שאלת סקר

שאלת סקר

היי אשמח לדעת מה מקבל כל מגזר בארץ מקניית בית ועד קצבה חודשים כמו חרדים ערבים ישע ?
ומה אזרח רגיל שהצביע למפלגות הגדולות מקבל תודה

shayCn

New member
בבקשה

ערבים: קניית בית - לא יקבלו כלום, אולי אפילו יקשו עליהם לקנות בערים מסוימות אבל בגדול הם מסתדרים יופי בעצמם, קונים איש מחברו בשחור בלי קבלות ובלי משכנתאות, הכל בראש. לגבי קצבה, יקבלו רגיל כמו כל אזרח במדינת ישראל ובהתאם למשכורתו לאורך כל חייו כמוני כמוך.
חרדים: קניית בית - מקבלים הקלות, לדעתי על סמך מספר ילדים במשפחה. בדר"כ מספר הילדים גבוה וזה נותן נקודות כשמבקשים דירת שיכון מהמדינה. בתכנית למשתכן יש הקלות ברורות למגזר החרדי. כמובן שיש ערים בארץ כמו בית שמש,בית שאן, טבריה ומודיעין וגם ירושלים בירתנו, שבה החרדי הממוצע ירגיש הכי בבית שיש, יקבל הקלות שיועמסו על מגזרים אחרים בעיר.
קצבאות..יש על מה לדבר בכלל? התקציבים שמקבלים בני ישיבות שלא משרתים בשרות חובה, לא תורמים למשק אבל נהנים מכל העמל,השירות והפירות שמניב לו המגזר החילוני.

היי

אם חרדי מקבל הטבות בגלל מספר ילדים גבו אז משהו אחר,הרי אם אני אעשה גם כמות ילדים אז גם אקבל את הטבות נכון?
גידלתי 3 אחים ו4 אחיינים תאמין לי גג 3 ילדים מספיק כאן ,יותר מ3 יכול להעיק ולהתיש נפשית ,וגם אם אתה לא מבוסס היטב עם הון לא תוכל להעניק חינוך שווה לאותם הילדים!
תכלס אורח חיים חרדי למשל,אתה תחסוך עלויות והוצאות חודשיות די טוב אם האישה גם עובדת! חצי מיליון שח הלך לי בעשור וקצת בגלל יוקר המחיה והוצאות על החיים ,גרתי ב6 ערים רכשתי מותגים וקניתי מה שכיום אני חושב כמה פעמים ומחפש ברשת את המחיר הכי זול!
תתפלא דווקא בשכונות החרדית יש שם את הבעיות שלהם ,כל אחד והקהילה שלו,אל תשכח שהם תלויים בקהילה כמו תינוק בבטן אימו,מגמחים ועד הטבות בקהילה,תראה את החבדניקית שהייתה אמורה להדליק משואה ביום העצמאות,בשניות אמרו לה את תדליקי את נמחקת מהקהילה ,ותאמין לי שאתה עף מקהילה אז גם לא יהיה לך שידגוך טוב לילדים ,והוציאו עלייך שם ויהיה כתם על המשפחה ,ככה שמה לא הכי כיף לחיות בקהילה כזאת ,אם אתה עושה טעויות...

כמה בדיוק מקבל אברך? וכל מי שיש לו מעל 6 ילדים מקבל הנחות במיסים? מה הקירטריונים להנחות? המלצות של עובדת סוציאלית?

אל תשכח שאדם חילוני יקנה בקסטרו והחרדי קונה את מותגי המגבעת ויודיאקה לבית
אני גם לא רוצה לראות ערבים גרים סביבי כי זה מתכון לצרות איתם,לגבי חרדים , כן תומך בערים חדשות שיבנו להם,מהסיבה שהם פשוט משנים לך את אורח חיים אני אומר את זה כחובש כיפה סרוגה,ותאמין לי האיכות חיים שם נפגעת ,רעש הילדים הגיינה בשכונות ובבניין מגורים,רק בדירות החדשות ,רואים שיש חברת ניהול או שירותי נקיון

אם ערבי לא משלם את המיסים ועוד מעלים מיסים ,זה בעיה של המדינה שלא אוכפת ,ועל זה צריכה להיות התקוממות יש להם תעודת זהות כחולה שישלמו בדיוק מה שאני משלם כמו בגודל דירה וכו
שלא ישלם משכנתה מצידי ,שישלם בדיוק מה שאני משלם למדינה בקניות ובפתיחת עסק וקניית בית ,חוץ משירות צבאי

למעלה