שאלת סקר

need1

New member
שאלת סקר

אחרי שהתאכזבנו ויותר מכך מהטיפול בבית-החולים הקבוע (אני לא מציינת איזה כי אולי אנחנו היחידים שם עם פונדקאית) הייתי רוצה לשמוע קצת מידע על המרפאות/רופאים שבהם זוגות אחרים מטופלים כדי שנוכל לבחור את המקום הבא לא סתם על סמך "כולם יודעים שזה בית-חולים טוב" חשוב לי המקצועיות, האחראיות (כלפינו וכלפי הפונדקאית) של כל הצוות, מכיוון שבטיפול האחרון פישלו בעיקר האחיות שטעו כל-כך הרבה פעמים (פעם ראשונה "קורה" , פעם שניה "אנושית" ומכאן ואילך זה לא יכול להיות טוב...) תודה

alin5

New member
היי

השאלה אם מדובר בטיפול פרטי או לא בטיפול פרטי ממליצה בחום על ד"ר ג'קי אשכנזי המהמהםםםםםם שמטפל במסגרת בית החולים אסותא אם את במסגרת קופת חולים מכבי זה לא סיפור כל כך יקר איש זהב עם ידי זהב ולב זהב (לא מקבלת ממנו אחוזים סתם.....) מומלץ בחום

מירבי*

New member
אלין יקירתי../images/Emo24.gif

שמחה מאוד לראות אותך כאן. אגב, הייתי אצל הבחור והיה מצויין, הוא מאוד מרוצה מ-נ'. נשיקות

alin5

New member
אגב שכחתי להזכיר

כשביררתי ותאמיני לי בכל הארץ נאמר כמעט בפה אחד שהמעבדה של אסותא היא אחת הטובות אם לא הטובה ביותר נכון לפעמים קשה להשיג אותם בטלפון אבל זה הפאק היחיד האחיות ואפילו צוות הפקידות והמזכירות יודעות את עבודתן ועושים אותה נאמנה עם המון רגש ואמפטיה

מירבי*

New member
בית חולים אסף הרופא

צר לי לשמוע את מה שעברתם,זה באמת מיותר להוסיף לקושי הקיים בטיפולים האלה גם טעויות. אני ממליצה בחום על בית חולים אסף הרופא, יחידת ה-ivf שם מטפלת בהרבה מאוד מקרים של פונדקאות בכל המקצועיות והרגישות הנדרשת, לשמחתי יש תוצאות מצויינות ובקרוב הם מתוכננים לקלוט כמה לידות. אני חושבת שזה רעיון מצויין לשאול בפורום על הנסיון של כל אחת ואחת כאן, אבל זכרי, המקום שבו מצליחים הופך באופן מיידי לטוב ביותר, זה מאוד אינדיבידואלי ולא כל אחת מתחברת לכל רופא. בהצלחה!

באיזה איזור בארץ מדובר?

כי אנחנו עשינו מחזור אחד של טיפולים שהיה מוצלח מאוד והצוות מקסים (כמובן שהיה בינגו בקרוב אצל כולם חמסה).

need1

New member
מספר הבהרות

ראשית תודה, שנית אנחנו מעוניינים באיזור המרכז. מה שאמרת מירב מטבע הדברים נכון כי כשיש "Happy End" יש לנו נטיה לשכח את כל הסבל אבל ופה האבל קשה לסבול מקום שבו קיים זילזול בוטה בטיפול ולאו דוקא בגלל הפונדקאות. אני אתן דוגמא: יותר מפעמיים (ויותר גם משלוש...) טעו לנו במינונים !! ואילמלי הפונדקאית שלנו היתה כזו אחראית הנזק היה נעשה! ולך תדע איזה טעיות נוספות נעשו שאנחנו לא מודעים אליהם! לכן גם אם הטיפול נכשל ואת יודעת שכולם עשו את המקסימום אז , "אין מה לעשות וזה כבר לשיקולו של זה שלמעלה" . אגב, הייתי רוצה לשמוע את דעתכם האם כדאי לכתוב מכתב לבית-החולים (ואם כן למי לשלוח) או מספיק לדבר עם מנהל המחלקה. שוב תודה

ממש מרגיז לשמוע../images/Emo46.gif

שלפעמים הרופאים והמחלקה לא משקיעים טיפת מחשבה בסבל ובקושי של מי שעובר את הטיפולים וטועים בכזאת קלות ראש. אני מקווה שהכל ילך חלק מפה והלאה. אין לי המלצה לגבי בית חולים כי אנחנו מאזור הצפון. בהצלחה

מירבי*

New member
מכתב תלונה

מה שאת מתארת נשמע רע מאוד, זה מצטייר כמו דרך שיטתית של טיפול ואני משערת שישנם עוד זוגות שנפגעים מכך, אני סבורה שנכון יהיה מצידך להתלונן בפני מנהל יחידת ה-ivf ולשלוח העתק למנהל בית החולים. חשוב עוד יותר להזהיר את המטופלים וזאת תוכלי לעשות רק אם תפרסמי את שם בית החולים, במקרים כאלה הצבעה ברגליים היא ההצבעה הנכונה. עד כמה שידוע לי במרכז הארץ ישנו רק בית חולים אחד שבו לא מבצעים פונדקאות, אם מדובר באותו בית החולים יש כנראה סיבה מצויינת לכך.

gilad88

New member
המלצה לרופא טוב

היי רעייתי במשך 6 שנים ו 30 טיפולים של IVF הצלחנו רק עם בר חווה מקצוען ישר ועם עוזרת בשם מירב ממליץ בכל לב יש לנו את איתי אשר נקרא על שמו זיוה וגיל

need1

New member
תודה

כרגע אנחנו בשלב ההמתנה למרות שאין לנו צפיות גדולות, אבל אולי זה שמחליט באמת יפתיע אותנו... מדובר בבית חולים גדול מאד במרכז, ובעל שם שכן טיפל בזוגות עם פונדקאית הצרה היא שכרגע התחלף שם הצוות והבלגן חוגג. בכל אופן כתבנו מכתב למנהל המחלקה כשהקפדנו שהוא יגיע לפני התוצאות של הביתא שלא יגידו שבגלל חוסר המזל אנחנו סתם עצבניים.כמו כן ציינו שם רק דברים שבכל קנה מידה עוברים כל גבול ולא "סתם" דברים שהרגיזו אותנו ואת הפונדקאית. אני מקווה שאכן הלקחים יופקו ואם לאמר את האמת אני ממש מקווה שהאחות האחראית למרות שהיא חדשה בתפקיד תועבר מתפקידה (פיטורין זה אכזרי מידי) כי היא זו שעשתה את מירב הטעויות, לא הסכימה להקשיב לנו והפגינה יחס כל כך מזלזל לאורך כל הטיפול. אחרי שנקבל את התוצאות כבר נישקול את צעדינו ושוב תודה (בשמי ובשם ההנהלה המורחבת...)

למעלה