שאלת סקר היכן במרכז נמכרים נרות קסל מקוריים? תודה לכם
H Hagay35 New member 14/5/12 #3 היי השאלת סקר היכן נמכרים נרות קסל באיזה חנויות במרכז. יום רביעי אני בירושלים אז בירושלים היכן ניתן לרכוש נרות קסל מקורי? המון תודה לך
היי השאלת סקר היכן נמכרים נרות קסל באיזה חנויות במרכז. יום רביעי אני בירושלים אז בירושלים היכן ניתן לרכוש נרות קסל מקורי? המון תודה לך
N niya New member 14/5/12 #4 היתה חנות מפעל באבו-גוש שזה מאד קרוב לירושלים. היא נסגרה (ובצדק, המחירים שם היו מטורפים, בטח ובטח בשביל חנות מפעל) נרות פשוטים עלו שם עשרות שקלים. אין לי מושג איפב עוד ניתן לרכוש נרות של קאסל. נסי בחנויות לכלי בית (דוגמת נחמד וכדומה)
היתה חנות מפעל באבו-גוש שזה מאד קרוב לירושלים. היא נסגרה (ובצדק, המחירים שם היו מטורפים, בטח ובטח בשביל חנות מפעל) נרות פשוטים עלו שם עשרות שקלים. אין לי מושג איפב עוד ניתן לרכוש נרות של קאסל. נסי בחנויות לכלי בית (דוגמת נחמד וכדומה)
H Hagay35 New member 14/5/12 #5 היי לך חחח אני גבר הנרות שלהם מאוד טובים ואיכותיים ,החנות באבו גוש נסגרה חנות המפעל בקיבוץ גזר. תודה לך
היי לך חחח אני גבר הנרות שלהם מאוד טובים ואיכותיים ,החנות באבו גוש נסגרה חנות המפעל בקיבוץ גזר. תודה לך
N niya New member 17/5/12 #7 אני דווקא לא מרוצה מהנרות שלהם אחרי הדלקה אחת - הפתיל לשהם הופך לכזה שכמעט אין שום סיכוי להדליק אותו שוב... מעצבן כשהנר ענק ואמור להיות כזה שדולק שעות רבות
אני דווקא לא מרוצה מהנרות שלהם אחרי הדלקה אחת - הפתיל לשהם הופך לכזה שכמעט אין שום סיכוי להדליק אותו שוב... מעצבן כשהנר ענק ואמור להיות כזה שדולק שעות רבות