שאלת סקר

need1

New member
שאלת סקר

בימים אלו שלחתי למספר הוצאות ספרים ספר שכתבנו אני ובן זוגי על תהליך הפונדקאות. הספר מיועד בעיקר לזוגות ולפונדקאיות שבתחילת התהליך שכן הוא מתאר בעיקר את התהליך עד חתימת החוזה. אתמול חשבנו על זה שבטח יש לא מעט אנשים שהיו שמחים לקרא את הספר עכשיו ובעוד שנה (שעד אז אני מקווה הוא כבר יהיה בחנויות) זה כבר יהיה לא רלוונטי לגביהם. מכיוון שהספר עדיין לא "רישמי" חשבנו על סכום סימלי של 40 ש"ח (כולל דמי משלוח) לכן הייתי מעוניינים לדעת אם הספר אכן מעניין אותכם ,אנא שילחו לי מסר .

איזה רעיון מבורך!

אני תארי מעט את סגנון הספר, האם הוא אינפורמטיבי (מן מדריך שכזה) או כתוב יותר בנימה אישית (כלומר תיאור סיפורכם האישי)? מהם הנושאים שנידונים בספר? אנחנו בצעדים הראשונים בתהליך (עוד לא הכרנו פונדקאית) והייתי שמחה לשמוע עוד פרטים.

נשמע מעניין ויכול להועיל

בעיקר למי שעדיין מתלבט באיזו דרך לבחור כדי להקים משפחה. חשבתם ליצור קשר עם התחקירנית של מיקי חיימוביץ שפירסמה בפורום לאחרונה? זה יכול לקדם את הוצאת הספר ואת המודעות לנושא באותו זמן... שיהיה בהצלחה
!!!

need1

New member
מספר תשובות

הספר בעיקר מעלה את הנקודות העיקריות בתהליך לקרת הוועדה, מהו האיבחון הפסיכולוגי ,מה שואלים בועדה, מה יש בחוזה וכו כמו כן הוא מציג נקודות שראינו להדגיש בבחירת הזוג ובבחירת הפונדקאית שאיתם רוצים לצאת לדרך. ועוד פרק שלם שמוקדש לשאלות נפוצות כמו "ואם הפונדקאית תרצה לקחת לי את הילד" השתדלנו להיות אובייקטיבים לגבי חלק מהנושאים שבהם אין לנו דיעה נחרצת כמו "האם עדיף ללכת לתהליך באופן פרטי או עם ליווי?" בחלק הערנו את דעתינו הפרטית ורשמנו עיצות שלדעתנו חשובות לכל זוג שבתהליך כמו להרשם לאימוץ (במידה וזו אופציה רלונטית לזוג כמובן)

למעלה