שאלת עגלות

Tammy52

New member
שאלת עגלות

לבעלות עגלות משולבות של דר ביבי יש להם מבחר עגלות עם סלקל מתחבר והמחירים סבירים יחסית (1200-1500 לשני הדברים) עוד לא בדקתי מה קורה בשאר החברות אבל ממה ששמעתי המחירים שם מגיעים לכפול ומשולש אז אם ככה רציתי לשאול מה החסרונות הכי הכי בולטים שלה כדאי שאדע עם מה אני מוכנה לחיות ועל מה לא בא לי להתפשר תודה מראש.

GAL L1

New member
לא יודעת לגבי סל קל

יש ד"ר בייבי מטליק אני מאוד מאוד מרוצה ממנה עלתה לי סה"כ 900ש"ח לפני שנה ידית מתהפכת משמשת אותי כבר אותותו 11 חודש
והחיסרון, לפי מה שזה נראה זה כנראה לא ישמש אותי לעוד ילד, לא נראה לי שאחרי שימוש של שנתיים או שנתיים וחצי העגלה הזאת תחזיק מעמד, למרות שאי אפשר לדעת ואני יודעת ששירות של ד"ר בייבי הוא טוב ומתקנים תקלות. בנתיים לא היו לי. נוח לי לרדת ולעלות איתה במדרכות, מדרכות קצת משובשות או דשה היא עוברת בקלות. ילדה הייתה בה מגיל 0, רכשתי מזרון עם קרש ונטע הייתה שוכבת גם על הבטן. היום משמשת אותנו לטיולון וגם שילדה נרדמת בה נוח לה

לוליLuli

New member
פשוט הקניה הכי טובה שעשיתי../images/Emo45.gif

ממליצה בחום. אני מטיילת המון נוסעת המון ופשוט...מרוצה מכל רגע מהעגלה!!! מאיה בת 9 חודשים ,ואני אפילו לא לכיוון של לחשוב על טיולון ,כי פשוט נוח וטוב לי עם העגלה. יש לי את הדגם :אלסקה. עגלה + סל קל + בסיס לרכב -עלתה 900.(נקנה בבייבי קלאב בפ"ת) נוחה קלה קיפול נוח וקל מצבי שכיבה קשירה גלגלים סל ענק למטה גגון נפלא + סוכך שמש תא קטן למעלה ליד הידית שאפשר לשים בו דברים לאם ולתינוק כי גם יש לו מכסה,ולצידיו 2 מקומות לבקבוק מגש נשלף הסל קל נוח,עם בסיס ,וצלון נגד שמש בקיצור...רק מילים טובות יש לציין שהגעתי לקנות בכלל דגם אחר(מדריד או אוי שכחתי כרגע..),ואחר שזה היה במבצע וענה על כל מה שהיה חשוב לנו-לקחנו ועד היום שמחים על כך .

א י ה 33

New member
יש לנו את המדריד

ואני ממש לא מרוצה מהיציבות שלה והיכולת לעלות מדרכות ומהמורות (אפילו במדרגה של שני סנטימטר מתקשה לעבור). מרוצה- מידית המתהפכת ומהסגירה והפתיחה (קל מאוד) וגם מהמשקל.

Tammy52

New member
תודה זה בערך

מה שאני מחפשת בעגלה בעיקר גלגלים גדולים ושתהיה עבירה ושתתקפל וגם המחיר נשמע סבבה לכל העסק...

ritush2002

New member
רק המלצה קטנה...

ללא קשר לאיזה עגלה את קונה, תזכרי שלסל-קל יש מטרה אחרת לגמרי - והיא להגן על התינוק בזמן נסיעה (וחלילה, תאונה) ברכב. לכן ממליצה לך בחום לבדוק עד כמה הסל-קל שמוצע לך ביחד עם העגלה עמד במבחני ריסוק.

../images/Emo41.gif../images/Emo91.gifהיכן אני יכולה למצוא לול

מעץ במחיר סביר?? חשוב שיהיה גדול וכמובן זול הרבה דרישות...

אוצה

New member
באיזור חיפה:

אנחנו קנינו בניו בייבי בדאלית אל כרמל לול מעץ של משכל. משהו כמו 300 ש"ח.

למעלה