שאלת סקר

itay Jerusalem

New member
שאלת סקר

היי התקשרתי למישהו אתמול והיה לי את הנעימה הזאת בתור צליל המתנה Dire Straits & Eric Clapton - Sultans Of Swing
מה הייתם חושבים עליו?

avitano

New member
חחחחחחחח

ספר יקר

New member
לא. אני עושה המון דברים שבמבט ראשון מי שיראה/

אותם יקטלג אותי ל : X , Y, Z, ואני מודע לזה שהסיכוי הזה קיים ובכל זאת עושה אותם.
סתם דוגמא: מדי פעם אני לובש חולצה ורודה שיש לי. (לא משנה ששאר ההופעה הלא מוקפדת קצת מנטרלת את ה"עוקץ" של האקט, אבל החולצה בכ"ז ורודה..) וברור לי שאם מישהו פוגש אותי באותו היום בו לבשתי את החולצה עלול לפרש את זה כמעשה של "הומו מוחצן", מה שאני לא.
אני מעוניין לתת קרדיט לבן זוג פוטנציאלי שלי או אפילו לסתם אדם שרוצה להתיידד, שיהיה מספיק מתוחכם כדי לשפוט אותי על סמך מכלול רחב של נתונים ומאפיינים ומתוך מס' מפגשים ולא עפ"י הצלצול שלי בטלפון, גם אם הוא מאד מקלטג אותי כערס, לחילופין: מוחצן, פריק וכו'.

קשה לי מאד עם קאברים, מודה באשמה

בעיניי, מעטים מצליחים להתעלות על המקור (הללויה של ג'ף באקלי היא דוגמא <נדושה מעט> של אחד שהתעלה פי כמה וכמה).

אבל זה רק אני , אל תיקח ללב.

רiאיש

New member
אל דאגה לא לוקח ללב

וזה לא שאני חושב שהביצוע של חוה אלברשטיין פחות טוב, אני פשוט ממש אוהב את הפרשנות שלה לשיר.

והרשה לי להוסיף לרשימת הקאברים שהתעלו על המקור את all along the watchtower של הנדרקיס שנעלה הרבה יותר על המקור של דילן (שהודה בכך בעצמו)

ואת Immigrant Song בביצוע של מינימל קומפקט שאחריו אני לא מסוגל לשמוע את הביצוע של לד צפלין.

itay Jerusalem

New member
היי

מסקרן אותי לדעת מה ניתן לחשוב על בחור ששם צליל המתנה כזה בנייד? מבחינת ניתוח אופיו?
תודה לך

למעלה