שאלת עריכה.

DRZ400Yellow

New member
שאלת עריכה.

טוב אז יש מצלמה, מחוברת למחשב ומזוהה. movie maker עובד ואני יכול להוריד סרטים. אבל, WMV לא אפשרי לקריאה בפרימייר. ניסיתי בפרימייר F5 אבל הוא לא רוצה להזדהות עם המצלמה. השאלה : איך אני משלב בין השניים ? צריך תוכנה שממירה את הסרט לקובץ אחר ? איזה תוכנה ? או אולי משהו הצליח להוריד מהמצלמה ישירות לפרמייר ? יואב.

inzaghi

New member
מורידים מהמצלמה ישירות לפרמייר

חפש פקודה בשם capture

Alkup

New member
נכון, ואח"כ CAPTURE MOVIE

שם כנס לEDIT בSETTING רק כדי לוודא שאתה עושה לכידה של החומר בכיווץ של מייקרוסופט דיויPAL (כדי לא לכווץ בכלל) בגודל פריים מלא (720X576) ובפריים רייט של פאל - 25 FPS. נראה לי שזהו... לא זוכר מה עוד. תעשה חיים.

manubo

New member
יש לי את אותה הבעיה...

ניסיתי לחבר את המצלמה דרך כניסה USB,אבל כשלחצתי על CAPTURE,פרמייר 6.5 לא מזהה את המצלמה למרות שאני מכוון את הSETTINGS על DV-PAL וכו'...בחיפוס,הבנתי שניתן להוריד רק דרך FIREWIRE...האם זה נכון?? אם לא,אז אם דרך USB רגיל,מה עושים???

DRZ400Yellow

New member
את האמת...

קופר הוא זה שעזר לי. חשוב כשאתה פותח את התוכנה, תפתח פרוייקט חדש ותבחר ב Pal video for windows. רק כשבחרתי את האופצייה הזאת, כשהלכתי לFile ו Capture - Movie זה הופיע והכל טוב... חוץ משהרנדר לוקח המון זמן זה סבבה לגמרי... ותודה לקופר....

OhadNir

New member
עוד שאלת עריכה ../images/Emo53.gif

למה כשאני מייבא קובץ מוסיקה, אחרי כמה פעולות הפרמייר פתאום לא מכיר אותו ושואל איפה נמצא הקובץ???
תודה

bershadsky

New member
תפסיק לשחק במחשב ותתחיל להניק

ובקשר למוסיקה, אם אתה משנה לשיר את המיקום (תיקיה חדשה או אחרת) הפרמייר לא יודע מהיכן לשלוף אותו, לכן בסיום העריכה תיצא את הקובץ לסרט. דש לאייל ואמא שלו

Alkup

New member
אחלה. אתה אל תבוא כל יום...

וחוץ מזה - יש מצב שהזזת את הקובץ מהספרייה המקורית שממנה יבאת אותו? כי אם כן אז פרימייר שואלת את זה... ואם זה לא זה אז אולי זה קשור לקבצים זמניים שהיא יוצרת כשאתה מנגן את הסרט מהטיימליין, ונעלמים לה ו/או נמחקים לך מספרייה זמנית... ואם זה לא שני אלה אז תכל'ס אין לי הרי מושג ירוק ממה זה נובע, וגם לי זה קורה ואני אומר לו איפה לחפש או עושה סקיפ אם אין לי כוח. ואם לא הבנת עד עכשיו - את הרוב אני סתם ממציא ומנחש. אם זה מצליח זה מאד מקרי. אבל יפה שהאמנתם לזה...
בכל מקרה, כיתה ד'3, פה זה לא שוק, וגם לא פורום הפקת וידאו. מי שיש לו בעיה עם זה יכול לצאת החוצה עכשיו. אני לא אעלב.

למעלה