שאלת סקר

שאלת סקר

שבוע טוב:)

מי בעד ונגד לשתף כל פיפס הכי קטן בחיים בפייסבוק?

והאים את חייכם הזוגיים תשתפו בפייסבוק ושאר רשתות החברתיות ?

Anna Vasserman

New member
אין פה עניין של בעד ונגד

כל אחד כטוב בעיניו יעשה.

יש אנשים שמתעדים כל פלוץ ומעלים פוסט בנושא - אם זה עושה להם טוב, סבבה, שייהנו מזה, למה לא?. לי זה לא מפריע בשום צורה.

ואם זה מגיע לרמה שזה כן מפריע לי, אז יש את האפשרות המבורכת ביותר להפסיק להציג את הפוסטים של אותו בן אדם על הקיר שלי.

לי אישית יש התקפים.

יכול לעבור חודש בלי שאשים שום פוסט/ סטטוס/תמונה, ואז פתאום ביום אחד קופצת עליי הג'ננה ואני שמה 5 פוסטים ביום אחד.

אביeג7

New member
האמת שפעם

הייתי משתפת בכל פיפס.
בחודשים האחרונים הרבה פחות...

לגבי זוגיות.. לא יודעת..
כשנגיע לגשר,נחצה אותו.

גם אני

מעלה סטטוסים בנושאים שונים לא על חיי האישיים ,מעלה את התחביבים שלי ,למושג חברות יש ערך עליון בעיניי ,סתם לצבור חברים אלק לא בקטע שלי,אם הייתי בעל עסק או יחצן או עיתונאי אז כן!
לדעתי מה שקורה הוא שהתפתח עולם וירטואלי שיותר ויותר מעמיק את הבדידות מה שנקרא!
ואכן חיי הפרטיים שמורים ליקרים לי מכל

shayCn

New member
אז מה קורה עם המנהלת ההיא

שמתנקמת בך?איך נגמר הסיפור?

היי

אך נגמר?
הייתי חבר מועדון וחבר בפייס וכו!
כאדם מאמין לא רציתי לפגוע בה למרות שכמעט חרצובות לשוני כמעט והשתחררו ולא קללות חלילה !
עברתי לרכוש בחול יותר זול ויותר טוב :)מודה לה שהרסה לי תפקיד בתחביב אהוב!

מה לומדים מכך?

אנשים מתהפכים ללא סיבה מיותרת ,קינאה לא מובנת התפקיד לא קרוב אליה ולא אמור להפריע לה ,אני לא יכולתי לעשות כלום זה לא היה נותן לי כלום אם הייתי יוצא עליה ואכן יש נשים שמחפשות את זה כדי לנגח וכו!

ראיתי עוולות ותרגילים למינהם ,שמח שלא איבדתי את עשתונות והתפרצתי וכו ,והתפרצות הייתה מובנת כי לא פגעתי וכו כלל סתם טירפוד משרה לבן אדם.
היא טיפוס שיש לה פה ופותחת פה בת 40 ,הייתה צריך לראות את התנהגות כמו ילדה בת 20 לא יאמן ,נשים לפעמים עושות תרגילים כשהן מרגישות שאולי עלול לקרות משהו וכו אני סלחתי כבר מזמן

לא קלה העבודה עם נשים והעיקר הבריאות !!!

shayCn

New member
רציתי להזהיר אותך

שלא תכתוב בטעות על עצמך,אבל לא הספקתי.

יאללה,העיקר שסלחת.עכשיו בטוח זה לא יקרה שוב.
או שכן.
או שלא.
או שלמה לא.

תאמין

לי שאם הייתי לקוח שקונה באלפי שקלים היו קוראים לה לשיחה !
כבדהו וחשדהו גם אלו שאתה מפרגן מחמיא דורש בשלום הילדים וכו ,גם מהם אתה יכול לקבל סכין מסתובבת!
לא השלתי את עצמי לגבי הבני אדם!
החיים יפים והעיקר הבריאות:)

puma141

New member
כל שבוע השאלה הזו

נשאלת כאן-וכל שבוע עונים עליה חחחחח

אני מזמן לא פעילה בפייס.....

למעלה