שאלת סקר

שאלת סקר

חבר מהעבודה שפך את ליבו בפניי אתמול ,והחלטתי לשתף כאן את תחושותיו מה דעתכם ואך עליו לנהוג לתיקון המצב ואולי לשינוי

אזככה זה לא רומנטי אלא לגבי משרה.
הבחור אוהב מותג יוקרתי הוא קונה באופן קבוע,הבחור בפייסבוק עשה שיתופים היה פעיל בדף עשה המון ,הבחור לא ידע להרפות ניסה להתקרב למנהלת הדף בכדי ליצור עניין וקרבה ולא צלחה הדך.
הבחור בפייסבוק יכול לעשות רק שיתופים ,הוא החמיא למנהלת הדף ופירגן לה על התמונות ובאמת נתן את כל כולו והוא נחסם,הבין שלא צלחה הדרך ,היא ציינה המנהלת הדף שתודה על המחמאות ושלא יכתוב כי זה קצת מטריד .
הוא כתב לחברתה שתעביר מסר שרק רצה להתקרב ואם מילה שלו גרמה לה לחיזוק אז הוא שמח על כך.
הוא מרגיש רע קצת שנהרס כי כל כך רצה להיות מוזמן לראיון וכו.

מה אתם אומרים? הוא ממשיך לשתף זה תחביב שלו יש מצב הגלגל יכול להתהפך לדוגמא מפגש במציאות?

ושוב הוא נסחף קצת בוירטוליה הוא מרגיש שהוירטואליה הרסה קצת והוא רוצה לתקן בדרך כלשהיא.

תודה לכם

השלושר

New member
שוב אני מודה לעצמי

שבחרתי ואני ממשיך לבחור
לא להיות חלק מהעולם הפייסבוקי.

- תודה, שלושר
- על מה ?
- שאתה לא בפייסבוק. כלומר אני
- אני מה ? אני אתה
- כן, שאני ואתה, שזה היינו הך, איננו בפייסבוק
- אה. רגע, מה היה לנו לעשות בפייסבוק ?
- היה אפשר לשים שם תמונות מהטיול להודו
- שימושי מאד עבורנו
- ולהפנות לשם את כל הבחורות שמתחילות איתנו
- פששש, ואין סכנה שהרשת תקרוס מהעומס ?
- סבורני שלא
- כלומר סה"כ לא הרבה היה לעשות שם
- טוב, לא
- אגב
- כן?
- ראיתי נמייה פעם
- אני יודע

היי

הפייסבוק זה כמו במציאות אותו דבר,יש רעים ויש טובים יש מכל הסוגים ,אם אתה יחצן או איש שיווק אז אין בעיה צרף כמה שאתה רוצה לטובת הפירסום.
אם אתה אדם פרטי אתה בבעיה ,וזאת מהסיבה שלא פגשת ולא ראית את האדם שמולך ,ולא תהיית על קנקנו .

התפתח שם עולם של חברויות מבלי לפגוש או לשמוע את האדם,אדם יכול לעזור לך מבלי שתצטרך לדבר איתו בכלל בטלפון.
לכן יש הרבהחריקות שם כמו במציאות,הבדל הוא שבפייס את חוסם ובמציאות אתה עוד עלול לראות אותו שוב ושוב ולהרגיש רע.

1Shir

New member
אני בדיוק התוודעתי לעובדה שהענף שלי מהצבא עשה

קבוצת פייסבוק. מזל שאין לי. חלק מהם סבבה פלוס (במיוחד זאת הסקסית שפגשתי עכשיו במקרה והראתה לי את זה) אבל ממש לא בא לי להיות על הראדאר של חלק אחר מהם.

אני חושב שיהיו לך יותר משתתפים לסקר

אם תשב, תנסח את זה מחדש לעברית ברורה, ותפרסם שוב.

לא הבנתי כלום

זו שאלה על הטרדות בפייסבוק או על אהדה למותג או רצון להתקבל לעבודה מסוימות?

ואם הוא רוצה לתקן- ש"הוא" יפסיק לנהל את החיים שלו בפייסבוק..

למעלה