שאלת סקר

מצב
הנושא נעול.

גלי88

New member
שאלת סקר

שאלת סקר
האם את הטפולים לילד שני/שלישי אתן עושות באופן פרטי. את הטיפולים הקודמים עשיתי אצל רופא פרטי שהיה פשוט מדהים אבל שילמנו המון כסף. מצד אחד אני רוצה לחזור אליו גם הפעם ומצד שני האפשרות שלנו לשלם לו היום מוגבלת לעומת לפני 4 שנים. מה אתן מייעצות לי? יש לי אפשרות לשלב בין השניים, האם כדאי?

העין ה 3

New member
עשיתי שניים וחצי מחזורים באופן פרטי

שאלת סקר
האם את הטפולים לילד שני/שלישי אתן עושות באופן פרטי. את הטיפולים הקודמים עשיתי אצל רופא פרטי שהיה פשוט מדהים אבל שילמנו המון כסף. מצד אחד אני רוצה לחזור אליו גם הפעם ומצד שני האפשרות שלנו לשלם לו היום מוגבלת לעומת לפני 4 שנים. מה אתן מייעצות לי? יש לי אפשרות לשלב בין השניים, האם כדאי?
עשיתי שניים וחצי מחזורים באופן פרטי
חבל על הכסף!!!!! לא לילד ראשון, לא לשני ולא לשלישי!!! היום אני עושה טיפולים דרך קופת חולים ומקבלת יחס הרבה יותר אישי וטוב מאשר קיבלתי אצל הרופא הפרטי.

אני עושה את הטיפולים במסגרת הקופה

שאלת סקר
אני עושה את הטיפולים במסגרת הקופה
בבית חולים קפלן, הרופא שם נחמד מאוד ומאוד מקצועי

אני עושה במסגרת הקופה

שאלת סקר
אני עושה במסגרת הקופה
אבל בטוח לי שלא אשאר לנצח במקום אחד. מכיוון שאין הרבה אופציות למבוטחות קופ"ח כללית באזור הצפון, יכול להיות שבשלב כלשהו אאלץ לעבור למישהו פרטי.

במכבי אמרו לי שהמבצע שלהם ימשיך

אני עושה במסגרת הקופה
אבל בטוח לי שלא אשאר לנצח במקום אחד. מכיוון שאין הרבה אופציות למבוטחות קופ"ח כללית באזור הצפון, יכול להיות שבשלב כלשהו אאלץ לעבור למישהו פרטי.
אפשר יהיה להצטרף לקופה בלי תקופת אכשרה. אני הצטרפתי למכבי ולא הולכת לרופא פרטי. אני חושבת שהטיפול שקבלתי באסותא היה מאד מקצועי למרות שלא שלמתי המון כסף ואף אחד לא החזיק לי את היד. לא יודעת למה צריך פרטי.

אם יהיה שוב מבצע ב"מכבי"

אפשר יהיה להצטרף לקופה בלי תקופת אכשרה. אני הצטרפתי למכבי ולא הולכת לרופא פרטי. אני חושבת שהטיפול שקבלתי באסותא היה מאד מקצועי למרות שלא שלמתי המון כסף ואף אחד לא החזיק לי את היד. לא יודעת למה צריך פרטי.
אם יהיה שוב מבצע ב"מכבי"
אני אשקול אותו בכובד ראש. אני ממש לא מרוצה מהטיפול שניתן לי כיום במסגרת הקופה.

limor1975

New member
הסבב הקודם היה בפרטי

אם יהיה שוב מבצע ב"מכבי"
הסבב הקודם היה בפרטי
עכשיו יש לי רק החזרות אז דרך הקופה. לא חושבת שיש חשיבות ל"יד שמחזירה" לפי דעתי כל הרופאים יודעים אותו דבר. או שאני טועה
? לימור

anguly

New member
דווקה אצלינו מייחסים להחזרות

הסבב הקודם היה בפרטי
עכשיו יש לי רק החזרות אז דרך הקופה. לא חושבת שיש חשיבות ל"יד שמחזירה" לפי דעתי כל הרופאים יודעים אותו דבר. או שאני טועה
? לימור
דווקה אצלינו מייחסים להחזרות
חשיבות יותר גדולה. דיקורים נותנים גם למתמחים לעשות - אבל החזרות לא!

רק תבדקי עם אילו בתי חולים עובדת

אם יהיה שוב מבצע ב"מכבי"
הקופה ומה היא נותנת. אני לא מכירה את קופ"ח שלך בצפון, אבל עדיין חושבת שזאת הקופה החזקה בארץ, יתכן ואני משוחדת כפרסונל.....

גלי88

New member
יש לי מוקפאים באלישע

הקופה ומה היא נותנת. אני לא מכירה את קופ"ח שלך בצפון, אבל עדיין חושבת שזאת הקופה החזקה בארץ, יתכן ואני משוחדת כפרסונל.....
יש לי מוקפאים באלישע
ככה שאני יעבור שם את ההחזרה. הרופא שלי (הפרטי) שייך לקופ"ח כללית. אני ישלב בין השניים. תודה.

אני פרטי ואת אפילו יודעת של מי ../images/Emo8.gif

שאלת סקר
אני פרטי ואת אפילו יודעת של מי

ד"ר לוויט אהוב ליבי. בית החולים אלישע-אלא מה. אני מרגישה הכי נוח כך. אני יכולה להתקשר אליו בכל שעה במשך היום, גם לסלולארי ולשאול מיליון שאלות מטופשות וזה נוח לי מאוד מאוד
אם יש לך אפשרות לשלב בין השניים זה יהיה מצויין
. אני רק יודעת שאת הטיפול הסופי עשה לך רופא אחר, נכון? אני לא זוכרת אם זה היה כולל ההחזרה. מה שאני הייתי עושה במצבך זה עושה החזרה באותו בית חולים שעשו לך את ההחזרה הקודמת ושם גם נמצאים הקפואים ואת המעקב תעשי אצל הרופא שלך שכך תוכלי לנג'ס לו כמו שאת (ואני ) אוהבת
.

גלי88

New member
סאני-זה בדיוק מה שאני יעשה

אני פרטי ואת אפילו יודעת של מי

ד"ר לוויט אהוב ליבי. בית החולים אלישע-אלא מה. אני מרגישה הכי נוח כך. אני יכולה להתקשר אליו בכל שעה במשך היום, גם לסלולארי ולשאול מיליון שאלות מטופשות וזה נוח לי מאוד מאוד
אם יש לך אפשרות לשלב בין השניים זה יהיה מצויין
. אני רק יודעת שאת הטיפול הסופי עשה לך רופא אחר, נכון? אני לא זוכרת אם זה היה כולל ההחזרה. מה שאני הייתי עושה במצבך זה עושה החזרה באותו בית חולים שעשו לך את ההחזרה הקודמת ושם גם נמצאים הקפואים ואת המעקב תעשי אצל הרופא שלך שכך תוכלי לנג'ס לו כמו שאת (ואני ) אוהבת
.
סאני-זה בדיוק מה שאני יעשה
אני אחכה לאישור ואז יצלצל לרופא המקסים שלי. את כל הפעולות ב IVF עשה לי דר' לוויט, הרופא שלי בעצם "רק" חיזק ודאג. לא נראה לי שאני יכולה לעבור טיפול בלעדיו. את יודעת שלפעמים עולות לי שאלות מאוד חשובות למשל ב-23 בלילה.

liati7

New member
אני במכבי ועשיתי טיפול פרטי

שאלת סקר
אני במכבי ועשיתי טיפול פרטי
למרות שבמכבי יש רופאים טובים, אני קיבלתי המלצות על הרופא מהרופאה הפרטית שלי . הוא לא כ"כ ידוע ומוכר אבל הוא סבלני ואדיב וחייכן והיה נחמד אלי גם בשאלות מטומטמות וגם בשעות הבוקר המוקדות. שווה כל שקל.

anguly

New member
אני בפרטי עם פרוטקציה....

שאלת סקר
אני בפרטי עם פרוטקציה....
אני משלמת רק על ביקור חודשי - מתוך זה 3 פעמים בשנה מקבלים החזר. עד עכשיו יצא לי רק פעם אחת לא לקבל החזר. דיקורים והחזרות - נעשות על ידו בהתנדבות. למעט מקרים שהוא בחו"ל - ואז אחד הבכירים מחליף אותו. פעם אחת הוא לא הודיע למי להחליף אותו - נכנסה איזו מתמחה שבהתחלה אפילו לא הבנתי שהיא הרופאה - והתחילה לשאול כל מיני שאלות מוזרות על איך מזריקים וכאלה - תאמינו לי שבפורום שואלים שאלות יותר מתקדמות... מרוב לחץ ממנה התחלתי לבכות אבל התביישתי להגיד משהו. האחות קלטה אותי וניגשה אלי ושאלה אם אני רוצה שרופא אחרת (בחירה שאני מכירה) תעשה את זה - ואז הדמעות הפכו לבכי ממש - ותוך שנייה קראו למומחית. בדיעבד המומחית אמרה שכיון שמאד קשה לשאוב אצלי - היו קוראים לה בכל מקרה.... בעקבות זה הבנתי - שבשום אופן אני לא מוכנה שזה יישאר ליד המקרה...

עמית@

New member
ציבורי לחלוטין

שאלת סקר
ציבורי לחלוטין

MIF2002

New member
הי גלי88

שאלת סקר
הי גלי88
אנחנו את הטיפולים לילד ראשון עשינו, ועושים עכשיו טיפולים לילד שני, באופן משולב. את רוב הטיפול אנחנו עושים על חשבון קופת חולים, אבל לשאיבת הביציות עצמה אנחנו לוקחים פרטי את מנהל המחלקה, כך שיוצא שבחזרת מוקפאים זה בחינם, ובטיפול טרי זה עולה את השאיבה (והמחיר כולל גם החזרה על ידי מנהל המחלקה). שיהיה המון המון בהצלחה !!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה