שאלת סקר

anat30g

New member
שאלת סקר

לאור הפרסומות הרבות שיש לאחרונה בנוגע לחיתולים - החלטתי לעלות שאלה בנושא. 1. באיזה סוג של חיתול אתם משתמשים? 2. האם אתם מאמינים לפרסומות? 3. האם אתם משנים חיתול בהתאם למבצע/מחיר? ענת

טל של 4

New member
ענת, שאלה מעולה...........

והתשובה שלי : 1 האגיס 2 לא ממש מאמינה לפרסומות. 3 התחלנו אם האגיס כי בזמנו הוא היה במבצע ולכן הכי זול. המשכנו בגלל ניסיון רע שהיה לנו כשיואב היה תינוק. נסעתי איתו לארה"ב והוא חטף אדום בטוסיק שחבל"ז. חשבתי שזה קשור לשינוי באוכל טיפלתי כמיטב יכולתי ובארץ כשחזרנו לתפריט הרגיל והמצב לא השתפר הלכנו לרופא (האדיוט) שנתן כל מיני הנחיות ומשחות (ממש נתן לי להרגיש שאני אמא רעה) הוא אמר להחליף חיתול כל שעה לשטוף במים לשים משחה וככה כל היום. הקפדתי על ההוראות כמו אמא טריה, חסרת ניסון וביטחון, וכלום לא עזר. החלפתי 20 חיתולים ביום השתמשתי בקורטיזונים והמצב לא רק שלא השתפר הוא הורע. בסוף חברה (שתהיה בריאה) הציעה שנחליף סוג\חברה של חיתולים כי כל חיתול יש בו חומר כימי כלשהו שמגביר את הספיגה ויתכן שיואב אלרגי אליו. באותו יום רצתי לקנות סוג אחר ואחרי שעתיים עבר האדום!!! זה היה מדהים, והכי מדהים שהרופא לא העלה על דעתו להציע לי את זה.כמובן שהחלפתי רופא אבל המסקנה היותר חשובה, לא להחליף חיתול שאין איתו בעיות. וזהו. סליחה שכתבתי כל כך הרבה אבל אולי "אציל" תינוק אחד מסבל אז היה שווה.

anat30g

New member
אם זאת שאלה מעולה - למה לא ענו עליה

התשובות שלי: 1. לנו יש חיתולי יום וחיתולי לילה... ביום הזולים (טיטלים, תפנוקים, נאפ של היפר נטו ושל סנו) - כי גם ככה מחליפים להם כל שעתיים שלוש וגם הזולים מחזיקים מעמד אצלם. בלילה יש את היקרים - בעיקר פמפרס כי רק לפמפרס יש מידה 6... עם האגיס/פמפרס מידה חמש הם קמים רטובים. 2. גם אני לא מאמינה לפרסומות - רק לניסיון שלי... ובתור אחת שניסתה את הכל - אני חייבת לומר שבכל שלב בהתפתחות הפיסית שלהם יש חיתול אחר שיותר מתאים בגיזרה ולכמות הפיפי שהם מפיקים... 3. אני מלכת המבצעים - אני לא נאמנה לשום מוצר - ומה שזול באותו שבוע זה מה שאני קונה. סופשבוע נעים - ענת

טל של 4

New member
ענת, בסופי שבוע חלש פה

זה לא אישי פשוט פחות אנשים נכנסים אז שקט.

קרנושה

New member
אכן שאלה טובה.......

אני משתמשת בטיטולים של טיטולים.....זאת חבילה סגולה כזאת..זה של חוגלה בקיצור ניסינו פמפרס והטוסיק שלהם האדים עד דם....גם עם האגיס לא הסתדרנו וחזרנו בטירוף לטיטולים הישנים האלה שאני שלמה ומרוצה מהם...

א י ל ת

New member
האגיס. רק האגיס.

כי כל החיתולים האחרים לא שווים. החיתול נופל, הילד נרטב, הצואה יוצאת. לפני עליית המחירים של האגיס (82 ש"ח לחבילה) עשינו מחסן בבית. עכשיו המחיר סביר ואין בעיה. האמת היא, שכבר כמה חודשים לא נסינו חיתולים אחרים. יכול להות שכשהם גדולים (14 חודש) גם "טיטולים" או משהו בסגנון יתאים לנו.

nonana

New member
הגיס רק הגיס- ענת בסופ"ש יש מעט

אנשים - אז תסלחי לנו מראש אצלי עם נעה התחלתי בפמפרס ורק איתם, כשהגיס הגיעו ניסיתי אותם ומאותו רגע לא עזבתי אותם באמצע ניסיתי אחרים הילדים היו אלרגים והספיגה- קטסטרופה, הטוסיק רטוב - בקיצור- לא אהבתי- אין מה להשוות- אין כמו הגיס. פמפרס אחרי ששמעתי שהם עושים ניסויים בבעלי חיים אני לא משתמשת לא בהם ולא בגונסון גונסון (הקרמים). שתהה לכולם שבת נפלאה

רז2

New member
האגיס או פמפרס

כששיר ורון נולדו קנינו חבילת האגיס עקב המלצות, והיו נזילות כל הזמן... אז עברנו לליטופים שהיה החיתול היחידי שהתאים להם בזמנו. אחרי חודש בערך ניסיתי פמפרס והתאהבתי בחיתול
פשוט שכב נהדר על הגוף, ספג טוב. והיה לי ממש נוח עם החיתול. במיוחד אני אוהבת את הפמפרס הסגולים עם הסטרץ, ממש חיתול נהדר. עכשיו אני משתמשת גם בהאגיס, למרות שאת הגיזרה שלו אני פחות אוהבת. משום מה זה שוכב עליהם פחות יפה. החיתול יותר נפוח קצת. וכאן נכנסים המבצעים לעניין. אני קונה או פמפרס או האגיס לפי המבצעים. ואז בדרך כלל שמה האגיס בלילה, וביום כשאני רוצה שהחיתול ישכב יותר טוב אני שמה פמפרס. יש לי גם חיתול זול יותר שקניתי מזמן, ואני שמה לעיתים נדירות כשאני יודעת שבחצי השעה הקרובה אצטרך ממילא להחליף חיתול שוב (כמו לפני ארוחת פירות
).

תשובות:

1. אנחנו משתמשים בהאגיס 2. משתדלת שלא להאמין לפרסומות אבל לפעמים סוטה מהדרך ומתפתה להאמין (לא לגבי חיתולים אלא בכלל) 3. לא משנה את סוג החיתול

keren1

New member
מקפיצה את הסקר: ואצלנו

1) כרגע בהאגיס. בתקופת דניאל השתמשנו בפמפרס כי האגיס עשו לה אדום ולא נעים. עם שני ומתן אנחנו משנים מדי פעם טיטולים. היתה תקופה שניסנו את טיטול יום/טיטול לילה. אבל ירדנו מהנושא. אין נאמנות למותג אחד. אם חברות הטיטולים אין שום מועדון (מחווה) להורי תאומים שלישיות (וכן, אני יודעת שיש הרבה כאלה) אז לי אין שום נאמנות אליהם. להבדיל מחברות האוכל. 2) לפרסומות אין שום משמעות אצלנו. 3) בטח שלמבצעים יש משקל בהחלטת איזה טיטול לקנות. כשהיה מבצע פמפרם עם שילב ופישר פריס. קנינו פמפרס (ויש לנו המון מתנות!!!) ועכשיו היה מבצע של האגיס עם הספה אז קנינו האגיס. עכשיו האגיס יותר זולים אז אותם אנחנו קונים.

ענתינה

New member
האגיס ורק האגיס

בהתחלה קיבלנו מהבית חולים כל מיני דוגמאות של חיתולים והכי התלהבנו מהאגיס. יותר מאוחר , כהיה מבצע של פמפרס עם הדובונים עברנו לפמפרס ובדיוק כמו אצל טל הילדים סבלו כל הזמן מטוסיק אדום , החלטתי לשנות חיתול להאגיס והפלא ופלא- הכל עבר. לאחר תקופה ניסיתי שוב את הפמפרס (ממש כמה ימים) ושוב חזרה הפריחה ומאז רק האגיס!!!!!! בקשר למבצעים- אני קונה רק במבצעים- בדרך כלל בטוב לי לתינוק בראש העין(חבילה עולה 50) ואז אני קונה 10 חבילות ושמה בממ"ד. בקשר לפרסומות- יכול להיות שפמפרס סופג יותר אבל זה לא שווה את הטוסיק האדום. בקיצור- אני מרוצה מהאגיס והפרסומת לא משפיעה עלי.

הריכ

New member
אנחנו משתמשים ב HAGIS ללילה וב-

PAMPERS למשך היום. אנחנו לא מאמינים לפרסומות בייחוד לא לזאת שטוענת שטיטולים סופגים יותר מ-HAGIS. וכן אנחנו מתאימים את עצמינו למחיר אבל בעיקר בין 2 סוגי הטיטולים שהזכרתי. (אם ההבדל הוא לא משמעותי אנחנו נוטים לקנות HAGIS.)

למעלה