שאלת סקר........

skshlomi

New member
שאלת סקר........

לפי דעתכם מה הדרך הטובה ביותר להתגבר על האקס ?!

Miss Thang

New member
המממ.

לשבת בחושך, לבד כמובן, ולכבות סיגריות בוערות על עצמך.

Miss Thang

New member
תודה נשמה, יום טוב ../images/Emo140.gif,

הגימלים שלי יקרים מפז, נצא לנצלם.

free soul

New member
בואו נראה..

לצאת/לבלות לקרוא ספרים לראות טלויזיה [והמון
] לשמוע מוזיקה להיות בחברת אנשים ואם את חושבת עליו עדיין תסיחי מיד את דעתך ותחשבי על משו אחר..

shirazlovemor

New member
תגובה

לנתק קשר לנסות לצאת ולהכיר בחורים חדשים להשקיע בקשרים עם החברים, לבלות להעביר את הזמן בעשייה של דברים שאת אוהבת- טלויזיה/מחשב/בישול/סרט/קניות/ מה שזה לא יהיה.. ובגדול-זמן.

קודם כל לבקות כמה ימים זה לא יזיק

ורק מראה על זה שאת אנושית ויש לך רגשות אבל כמה שיותר מהר תתחילי לצאת עם האחרים - זוהי התרופה הכי טובה בשביל לשכוח. אני יכולה לספר לך שיצאתי עם האקס שלי יותר משנתיים ותוך כדי כולם כולל אותנו היו בטוחים שעוד מעט הולכים לבחור טבעת. אבל זה לא הסתדר. נפרדנו לפני חצי שנה. בכיתי שבוע שלם כי הוא היה כל עולמי שפתאום נחרב. אבל מהר מאוד אמרתי לעצמי שהחיים ממשיכים. תוך 3 שבועות כבר יצאתי עם מישהו אחר ואז עוד עם מישהו.... ברור ששום שבר רתיני לא יוכל לצאת מזה, אבל בתור תרופה נגד זכרונות כואבים זה דבר מצוין לעשות. אז אאחל לך בהצלחה ותדעי שהחיים לא עוצרים כאן... עדי

Kerry121

New member
אממ ..

לשמור מרחק ממנו. לא לשמור על קשר טלפוני, לא להיפגש, בקיצור - לא לשמור על ידידות, כי זה לא ילך. להימנע מלהיות באותו המקום שבו נמצא האקס.

Night firefly

New member
כמה עצות שיעזרו להתעודד

כמו שאת כבר בטח יודעת אין תרופת עצת פלא שתרגום לך לקום מחר בבוקר חדשה לגמרי אבל יש כמה עצות שיעזרו לך לעבוד את התקופה הרעה. מניסיוני גיליתי שלהתאבל זה מאוד חשוב, וכמה זמן שיקח לך זה בסדר, הרי יש סיבה לכך שניפרדתם מלחתחילה וזה מה שעמור להניע אותך בסופו של יום. תצעי יותר מבדרך כלל, לא באטרף של לשכוח מהכל אלא יותר בכיוון של להראות לעצמך שהחיים ממשיכים הלאה, תבלי עם אנשים שאת אוהבת כי הם תמיד יגרמו לך להרגיש אהובה וחשובה וינסו לכסות את החלק ה"אוהב" שאיבדת, תלבשי בגדים שאת אוהבת במיוחד הם יגרמו לך להרגיש טוב יותר ומושכת יותר, וכידוע לך: כשאת מרגישה שמחה ומושכת כך גם הסביבה רואה אותך, והעיקר אל תפסיקי לחייך... ובלי שתשימי לב כבר תיתפסי שוב. אני יודעת מנסיון שזה קשה, אבל היום אחרי שנים של אהבה לאקס אנחנו החברים הכי טובים ואני לא מצטערת לרגע על זה שהכרתי אותו. בהצלחה!

shannyqua25

New member
זה בא בשלבים

קודם כל לרחם על עצמך, לבכות, (זה טבעי)לדבר עליו בלי סוף, לחלום עליו, לחשוב שיש עוד סיכוי לטחון את הנושא עד דק עד שזה יוצא לכולם מהחורים ואך אחד כולל עצמך לא רוצים לשמוע עליו יותר. כמובן בשלב הזה חשוב לא לצאת מפרופורציות, לא לחתוך ורידים, לא לזה הייתה כוונת המשורר... בשלב השני להתחיל להשתקם, להשקיע בעצמך ובכל מה שסובב אותך ועד עכשיו לא היה לך זמן אליו כי השקעת באקס המדובר...וכמובן לצאת לבלות לגשש, לראות כמה שיש עוד בנים חמודים בחוץ או בים איך שקוראים לזה... לתת לבחורים לחזר אחרייך, להרגיש שזה שמישהו אחד לר רצה אותך לא אומר שאין עוד אלפים שהיו מתים להיות איתך... בסוף כמובן לפנות מקום לגבר חדש בחיים שלך, כי אומרים שרק דבר משכיח דבר בסופו של דבר ...

תגובה

אולי לעשות דברים שאוהבים ולחשוב עליהם, ואז נאהב יותר את עצמנו ופחות נצטרך לאהבה מאחרים. אם אפשר, כדאי לשמור ידידות עם האקס.

למעלה