שאלת סקר

talya22bar

New member
שאלת סקר

שלום לכולם/ן, שאלת סקר קטנה מתוך עניין אישי: באיזו תדירות, אם בכלל, הסבים והסבתות שומרים לילה על התינוק/ת שלכם/ן?

yaf79

New member
בנתיים עוד לא היה כל הלילה מקסימום

מספר שעות עד שאנחנו חוזרים.

talya22bar

New member
תוספת לסקר

הכוונה היא גם, האם ביקשתם והאם סירבו או שאתם לא מעוניינים בכך עדיין.

ayala26

New member
הם גרים בארץ אחרת

מהסבתא ההולנדית לא ביקשנו. היא מבוגרת מדי ולחוצה מדי.

אופירה10

New member
מעולם לא.

לא ביקשתי ולכן לא היה סירוב. אני בספק אם אי פעם אבקש. אולי אם לא תהיה לי ברירה....

רווי1

New member
עדיין לא יצא

למרות שנראה לי שלא יסרבו אם נבקש, אבל כרגע (בת 8 חודשים) היא עדיין מתעוררת בלילה, ויש לה לאחרונה קשיי הירדמות, אז לא נראה לי שכרגע אני רוצה להפיל את זה על סבא-סבתא.

plumsun

New member
היום בלילה שמרו עליו

לקחו ואתו איהם כי אנחנו מאוד חולים ולא היינו מסוגלים לטפל בו. אבל ככה, ממש פעם בשנה או חצי שנה. רק אם יש אירוע מיוחד ואנחנו נגיע מאוד מאוחר הביתה.

רעיגאני

New member
המון וזה פשוט

נפלא. שירי היא נכדה מספר 8 להוריי, כשהנכד הצעיר ביותר לפניה הוא בכיתה א'. ככה שאבא שלי ואמא שלי מטורפים על הצעצוע הקטן ומסניפים אותה המון, אנחנו כרגע גרים ממש לידם. להורים של בעלי זו נכדה ראשונה (וזו משפחה רק של זכרים, אז בכלל) והם נרגשים ממנה ומאד מאוהבים בה. פעמיים בשבוע אנחנו מתראים איתם והם עוזרים מאד. בשבילי סבים וסבתות זו עזרה גדולה

גם עונה

על הגדול (שנתיים) שמרו פעם אחת לשני לילות כשיצאנו לסופ"ש הוא היה אז בן 9 חודשים בערך. ועל הקטנה (חודשיים) עוד לא. אבל יש לציין שהם מאוד רוצים ואנחנו אילה שלא משחררים כ"כ.

מירי7676

New member
ההורים שלי גרים רחוק

אבל חמתי גרה קרוב ולכן היא יכולה לשמור על בני 1. בערך פעם בחודש יוצא לה לשמור בערב (כאשר יוצאים לבלות) 2. יצא לה לשמור סוף שבוע אחד כאשר נסענו למלון דרך מקום עבודה של בעלי. יש לציין שבני אוהב מאוד מאוד את חמתי וקשור אליה מאוד. ולדעתי זה דבר חשוב מאוד. שבת שלום.

down under1

New member
אף פעם

ההורים של בקצה השני של העולם. ואמא של החצי מרחק 6-7 שעות נסיעה אמרה שהיא לא מחליפה חיתולים. אני בטוחה שהיא לא באמת מתכוונת אבל בכל מקרה הוא עדין יונק.

בממוצע פעם בשבועיים

וזה כל כך כיףףףף, לצאת, ללכת לישון ממששש מאוחר כמו פעם והכי טוב - לישון עד מאוחר בבוקר. וילדה והסבים כל כך נהנים . . . בשמיים.

כבר לא תינוקות אבל..

פעם בשנה אנחנו נוסעים לחופש של חמישישבת ואז הם עם הילדים. אם אנחנו יוצאים בערב, אנחנו מעדיפים בייבי סיטר אומנם ההורים שלי גרים 10 דקות נסיעה אבל הם די מבוגרים ואני לא רוצה שהם ינהגו בלילה מאוחר. .

על הקטנה- אף פעם

אבל הגדולה (עוד מעט בת 5) ישנה אצלהם פעם ראשונה בגיל שנתיים, ומאז כל חודש-חודשיים היא נשארת לישון אצל סבתא, בשבת בבוקר הן הולכות להצגה או סרט, עושות להן יום כיף.

אף פעם בלילה

אבל ביום כן. כל סבתא לקחה על עצמה יום בשבוע, ושלושה ימים נוספים יש מטפלת...

הם דווקא מציעים

אבל אני עוד לא מרגישה מוכנה (למרות שיש לי סטוק קפוא שרק מחכה ללילה כזה). מעבר לזה אבא של בעלי ושתי האמהות שלנו שומרים פעם בשבוע. מדי פעם אחד הסבים/סבתות/דודים/דודות שומר בערב כדי שנצא (אבל זה עוד לא יצא הרבה פעמים, כי אין זמן/כח/חשק לצאת כרגע).

חגיתל2

New member
לעיתים רחוקות

אמא שלי - כי היא גרה רחוק. אם היינו קורובות זה היה יכול להיות אפילו כל יום. חמותי - אף פעם לא ואין סיכוי שיהיה.

למעלה