שאלת סקר.

M a n c h y

New member
שאלת סקר.

לפני כמה זמן אני וחברה שלי דיברנו על נושא כזה... לפעמים אנשים פוחדים להתחיל עם אנשים שהם חושבים שהם יפים/מוצלחים/טובים מדי?? האם זה נכון לדעתכם? אנשים שלא מעזים להתחיל עם אחרים כי הם חושבים שהם יותר מדי בשבילם?

ס א ט י ן

New member
לפי דעתי אנשים כאלה

צריכים לעבוד על הביטחון העצמי שלהם.... ברגע שאנשים יבינו שמה שהם זה מה שיש, ומה שיש להם זה הכי טוב שיכול להיות להם- אולי יתחילו קצת יותר להאמין בעצמם. לפני כמה שנים לא היה לי בטחון גדול. וכמו כן נראו חיי האהבה שלי. לפני 3 שנים בערך התחלתי להעריך את עצמי יותר, הרבה יותר, ומאז לא רק שהכרתי ויצאתי עם הרבה יותר, גם מצאתי אהבה.... וזה בגלל שהבנתי שאין דבר כזה- טוב מידי בשבילי, או מוצלח מידי, או יפה מידי. זה פשוט לא עובד ככה. והבנתי שאם אני רואה מישהו והוא מוצא חן בעיניי אין שום סיבה שאני לא אמצא חן בעיניי, ואם יש אז היא בטח לא קשורה לאיך שאני נראית או לכמה מוצלחת אני, אלא לחוסר כימיה- שזה יכול לקרות גם בין שני דוגמנים. ולפעמים כימיה יכולה להופיע גם בין מלכת יופי וקופיף מהלך (מעניין אם תנחשו למי הכוונה:))

shirazlovemor

New member
מודה, זה נכון לגביי לפעמים

למרות שלדעתי זה לא צריך להיות ככה וחבל שזה ככה..

bright sky

New member
גם אני מודה,

אבל רק בתחום של היופי. אני מאלה שאומרים עליהן "חמודה". ודווקא עכשיו הכרתי בחור מדהים באופי, מצחיק ברמות, חכם ובוגר, אבל הבעיה- הוא פשוט יפה מידי! למרות כל הכימיה שיש ביננו, אני לא מרגישה בטוחה איתו, אם לפחות הוא נותן מחמאות מידי פעם
כנראה שלא ימשך הרבה זמן...

צומיש

New member
נכון...

אני הכרתי את האקס פה על רחבי האינטרנט ואמר לי בפרוש שלא יה מעיז להתחיל איתי כי היה חושב שאני יותר מדי עליו... ולא ארצה אותו.. אישית אני לא אמנע מעצמי כי מישהו נראה יותר מדי טוב אבל אם יסתובבו לידו הרבה בנות אני אמנע ...

תגובה

אם אנחנו אוהבים אדם וחושבים שהוא מוצלח ונחמד, אנחנו משתדלים להשיגו. אמנם לפעמים קשה, אבל חשוב להתמקד במטרה ולנסות ככל האפשר לממשה.

נכון, אבל אצלי גם מראה האקסיות שלו

גרם לחוסר ביטחון הסבר- לפני 4 שנים עבדתי במקום מסויים, פוטרתי והוחזרתי אחרי חודש בתפקיד אחר. בינתיים לקחו איזה בחור חמוד לתפקיד שהייתי בו קודם. בהתחלה לא סבלנו אחד את השני אבל לאט לאט כבר התחלנו לדבר (אנחנו גם גרים קרוב, אז היינו נוסעים "ביחד" הרבה). מעולם לא חשבנו אחד על השני כמישהו שאנחנו רוצים ולכן דיברנו על הכל וכבר ידעתי מה סגנון הנשים שלו. יום אחד כשראינו סרט (כבר היינו ידידים והוא המשיך להיות חמוד ועוד כל מיני תכונות טובות) הייתה מין אווירה כזו ויצא שהתנשקנו. מאז היינו זוג אבל אני תמיד הייתי חסרת ביטחון מכיוון שהוא היה נאה וחמוד מאוד וגם ידעתי עם אילו בחורות הוא יצא- כולן יפות וכו', וגם כשהוא היה מחמיא לי זה פשוט לא עזר. תמיד חששתי שאני לא מספיק יפה ולא מספיק טובה בשבילו
גילוי נאות- מחמאות מבני זוג לא באמת באמת תופסות אצלי וגם אם יחמיאו לי כל הזמן זה נראה לי לא אמיתי, כך שאני בעייתית בנושא ממילא.

הערכה עצמית

היא דבר חשוב מאד. כל אדם יכול לאהוב ולהעריך את עצמו. גם אם אינך יפה, תוכלי להאמין, שיש לך אופי טוב, וזה החשוב. נסי להבליט את החלקים הטובים בך, בעקר באופיך.

אחח...יהודה, יהודה....

האמונה שלך שרק אופי קובע היא תמימה. אין מה לעשות, למראה חיצוני יש השפעה. למען הסר ספק, אנשים רבים מוצאים אותי יפה, רק אני והסרטים שלי מוצאים בי מיליון פגמים ואם הייתי יכולה לשנות בי דברים הייתי משנה הרבה. ההערכה העצמית שלי לקוייה מאוד, אבל אני לא מצליחה להתגבר על זה. האדם היחיד שלו אני מאמינה שהוא באמת חושב שאני יפה וסקסית זה ידיד מהצבא, והסיבה שאני מאמינה לו היא כי מעולם לא יצאנו וכאילו הוא לא "חייב" להחמיא לי כמו שמצפים מבן זוג שיחמיא כי הוא בן זוג או מחברה קרובה, הרי הם "חייבים" לאהוב אותנו.....

שלום לך

גם המראה החיצוני משפיע, אבל האופי הרבה יותר חשוב. המראה החיצוני משפיע, בעקר כשהאדם מכוער או דוחה, ואז קשה להיות אתו. זכרי, שכל אדם יכול לאהוב ולהעריך את עצמו. חשבי על הדברים שאת אוהבת לעשות. בני לעצמך את הפרופיל של אישיותך. אם את חוששת שאינך יפה, נסי לעבוד על גופך בכך שתאכלי נכון, תתעמלי היטב וגם תלבשי בגדים יפים ותשימי תמרוקים טובים.

bright sky

New member
יאאאא ממש כמוני!

לא יעזור כלום!! אם הוא יפה, אני תמיד תוהה אם הוא לא חשוב עמוק בפנים:"מה אני עושה איתה, אני יכול להשיג לעצמי איזו דוגמנית מהממת". אבל אני לא ממש מראה את זה, שלא ידע איזו דפוקה אני. בקיץ עבדתי עם בחור מדהים, והוא כל הזמן שלח רמיזות שהוא מעוניין, ואז גיליתי שהחברה הקודמת שלו היא דוגמנית בצרפת בסוכנות מוכרת, הרגשתי כל כך חסרת בטחון והתרחקתי ממנו.

תלוי בסוג האופי שלהם..

יש מצב בו בחור לא ניראה טוב במיוחד אבל מלא ביטחון עצמי מה שמאפשר לו להתחיל עם בחורות ואף להקסים אותן. היו מיקרים של "מכוערים" שיצאו עם יפהפיות..רק בגלל הקסם האישי שלהם. זה כמו שיש מיקרים בהם בנות שמנות במיוחד יוצאות עם חתיכים..למה? כי הן הקסימו אותם באיישיות ושידרו ביטחון ולבביות. אני לא מזמן הייתי בארוע וראיתי זוג-היא בחורה שמנה מאוד והוא בחור יפה תואר וחטוב..והוא אוהב אותה מאוד מאוד מאוד..אז היו דברים מעולם! לי אישית היה מיקרה שבת דודה רצתה להכיר לי חבר של חבר שלה והראתה לי אותו בתמונה-הבחור מ ד ה י ם,היה בו הכל,גוף חטוב כי מתאמן,גבוה ופנים של אל יווני..בקיצור שוחחנו בפון והוא טען שהוא לא נוהג להיפגש בלי לראות תמונה לפני כן..אבל ייצא מהכלל איתי כי הקסמתי אותו בשיחות שלנו והכימיה שיש בהן. ניפגשנו-והמשפט הראשון שאמר לי-"וואי את יפה"..
וזה היה נחמד לשמוע את זה גם מבחור כמוהו בדיוק שזה יהיה נחמד לשמוע מבחור שניראה פחות טוב.

למעלה