שאלת עשן אפריליה RS50

loveforever

New member
שאלת עשן אפריליה RS50

אהלן חברים, אני חדש כאן וחדש בתחום האופנועים. יש ברשותי אפריליה RS50 שקיבלתי מחבר, רציתי לדעת האם המנוע אמור "לעשן" יחסית דיי הרבה? ידוע לי ששתי פעימות "מעשנים" מכיוון שהם עובדים על דלק מעורבב עם שמן, השאלה היא כמה? האם למישהו יש אופנוע /היה אופנוע כזה ויכול לתת חוות דעת? תודה על התשובות, סליחה על הניסוח הילדותי במעט...

C O L T

New member
כן, אמור לעשן די הרבה

כמה זה עניין של איכות השמן והיחס שמן\דלק. אולי המיקסר האוטומטי (אם עדיין קיים ועובד) מכניס יותר מדי שמן. אם זה בערבוב ידני, אז אולי אתה מכניס יותר מדי או לא מערבב טוב. בכל מקרה מעשן די הרבה האופנוע, אבל לא צריך להיות מיסוך עשן כמו של טנקים.

loveforever

New member
עוד שאלה

תודה רבה על התשובה:) אז כך, המיקסר האוטומטי עובד מצויין, היום ניקזתי ממנו אוויר לפי מדריך של אפריליה שמצאתי באינטרנט... ובכל זאת, אני כבר לא יודע, סה"כ הוא נוסע תקין....המצב כזה, שהוא מעשן כך, הוא עובר טסט? שוב תודה, שי.

C O L T

New member
95 אחוז שעובר, לא סביר שיכשילו בגלל זה

אבל אללה יודע את נפשם של הטסטרים, אותו האופנוע יכולים להעביר ואחרי שבוע להכשיל, הרבה תלוי במצב רוחו של הבוחן. בדוק אם יש אפשרות לכוון את המיקסר, או נסה לנתק אותו ולערבב את התערובת לבד עם יחס מתאים, זה די קל, פשוט קונים דלק למיכל נפרד ומערבבים לתוכו את השמן. אם עדיין יוצא עשן באותה מידה, אתה יודע שזה לא בעיה במיקסר. אגב, שוב, איכות השמן גם משפיעה, אז יכול להיות ששמן יותר איכותי יעשה פחות עשן.

loveforever

New member
OK...החכמתי..

מחר אני אעשה ניסויים בכלי ואחזור (כנראה) עם שאלות נוספות THANK'S! שי.

Moo Moo

New member
סוג השמן חשוב בסוגיית העשן.

השמנים האיכותיים ביותר מכילים חומרים שמפחיתים את העישון. אם קנית שמן מינרלי זול תחליף לשמן איכותי יותר (מוטול 510 לדוגמא) ותבדוק.

למעלה