שאלת עומק

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

אפילו דקלה וקובי לא מגיעים לרמות כאלה!

salam9

New member
הפסקנו עם זה כבר אתמול

עברו 24 שעות מאז בערך. אז.. מהה הבעיה שלך?

Cobe Anan

New member
אסור אסור אסור ! ! ! ! ! ! !

זה מסוכן!!! זה מעלה את הסיכון לחלות בסרטן השד בעשרות אחוזים! לכו לישון עם גופיה, לכו לישון עם סווטשירט, לכו לישון עם חרמונית ושיריון- אבל אל תלבשו חזיות במיטה!

הממ...

אני מסוגל לישון עם קסדה ושכפ"ץ... באופן כללי יוצא הרבה כי אני מתעצל להוריד את הגרביים... אבל זה לא בריא אז לפעמים אני מוריד אותם..

girly sap

New member
שאלה טובה

בבית בחיים לא. בבסיס- בקיץ- גם בחיים לא, רק טיפשה תישן עם גרביים בחום של יולי אוגוסט במדבר. בחורף- לפעמים כשממש ממש קר...

מיטללל

New member
בנוגע אליי -

אני בבעייה. מצד אחד אני אוהבת לישון בלי גרביים מצד שני קר לי בלילה נורא מצד שלישי זה לא נוח להירדם עם גרביים (למה אמרתם שזה גם לא בריא?) מצד רביעי ממש קר לי :/

ת מ י מ ה

New member
למה באמת לא בריא

לישון עם גרביים ההורים שלי כל הזמן אומרים לי את זה..

salam9

New member
הגומיה שבקצה לא מועילה לזרימת דם

תקינה לכפןת הרגליים. וזה מה שגורם לזרימה להחלש מאד ולחוסר תחושה ברגליים לעתים.

גם אני בבית לא.

כשממש קר כן , אבל לפעמים אני לא נרדמת עם גרביים (הזוי אבל קורה
) בחוץ זה תלוי..בחורף בעיקר.

pain is MY love

New member
ברור שלא!

הכי כיף להיות משוחררים בלילה וזה כולל כל מני גומיות ובדים מיותרים באיזור הרגליים וחוץ מזה מתחת לפוך תמיד תמיד חם וזה כל הכיף להרגיש את הפוך על הגוף! זה מה שמפתה אותי לפעמים לישון בתחתונים בלבד. אבל רק לפעמים...

RVD18

New member
לא

גם בחורף לא...אני אוהב שהרגליים מאווררות.

כן כי

אני שונאת נעלי בית. אז אני שמה גרביים עבות וזה ממש כיף.. אז בלילה אני נרדמת עם זה.. וממילא אני ארוכה מדי והרגליים תמיד יוצאות לי מהמיטה איכשהו אז זה מסתדר...

כן כי

אני שונאת נעלי בית. אז אני שמה גרביים עבות וזה ממש כיף.. אז בלילה אני נרדמת עם זה.. וממילא אני ארוכה מדי והרגליים תמיד יוצאות לי מהמיטה איכשהו אז זה מסתדר...

למעלה