שאלת עוגיות עבאדי

Y A E L I 37

New member
שאלת עוגיות עבאדי

הכנסתי תבנית עוגיות מלוחות לתנור. אם אני רוצה שיצאו קשות אני צריכה לייבש אותן קצת יותר בתנור? אשמח לכל תובנה.. יעלי

pirge

New member
חבל שתשרפי אותם יעלוש, את צריכה מתכון

מיוחד לעוגיות קשות של עבדי. הם ממש קשות קשות,עוד לא מצאתי את המירקם הקשה הזה. גם לי יש כעכים נהדרים,אבל לא כל כך קשים.
ראי תמונה-לא של עבדי-שלי.

Y A E L I 37

New member
תודה פירגל'ה../images/Emo170.gif

הכנתי את העוגיות של AK יצאו ממש טובות. יצאו מקילו 100 כעכים וכבר 20 הילדים חיסלו. עד שבת לא ישאר כלום. מבטיחה בפעם הבא לנסות את המתכון שלך. יצאו לא קשים מדי אבל הבצק היה שגעון. נהנתי לעבוד איתו. יעלי

ady18

Well-known member
בבקשה

עוגיות עוגיות מלוחות מזרחיות / אצבעות לרטבים / עוגיות מלוחות / פרעצל גודל טקסט: א ב ג ד כעכים פשוטים וטעימים / כעכים מזולה 19/11/2005 pirge ו הדפס מאמר הוכן וצולם ע"י 1מדינת ישראל כעכים נהדרים נפלאים בקלי קלות 4\3 כוס מים רותחים (מיד כשרותחים) 4\1 כוס שמן קנולה חבילה מרגרינה מזולה (המזולה היא שמשדרגת את הכעכים, אז לא להתפשר.) כפית מלח שקית אבקת אפיה 4 כוסות קמח רגיל לשים לבצק נהדר שנפרד בקלות מדפנות הקערה. לעשות 45 כדורים ומכל כדור ליצור כעך. ביצה טרופה ושומשום לפיזור. אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות. כאמור, יוצא 45 כעכים טעימים טעימים.

pirge

New member
כעכים של פירגה (שימי לב ,זה מתכון אחר......

כעכי שמחה 2 מרגרינה מזולה רכה 4\1 כוס שמן קנולה 2\1 1 כוסות מים מהברז 1 ביצה כף מלח קילו קמח 2 שקיות אבקת אפיה ללוש הכל לבצק רך ונוח יוצרים כדורים קטנים בגודל אגוז ויוצרים שרוך דק עושים כעך. טובלים בביצה טרופה ואחר כך בשומשום אפיה בחום 175 מעלות עד שמקבלים צבע זהוב נוטה לחום. כמות: 135 יחידות. תהנו

rc11

New member
פירגה, העוגיות של עבאדי מטוגנות

לא אפויות בתנור. עבדתי בחברה שמשווקת את העוגיות ולכן אני יודעת. כנראה שמכאן המרקם הקשה. רק אל תשאלי אותי איך הוא עושה... אין לי מושג!

bigjack

New member
המלוחות של עבאדי אפויות../images/Emo70.gif

אז למה להטעות? לגמרי במקרה העוגיות שלהם נאפות בתנורים שנקנו מהחברה שבה אני עובד, ועבדכם הנאמן מתקן אותם מידי פעם. איך הגיעו לזה שהן מטוגנות אני לא מבין

pirge

New member
היי ביגוש יקר, פשוט נראה לי די

הגיוני בגלל כמות השמן שנשארת על האצבעות כשנהנים מהכעכים האלה..... חהחהחהחה תודה על התיקון והעדכון . יש משהו שקרוב למתכון המקורי שאתה מכיר?????? אני "מתה" עליהם. תו
דה

bigjack

New member
אני מבטיח לך שהן לא מטוגנות

ב-100% ברור שאני לא יודע את המתכון, הם לא נותנים לזרים אפילו להתקרב לאזור הייצור של העוגיות. אמנם אני ראיתי את המחלקה אבל לא את לישת הבצק כך שאין לי מושג לגבי המרכיבים. הבצק באמת מאד שומני, ואני חושב שיש בתוכו תבלין שנקרא 'מחלב'. העוגיות נאפות בחום מאד גבוה כחצי שעה וכנראה תודות לכמות השומן הגבוהה הן לא נשרפות אלא רק מתקשות. גם אני מת על העוגיות שלהם ואף חברה או קונדיטוריה לא מתקרבת אפילו לטעם ולמרקם הזה.

pirge

New member
כל הענין להגיע לדרגת הקושי שלהם. באמת

אתגר גדול . תודה ביגוש

rc11

New member
למה לכעוס?

עבדתי בחברה המשווקת ועל פי המידע שיש בדי, העוגיות מטוגנות. למה קבעת שאני מטעה? הרבה ניסו לחקות אותן, כולל חברת אוסם הגדולה ולא הצליחו. לעבאדי יש מגוון עוגיות. יכול להיות שחלקן נאפות וחלקן מטוגנות? יכול להיות שאחרי הטיגון הן גם נאפות, או לפני, או לא יודעת מתי. לא מכירה את התהליך בכל מקרה.

bigjack

New member
בכלל אבל בכלל לא כועס../images/Emo9.gif

אני כתבתי שאני נמצא די הרבה במפעל שלהם, ולכן אני יודע בודאות שכל העוגיות המלוחות שלהם נאפות בתנור בלבד!! ללא טיגון לפני או אחרי. תסמכי עלי שאני יודע מה שאני כותב ממראה עינים ולא משמועות.

pirge

New member
rc11 זה ברור שיש שם סוד ומאד הגיוני הטיגון.תו

תודה רבה לך על ההבהרה. זה כנראה יישאר בגדר סוד.

למעלה