שאלת סקר

שאלת סקר

היי לכולם .
המקרה הוא כזה חברה שמאוד רציתי לעבוד בה והייתי פעיל בפייסבוק מסתבר יתר על המידה ,נסחפתי קצת לא מינית חלילה פירגנתי החמאתי תמכתי כל כך רציתי להכנס פנימה לחברה.
בעקבות כמה מיילים התקשר אלי מנהל המותג אמר לי לא להפנות לא עניתי בטון תקיף אמרתי לו שלא התכוונתי ונתת לו לדבר מה שנקרא.

אך שהגלגל מסתוב כשרציתי לעבוד כל כך והינה באול גוב ראיתי שפרסמו מודעה שלחתי והמנהל המחסן קבע איתי ראיון למחר.

המנהל נתקל בשם שלי בעבר ובקורות חיי שיחקתי אותה כזה שלא דיבר איתו בעבר כלל,לא קל להיות מחסנאי ברמת העיקרון ותלוי על מה נופלים זה התחביב שלי מה שנקרא.

מודה למדתי את הלקח שלי גם בפייסבוק אך זה יתפרש אם אגיע לראיון או שלבוא בתמימות ?

אני לא כועס על מה שקרא זה היה וירטואלי ואני רציתי לדחוף את עצמי עוד ועוד להכנס פנימה .

מה אתם אומרים?

קראתי כמה פעמים

ואפילו העתקתי את השאלה. "אך זה יתפרש אם אגיע לראיון או שלבוא בתמימות ?"
אתה יכול לשאול שוב? כי לא הבנתי.

אופ.

היי

השאלה היא אך זה יתפרש אם אגיע לראיון כשאני יודע כאילו על הקטע הלא נעים שמבחינתי שכחתי ממנו ?או שלבוא ככה בקול כזה של הינה הגלגל מסתובב לו ?
מה דעתך?

תבוא קול.

במקביל, תכין גם כמה תשובות קוליות לצורך כמה שאלות לא קוליות שאולי תשאל.

זאת דעתי.

אופ.

היי

אז ככה האמת היו לי דפיקות לב קצת שנכנסתי למתחם .
אז ככה עליתי למשרדים אמרתי שלום יפה והיכן מנהל המחסן,המנהלת מכירות שמכירה אותי וכתבתי לה מביטה לא בכעס כאילו נראה לי הלם כזה ,השנייה כיוונה אותי למנהל המחסן.
זה כאילו הינה עשיתם ככה ואולי חשבתם אחרת והינה הגורל הכתיב אחרת שבאתי לראיון עבודה ,וידעתם שאני רוצה לעבוד בחברה .
אז יצא שהמנהל המחסן יצר איתי קשר והינה ראיתם אותי טבעי ,לא אמרתי למנהלת מכירות שלום זהיתי אותה ,וכאילו ממש כמו שאתה בא לחברה שאתה לא מכיר כלל.
גם בראיון עניתי מה שצריך בכדי שלא ירתע אם אתלהב ,זה משרת מחסנאי ואולי יחשוב למה הוא כל כך רוצה לבוא לעבוד במחסן.

כי המוצרים זה התחביב שלי הייתי חבר מועדון ולקוח קבוע לכן שדרתי שאני זמין לעבודה לא נרתע מהעבודה הראיון היה קצר,הוא צריך להחזיר תשובה כנראה שמראיין עוד כמה .

בכל מקרה אני לא בגישה עשיתם לי קטע אעשה פרצוף חמוץ !רשתות החברתיות הן הצגה אחת גדולה שם ולומדים מכך המון על האנשים התנהלות וכו.

xvxxvx

New member
קודם כל ברוך הבא!

או ברוך השב

עם כל הניקים החדשים האלה אני בתסביך

דבר שני,
היה לך קטע לא נעים עם מנהל המותג בגלל שהיית פעיל בפייסבוק של החברה יותר מידי?
מה פירוש?

היי

ניסיתי דרך הפעילות בפייס להתקרב ולנסות להכנס לחברה,עשיתי שיתופים וכו
נסחפתי בכמה הודעות לא רומנטית חלילה !על זה שלא צלח העניין להכנס לחברה ופירגנתי והחמאתי וכו.
השיחה איתו הייתה מצידי הובהר שלא הייתה כונה חלילה ,לא עניתי לו בטון תקיף הוא רק ביקש שלא אפנה ואשלח הודעות .
מבחינתי זה נשכח מה שנקרא!
מנהל המחסן מתאר לעצמי זוכר מהעבר כי שלחתי לו קורות חיים ואז זה לא היה רלוונטי,והיום שיחקתי לו שכאילו אני מדבר איתו בפעם הראשונה למרות שהוא נתקל בקורות חיי כבר בעבר.
מה דעתך?

xvxxvx

New member
בקטנה

אם בראיון רואים שאתה רציני ורוצה לעבוד אין סיבה שלא יקחו אותך.
ואם יש לך ניסיון ואתה טוב במה שאתה עושה אז בכלל...

לגבי הקטע שהיה לך איתם,
שחק אותה שהכל טוב.
ואם יעלה העניין אז תסביר שהכל היה ברוח טובה.

בהצלחה.

תודה

חששתי אם ללכת לראיון ,אני אלך כי מבחינת המנהל מחסן כנראה שהוא לא יודע.
אני אלך בקלילות נזרום עם הראיון.

תודה ולילה טוב:)

xvxxvx

New member
אי אפשר להאשים אותו

אבל נראה לי שהוא יותר בקטע שלך
פשוט עדיין לא נעים לו להודות בזה...

היי

אז ככה האמת היו לי דפיקות לב קצת שנכנסתי למתחם .
אז ככה עליתי למשרדים אמרתי שלום יפה והיכן מנהל המחסן,המנהלת מכירות שמכירה אותי וכתבתי לה מביטה לא בכעס כאילו נראה לי הלם כזה ,השנייה כיוונה אותי למנהל המחסן.
זה כאילו הינה עשיתם ככה ואולי חשבתם אחרת והינה הגורל הכתיב אחרת שבאתי לראיון עבודה ,וידעתם שאני רוצה לעבוד בחברה .
אז יצא שהמנהל המחסן יצר איתי קשר והינה ראיתם אותי טבעי ,לא אמרתי למנהלת מכירות שלום זהיתי אותה ,וכאילו ממש כמו שאתה בא לחברה שאתה לא מכיר כלל.
גם בראיון עניתי מה שצריך בכדי שלא ירתע אם אתלהב ,זה משרת מחסנאי ואולי יחשוב למה הוא כל כך רוצה לבוא לעבוד במחסן.

כי המוצרים זה התחביב שלי הייתי חבר מועדון ולקוח קבוע לכן שדרתי שאני זמין לעבודה לא נרתע מהעבודה הראיון היה קצר,הוא צריך להחזיר תשובה כנראה שמראיין עוד כמה .

בכל מקרה אני לא בגישה עשיתם לי קטע אעשה פרצוף חמוץ !רשתות החברתיות הן הצגה אחת גדולה שם ולומדים מכך המון על האנשים התנהלות וכו.

היי

תודה לך

הייתי פעיל זה מוצרים שזה גם התחביב שלי רציתי נורא לעבוד שם,ולכן היה לי דרייב בפייס ונסחפתי קצת !חומר למחשבה בפייס של עסק אל תתבלט שם יותר מידי כשלא מכירים אותך כלל.
שלחתי כמה הודעות למנהלת ועוד 2 הודעות על שנביא לקוחות פירגונים וכו.
הוא התקשר הסברתי לו שלא הייתה כונה !הוא ביקש שלא אכתוב לא עניתי לו הייתי בהלם כזה,ולצערנו הפייסבוק הזה מטעה ומבלבל ולכן אני פחות ופחות שם.

מנהל המחסן נתקל בקורות חיי בעבר וידע שאני רוצה לעבוד ,ראיתי את המודעה באול גוב שלחתי והוא קבע איתי ראיון ושיחקתי אותה שזאת פעם שכביכול אני מדבר איתו.

מה דעתך על כך?
מבחינתי כלל וכלל לא כועס זה עלםוירטואלי ואני למדתי מכך המון , ניסיתי לקדם והינה תראה אך הגלגל מסתובב!
בכל מקרה אני לא בא להיות חבר בא לעבוד נטו ,מבחינתי לא נותר משקע ואני שכחתי .

למעלה