שאלת סקר

Hagay35

New member
שאלת סקר

היי מה אתם אומרים על המושג ידידות בגילאם 30 פלוס ידידות בין אנשים לא פנויים וכו. אני לדוגמא יש לי ידידות נשואות אני שומר על מרחק לא להתערבב ולא חלילה מלחטוא ,אלא שבין המינים לא הכי בריא להתערבב ככה זה תחושתי ומנסיוני. לדוגמא יש לי מספר ידידות מחול חלקם לא יהודיות ואני לא נוגע בגויות פשוט ,אז באמת שמתי לב שיכול להתקיים אחלה ידידות גם כשהם באו לבקר פשוט ידידות נטו לשמה . אני לדוגמא עד גיל 25 ידידם פה ושם אם אני יש לי חברה 30 פלוס ופתאום ידידים צצים להם,בעיניי זה לא מכובד מי שיש לה חבר שזה יבלוט בזוגיות כל הנושא של ידידים שלה . אשמח לחוות דעתכם על כל הנושא ידידות ידידים וכו.

Megie

New member
ידידות..

נתחיל מהעובדה שידידות בין גבר לאישה היא משהו שחלק לא מצליכים לקבל-בגלל טבע האדם והמשיכה הטבעית בין גברים לנשים. אני אישית מאמינה בידידות אפלטונית..לפחות מהצד שלי, אבל אני אף פעם לא באמת יכולתי להתחייב בפני בן הזוג שלי שאותו בחור שאני מגדירה כידיד-באמת רואה את אותו הדבר באופן מוחלט-כלפי..כלומר, אם ברגע מסויים היה יכול לקרות משהו..יכול להיות שהיה קורה. בשורה התחתונה, אין לי בעיה שלבן הזוג שלי יהיו ידידות..גם אם להן יש אולי אינטרסים כלפיו, אני סומכת עליו באופן מוחלט שהוא אפלטוני מהצד שלו..מעבר לזה שאני גם בטוחה בשיקול הדעת שלו לסנן את אלו שמביעות סימנים של "מעבר".

כל זמן שאוהבים כבני-אדם

כדאי להיות בקשר, ולא משנה המין. אם מתאימים באופי כבני-אדם, אוהבים כבני-אדם ורוצים קשר רגשי, וידידות קשר רגשי.

למעלה