שאלת סקר

מה אגיד

לך אני גם ראיתי אותה בעברי התפלאתי שהיא רווקה בכלל , כנראה שהיא מתוסבכת מידי

דידי 9

New member
עד איזה גיל צריך

להתחתן לדעתך, ואם לא-להכנס לפח מרצון ולשים ת'מכסה?

*תזהר בתשובה שלך*

תיראי

להתחתן לא בעיה כל כך בימינו,לא חסר כאלו שרוצות לצאת מהמצב שלהם ולשנות סטטוס,כיום בגלל שכבר לא רוצים לסבול רגשית ונפשית בבית!
אז עדיף להתחתן מאוחר ולזכות בבן זוג טוב ונעים מאשר מפלצת שרק ירצה לחלוב אותנו ולפגוע ולמרמר!

זה לא פשוט המצב בימינו ,וקצת חסר כבוד לאנשים כאן באשר הם או כמחזרים או כבני הזוג ורואים את זה

דידי 9

New member
הכל תלוי

באנשים שאתה פוגש, או מחפש בבת הזוג שאתה רוצה שתהיה לך.....
כל אחד והחוויות שלו, אתה יודע..

FrankBlack

New member
אתה בטוח שה'חבר' זה לא אתה?

עלק 'חרג' קצת בהודעות. בחורות לא מאיימות כל כך מהר בהטרדה

אני מקבל

לא מעט שאלות במייל ובפייס!
יש לא מעט שרוטות ופצועות למינהם,בפרט כאלו ששוכחות את הטובות שעושים להם ,הבחור יצא לי לעבוד איתו בעבר !
פשוט בחורה מגעילה שקיבלה טיפים ויחס ופרגון ממנו ,וגם מפליא אך זה שהיא עדיין רווקה חומר למחשבה!!

וגם אם היא הייתה הולכת למשטרה והשוטר היה רואה את המיילים שלא בקטע של חיזור ,אז גם היה יודע לנפנף גם אותה

xvxxvx

New member
אבל

למה אתה מדבר עם פצועות למה?

FrankBlack

New member
ראית יותר מדי פורנו אחינו

זה שהוא נתן לה טיפים ויחס ופרגון לא אומר שהיא חייבת לו משהו. זה דיבור של אחד שקונה כלה מאוקראינה.
יש לא מעט שרוטות ופצועות, אבל גם חבר שלך שרוט ופצוע. וגם לך לא חסר.
כן. היא לא רוצה אותו אז פתאום מי היא ואיזה מסכנה שהיא רווקה.
ותגיד - אחרי החומר למחשבה הזה שהיא רווקה, למה אתה עדיין שואל אם שווה לו לנסות שוב?
מעבר לזה שאם זה כזה בטוח שהשוטר ינפנף אותה - אז מה הבעיה. שימשיך ל'חרוג' קצת בהודעות.
והחומר למחשבה בשביל שניכם הוא מה השוטר יגיד על המיילים וההודעות שכן בקטע של חיזור.

ALIsuperstar

New member
אם אתם באמת חושבים שהיא תרצה אותו מתישהו

אז אתם חיים בסרט רע.
התחיל איתה בספא, היא ניפנפה אותו, והוא התנהג כמו סטוקר והטריד אותה במסרים ולא יודע מה...
אם היא תרצה אותו מתישהו, זה רק כשהוא יחלום בלילה...
תגיד לחבר שלך, שיירגע, שיבין מתי בחורה אומרת לא. וכשהיא אומרת לא, זה לא כמו סרט הוליוודי, אנחנו לא נמצאים בזמנים שקשה להשגה זה דבר שגרתי, זה גם מעולם לא היה...

תראה

הוא לא רוצה איתה קשר רומנטי הוא הבין שהיא לא מעוניינת ,פשוט זה אתה בא למקום במקום לעשות פרצופים לומר שלום יפה וזהו!
זה מקום שאתה מגיע לשם והבחור התנצל על היסחפות וזהו!

מה שמצחיק במקרים כאלו שאם היא הייתה שמה עליו זה היה נסלח מזמן!

שוב הוא לא רוצה קשר רומנטי הוא יודע שהיא לא מעוניינת

ALIsuperstar

New member
אז שימשיך בחייו רק אם יילך לעזרה

כי הבנאדם לא מבין מסרים, הבנאדם לא מרפה. היא גם לא חייבת לסלוח לו. מה הוא ילד? שאם הוא מבקש סליחה אז חייבים לסלוח? לא, ממש לא חייבים לסלוח! היא לא חייבת לו כלום...
ובנאדם, אין לי מושג כבר כמה זמן אתה תקוע בסיפור הזה, אבל רבאק תרפה מזה... אני זוכר אותך משיחת נשים, ואתה עדיין בזה? מה נסגר איתך?

הבנו אותך

פרסמתי שם עבורו בכדי לשמוע היבט נשי על זה !
זה רק דיון עבור החבר לשמוע דעות לא מעבר לכך!
אני יש לי מישהי ברוך השם ידידי ,ככה שמותר כאן לעלות דיונים

ALIsuperstar

New member
דיונים שחל עליהם חוק ההתיישנות...

ועכשיו אתה צריך היבט גברי?
אתה צריך חיזוק?

שמע אם הצלחת להגיע למצב של צו משטרתי, אז לא דיעה נשית, לא דיעה גברית, אלא רק עזרא נפשית.
ובכל מקרה, מה דעתך בנושא הזה... באת לעזרת חבר? סבבה... מה אתה חושב?

זה לא עלי

ידידי צריך גם לדעת על מי נופלים,אם זה פעם ראשונה שהבחור קיבל איום כזה באס אם אס זה יכול לקרות כשיש נבלות ולא חסר כאלו שינסו להרוס חיים של גבר!
הבחור למד את הלקח ולא מהפחד של תלונה במשטרה !אלא מיזה שבקלות ובחוסר הקשבה יכולים להרוס לך חיים גם כשאתה לקוח קבוע וקצת מתפרק נפשית

בכל מקרה אני סוגר את הדיון אעביר לו את זה במייל ,אני מעביר לו במייל וסוגר את הדיון

דידי 9

New member
למה אתה מעביר לו במייל?

אתה חייב למישהו משהו?

לפי ההיכרות שלי איתך כאן, ראיתי שכשזה עליך-אתה מדבר עליך.
אני מאמינה שזה קשור לחבר שלך....

אתה לא חייב להוכיח כלום-לאף אחד כאן......
ותעלה כמה פוסטים שאתה רוצה:)

אני מעלה כאן

בכדי להראות כמה דעות לבני אדם על המקרה הנל ושישמע ויגיע לתובנות ויחליט,תמיד זה טוב לשמוע כמה דעות !

כבר כמה שנים אני נוהג ששואלים אותי במייל או חברים .

שבוע נפלא וחורף חמים ונעים

FrankBlack

New member
נכון. אתה יש לך כלה בהזמנה.

וואלה, אם הייתי יודע כמה אני צודק בלי להתכוון....

למעלה