שאלת עצירות(?)

שאלת עצירות(?)

אני לא יודעת אם זה נקרא עצירות, בכל מקרה, בתי בת שנתיים ויש לה קקי אחת ליומיים, זה מלווה במעט התאמצות. (סליחה מראש על התיאור) הצואה היא קשה ולפעמים בצורת גללים. חשוב לי לציין שאני מאוד מקפידה עם התזונה שלה - הרבה ירקות (פירות היא לא כ"כ אוכלת), כמעט ולא אוכלת דברים מקמח לבן, אוכל שמועשר בסיבים כמו סובין/קווקר המון קטניות, דגנים (קינואה/בורגול/כוסמת), אורז מלא ומעט מאוד ג'אנק... השאלה שלי היא איך אני יכולה להקל עליה ולהביא אותה למצב של אחת ביום לפחות????

עצירות

נראה לי שמעוט היציאות והקושי קשור לחלק מהמזונות הבריאים שאת נותנת לילדתך. בכל מקרה היתי מפחית את האורז , נתן לתת עגבניות קצת יותר או מיץ שזיפים לרכך ולהקל על היציאה. ישנם גם תכשירים טבעיים כמו אל צירות של הדס העוזרים ביציאה. בכל מקרה להרבות בשתיה .

תודה על התגובה ושאךה נוספת לגבי

המזון - יוצא שהיא אוכלת פעם-פעמיים בשבועיים אורז - זה לא המזון שהיא אוכלת הרבה, מים היא שותה המון ומיצים היא בכלל לא אוהבת. כף גם עם הגבניות - אוכלת המון. האם סוג מזון אחר מזה שפרטתי עלול לגרום את העצירות? ושוב תודה על תשובתך

תודה

תנסי להוריד מעט את כמות הסובין קווקר או בורגול ( לא הכל בבת אחת ...) ולראות מה קורה עם היציאות.בהצלחה.

למעלה