מזל שבפגישה בפועל עבר לי, מרעיש ומקרקש ומתאים למטבח ציבורי, לא נוח.
קניתי גרמני מהמם עם שני תאים, תמונות עם קלוז אפ עליו בקרוב...

רוני ג10

New member
ראיתי באינטרנט פח מלבני שנראה מדהים

מחירו כתשע מאות שקל וכל שקית מיוחדת מעל שני שקלים.
שיקול נוסף שחשבתי עליו שפח של 30 ליטר מלא יהיה כבד מאד לנשיאה לפח האשפה בחצר.

פחחחחחח....

אצלנו הפח היה סאגה לא נורמלית.
גם אני וגם בעלי לא רצינו פח חיצוני במטבח. סוכם מראש על פנימי והקונספט היה מתחת לכיור.
בעלי אמר שרוצה משהו אחר -
הוא דיבר על מתקן לפח שדורש חור בשיש ואז ניתן לזרוק זבל ישירות מהשיש אל הפח. אני התנגדתי נחרצות.
הועלו פה כמה רעיונות מקסימים (אם תרצי אחפש לך את השרשור ההוא).

בסופו של דבר, בחרנו במטבח לצד הכיור (לא תחתיו) ארונית צרה יחסית, כמו עגלת בקבוקים, שתצא החוצה ובה יונח פח.
כרגע מתנהל דיון האם פתיחה בטאצ' (בעלי אומר שעם ידים רטובות הכי נוח לפתוח בטאצ' עם הרגל) אבל בעיני מיותר.

הנה לינק לשרשור ההוא על החור בשיש

בתוך השרשור יש הודעה אחת של לייה עם המון לינקים מעולים לאתרים עם רעיונות מקסימים (ולא רק לפח)

אצלנו במטבח מדובר על ארונית שהיא ממש זהה לעגלת בקבוקים עם פח. רוחב של כ-35-40 ס"מ (לא זוכרת בדיוק כמה בסוף). ממוקם ממש לצד הכיור (צד אחד מדיח וצד שני פח).

בעלי הינדס עם מי שמכין לנו את המטבח את הפח -
המטבח יהיה מחולק 1/3 ו-2/3 מבחינת מגירה עליונה ומגירות תחתונות/ארונות. ביחידת הפח, הצמדנו את החזיתות ומיקמנו מגירה פנימית. כך הפח נפתח בגובה השיש על המגירה הפנימית שיוצאת עם החזית (קליפס קטן שתופס אותה).
מתחת למגירה הפנימית תהיה אפשרות לאחסון שקיות וכפפות וכו', שלא צריך שיהיו נגישים מאוד, ובעצם יהיו מתחת לפח.
ואחרי כל התיאור הלוגיסטי הזה.... אחרי הכל התברר שלא ניתן לעשות זאת עם הידית שבחרנו אז בסוף תהיה סתם עגלת בקבוקים פשוטה עם פח.

הפח עצמו - עדיין לא בחרנו. יתכן מאוד ויהיה סתם פח פלסטיק של כתר.
העניין פה הוא הגודל ולא הפח עצמו.

עוד חודש יגיע המטבח ונוכל לראות איך זה מבחינת נוחות.

מצאתי בגוגל פח מלבני

שיושב על עגלה כמו של הבקבוקים ולא נמצא מתחת לכיור ברוך השם. עולה ״ רק״ 650 ש״ח , וניראה לי שאלך על זה. ממש תודה לכן על ההתיחסות, אין על הפורום הזה.

eden7115

New member
בניו יורק ראיתי מגירה מתחת לכיור מחולקת ל-2

יש בה 2 פחים (הם חייבים להפריד פסולת למחזור).

זה רעיון מדהים לדעתי!!!
בפרט זה שהפח לא מסתובב במטבח אף פעם...

מה שן זה מחייב לקנות שקיות איכותיות שלא נוזלות - כי מוציאים את האשפה החוצה בלי הפח.

baniti

New member
מה רע בזה? ויש אפילו מכסה.אני מאד מרוצה משלי

נוח ,קל לשימוש ולתיחזוק ואין צורך בשקיות מיוחדות.

baniti

New member
אצל האחים יונס בחיפה .קיבלתי במתנה מהנגר

שלי כבר בן כמעט 4 ,עשוי מניירוסטה (פח נשלף) אבל בלינק שצירפתי ראיתי שיש חדשים מפלסטיק .
צלצלי אליהם יתנו לך מחירים ברצון או שיכוונו אותך היכן לרכוש במרכז והם ממש לא יקרנים (הנגר קונה שם את כל צרכיו).
יש יחידים כפולים וגם מגשים ל 4 תלוי במקום שיש לך.
www.yunes.co.il

חפשי: אבזרי מטבח >> פחי אשפה למטבח

תודה, משתלם להגיע לחיפה.

גיליתי גם בבית שערים חנות שמשווקת במיוחד לחנויות כלים סניטריים כולל ברזים במחירים ממש טובים.שמם ״ אמבט חלומי״. אז גיחה לצפון בהחלט נראית באופק.

baniti

New member
אפשר ברכבת (חוויה לילדים אם יש) אבל,

תמיד להתקשר לבדוק אם יש במלאי

אמרלדה

Active member
שלא יזרקו אותי מכאן, אבל...

אני קניתי פח בינוני של כתר, בצבעי המתכת והשחור עם רגלית לפתיחה.
בבית הקודם היה לנו אותו דבר, אבל ענק. פה הפח יותר קרוב ואנחנו גם הזדקנו קצת... אז בחרנו את הבינוני.

והשיקול המרכזי היה איפה לשים אותו: אני לא סובלת פח בארון. שמנו אותו בפינת ארון הכיור והאי (שבאיזור הזה הוא מעין ארון מגירות), כך שלא יראו אותו מהסלון. והקפדנו שגובהו לא יהיה מעל גובה הארונות בפינה, כך שלא יפריע למגירות מעליו להיפתח.

בארונות הנ"ל יש מיקסר - אני אישית משתמשת לעיתים רחוקות מאוד -
וארון בקבוקים. פותחים אותו בערך פעם בשבוע, כך שהוא לא מפריע לארונות, הוא לא מפריע למגירות בפינה להיפתח, הוא לא נראה מהסלון, והוא לא מסריח לי בתוך ארון הכיור. פשוט, אבל כך אני אוהבת.

רוני ג10

New member
גם אני נשברתי

והייתי חייבת פח.
קניתי פח מתכת צבוע בלבן עם דוושה שנכנס מתחת לאי לכוון המטבח ולא נראה.
אלא מה? בחנות הדוושה עבדה נפלא, בבית כשהפח ריק ואין התנגדות אז המכסה לא נפתח עם הדוושה אלא רק ביד.
לקחתי אבנים עגולות ונחמדות וצררתי בשלושה ניילונים קטנים ושמתי בקרקעית הפח מתחת לפח הנשלף כדי שיהוו משקל.
לא מי יודע מה עוזר!!!
אחליף אותו....

למעלה