שאלת סקר

rnavina

New member

לשמחתי כבר לא. מתחילה אוטוטו. מקווה שכולנו נסתכל במהרה לשגרה החדשה. בהצלחה למחפשות העבודה. זה לא פשוט בכלל.

D X 9

New member
איזה יופי

אני אשמח לפירוט, בפרטי אם את מעדיפה. וכמובן המון בהצלחה.....

איזה חדשות טובות!

נורא שמחה בשבילך. מקווה שבתחום שמעניין אותך ובתנאים שמתאימים לך.

אני

למרות שבתכלס עוד לא קיבלתי שום הודעה בדבר הפיטורים האמורים שלי... ובכל זאת לא רוצה להשאר קרחת.

מאורית9

New member
אני..הייתי אתמול בראיון ראשון

עברתי אותו- וביום חמישי אני מגיעה למבדקים פסיכוטכנים ועוד ראיון.. מי אמר חמסה / שום / בצל ?... זו משרה פשוטה אבל השעות הכי מתאימות לי בעולם..חצי יום- מרחק הליכה קצרצר מהבית...

הדרית30

New member
גם אני

הייתי בלא מעט ראיונות עבודה. עברתי בשני מקומות את השלבים המקצועיים. אמורה לקבל הצעה ואני על קוצים
לאידועת למה זה קצת מתעכב, מרגיש לי כמו מלחמת עצבים. אני לא רוצה להתקשר, כדי שלא להראות יותר מדי מעוניינת (יכולות להיות לזה השלכות ברמת השכר), אבל מעוצבנת ברמות!

D X 9

New member
גם הגבר וגם יועצת תעסוקתית

טוענים שנכון להרים טלפון, להזכיר את קיומך ולגשש מה קורה. באופן אישי קשה לי עם זה, מרגישה מאד לא בנוח אבל... חשבתי שכדאי שתדעי שיש שחושבים אחרת. אולי נקים תת"פ לשם תמיכה?

הדרית30

New member
תודה לכן

באמת מתלבטת. לדוגמא, אם דיברתי עם מישהו בארצות הברית ביום חמישי, והוא היה אמור לחזור אלי ביום שישי או ראשון, וזה עדיין לא קרה. אבל בכל זאת, עכשיו קריסמס בחול, הוא בטח עסוק בקניות
(הוא ישראלי). אולי זה מתעכב קצת. מצד שני, ביום חמישי הוא היה מאוד לחוץ. עכשיו פתאום אין לחץ. בקיצור אני בלחץ.

שקנאית11

New member
את רוצה עצה טובה לגבי מה לעשות?

ממש, אבל ממש לא להתקשר. לי זה מוריד מההתלהבות ומשדר מעט נואשות מבחינת מועמדים שחוזרים אליי אחרי ריאיון. לחכות בסבלנות ומקסימום אם הגעת דרך חברת השמה להפעיל אותם שיבדקו עבורך. זו דעתי, מהצד השני כמראיינת. מאחלת לך בהצלחה בקבלה לעבודה, מה שלא תעשי!

rnavina

New member
תלוי

אני התקשרתי פעמיים. עברתי ראיון טלפוני יום של מבחנים במכון חיצוני ראיון אישי במחלקה אצל רכזת כ"א ועוד ראיון אישי אצל המנהלים המקצועיים אחרי שבוע התקשרתי- אמרו לי שעדיין ממיינים מועמדים ושיחזרו אלי בשבוע הבא אחרי שבוע שוב התקשרתי- אמרו לי את אותו הדבר
אז הפסקתי להתקשר אחרי שבוע+ שמעתי מהם

למעלה