שאלת סקר...

litzuf

New member
שאלת סקר...

איך אתן מחלקים את התפקידים בבית, אחרי העבודה?
מי אחראי על מה בבית, למי יש יותר תפקידים בבית?
יש אצלכם מי שנותן את ההוראות ומי שמבצע, או ששניכם מתחלקים ביחד בתפקידים?

achokler

New member
חלוקה מוגדרת וברורה

כביסה קניות אוכל ניקיון - אשתי ילדים (להאכיל לקלח להעיר שיעורים מסיבות אספות להסיע ) אני

litzuf

New member
כשהילדים היו קטנים...

היינו מתחלקים בניקיון, בדרך כלל ביום שישי אחרי העבודה...
מסיבות בגן, בית ספר היינו הולכים יחד.
שיעורים זה היה חלוקה בנינו.... פעם בעלי פעם אני... תלוי מה המקצוע.
היום כשאני עובדת ביום שישי, בעלי מנקה בבוקר... הבן, החייל, עוזר עם הכלים. כשאני מגיעה מהעבודה,
אני מבשלת לשבת...
כביסה וקניות, אני אחראית.

achokler

New member
רצנו פעם ביחד ודברנו על כביסה

ספרתי שלי יש מכונת כביסה עם הפעלה קולית. אשתי תכבסי בבקשה. מישהי אמרה שאצלה זה עם העניים, בעלה מסתכל והיא יודעת. וחבר אמר שאצלו זה תלפטית, לא צריך להגיד לו הוא כבר מכבס.

ד ר ל י

New member
אין לנו משהו ברור

נראה לי שאני עושה את הרוב בבית, כי אני פשוט לא אוהבת לחכות שאחרים יעשו. אולי זה לא בסדר מצידי.
כביסה זה לגמרי אני. כלים זה הרוב אני כי אין לי חשק לחכות שאחרים יעשו. הבנות גדולות אז מתחלקים בהסעות, ימי הורים וכד', ניקיון ביום שישי אני עושה מוקדם בבוקר (מעדיפה לבד). אבל למשל אם מנורת פלורוסנט מתקלקלת, זה הוא כי אני לא מבינה בזה כל כך ואני מעדיפה לא להתעסק ולהטריד את המוח שלי בדברים האלה כשגם ככה אין לי הרבה מקום במוח.

achokler

New member
זה רעיון

לכלול את החלפת הפלורסנט שתי דקות פעם בשנה לרשימת המטלות שלי. ובכלל שכחתי להוסיף את החומר בדוד, להחליף את הפילטר של התמי 4 , להחליף בטריות בשלט.

ד ר ל י

New member
אני לא יודעת

להחליף נורות פלורוסנט, רק רגילות. זה אותו דבר?
במקרה הנ״ל המנורה התקלקלה והיה צריך להחליף כל מיני דברים שמעבר לבינתי וחבל לבזבז עליהם מקום במוח, אתה רואה שגם ככה עמוס לי שם ובורחים לי החוצה שמות....

achokler

New member
מה שום חזרת לבלונד?

המוח שלך עמוס , תעשי פירמוט.

ד ר ל י

New member
מה זה לפרמט?

אני אבקש מבעלי

אני אחראית בעיקר

להיות יפה ושלווה

סתאםםםםםםםםםםםם - אין חלוקה ברורה

אם יש כלים ואני בבית אני עושה אם לא בא לי מישהו אחר יעשה