שאלת סקר

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
שאלת סקר

אהלן רציתי לדעת מניסיונכם בחיים ,הכרות שלא זרמה כמו שצריך הכוונה לא הלכה חלק מה שנקר, זרימה בין 2 הצדדים,או שצד אחד התעקש וירטואלית או לא . האם זה יכול להצליח ? או שזה בגלל שהתחיל לא הכי הכי זה משאיר טעם רע . לדוגמא מישהי שהייתי אמור לשתות איתה קפה גדולה מימני לא לקשר רציני מבחינתי פעמיים התחמקה לי פתאום יצרה קשר קבעו מודיע ה לי שהיא קצת חולה חלאס 3 פעמים התחמקות לא מתאים ביי נקסט.. מה דעתכם?

יש אפשרויות?

א. תלמד להשתמש בסימני פיסוק ב. היא לא מעוניינת בך ג. ביי נקסט ד. כל התשובות נכונות

k976

New member
היי לך

היא הודיעה באס אם אס שהיא קצת חולה ומצטערת ויום טוב ונהיה בקשר ואני עניתי חזרה לא , בהצלחה. זה כבר אחר 3 דחיות פתאום יצרה קשר מה נסגר איתה? הייתי חייב להעמיד במקום למרות שאני יודע שהיא עסוקה וכו זה לא הכרות של קשר רציני כי יש הפרש גיל לא קטן וסביר להניח של אישה נורמטיבית שהולכת לצאת עם בחור צעיר מבינה את המשמעות של כך אך יצאתי לדעתך?

מה אני אגיד'ך

יצאת די אינפנטיל, אבל למה זה מטריד אותך איך יצאת? הרי סגרת עליה את הבסטה, על הזקנה כפויית הטובה, אז ת'קדם.

k976

New member
אהלן

במה יצאתי אינפנטיל בזה שכתבתי לה היא הודיעה באס אם אס שהיא קצת חולה ומצטערת ויום טוב ונהיה בקשר ואני עניתי חזרה לא , בהצלחה. זה כבר אחר 3 דחיות פתאום יצרה קשר מה נסגר איתה? הייתי חייב להעמיד במקום למרות שאני יודע שהיא עסוקה וכו זה לא הכרות של קשר רציני כי יש הפרש גיל לא קטן וסביר להניח של אישה נורמטיבית שהולכת לצאת עם בחור צעיר מבינה את המשמעות של כך אז פה בתגובתי יצאתי אינפנטיל? לא משנה לאיזה כיוון זה הולך יש כללי התנהגות , אותי זה לא מטריד כמו שאני רוצה ללמוד מכך אם היא תיצור קשר וכו

אחרי שהצצתי בכרטיס

וראיתי שלא מדובר בילד בין 18 אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל... מה שכן, אם היא שוב תיצור קשר, תמשיך בסירוב האסרטיבי! כל המציל נפשך אחת.....

k976

New member
זה בסדר

הייתי בטוח שהיא לא תנהג כך כנראה קיבלה רגליים קרות או לא יודע מה נקסט.. עכשיו לגבי הדחיות באינטרנט אני מצד שלי אחרי שיזמתי וכו לא אמור ליצור קשר , אם היא מנעוניינת שהיא תיצור פנייה שזה יבוא מימנה נכון? גונגל הפייסבוק וכו הפסקתי מזמן להכיר באינטרנט , אבל לדעתך פניה אחת בפייסבוק וכו מספיקה ומי שתירצה שתיזום צודק? החיים יפים מה שנקרא נמאס מסטוצים וכו כבר..

אתה צריך מנהלת חשבונות

תחתור בכיוון הזה... רק ככה תקבל מאזן חודשי, ובהמשך גם שנתי, תספרו אחד לשני את המחוות, ותמיד תמיד תהיו עם היד על הדופק ועם מד חום <עוד לא החלטתי באיזה מקום>

k976

New member
חחחחחחחחחחחחח

אהבתי שלחתי מסר תודה לך על התגובות , קצת חיזוקי חחח לא מזיק וממש לא בגללה , נקפוץ לידידה אחרת לקפה אצלה בבית בערב

אם אני לא עונה לך למסר

אתה כבר תבין ת'רמז? או שתרצה להעביר על זה סקר חדש?

k976

New member
חחחחחחחחחחחח

וכי נראה לך שחשבתי אחרת , בא לי להדליק אותך קצת על בן מזל מאזניים חחחחחחח בחיוך חגי

k976

New member
קבלי עדכון

הגברת מתה ל.... והיא מפחדת ללכת עם זה קדימה בחור צעיר מחמיא מפרגן וקשוב... נכון פחד להתאהב וכו נדון אותה לכף זכות. את יודעת אז תהיה חברות טובה עם בן אדם וגם סקס בכיף ,זה עדיף מאשר מסווה של קשר ואז זה לא את זה אני ושלל חירטוטים , אכן זה בעיה בבוגרות שרוצות לחוות משהו שונה וצעיר מבין אותן. יאללה שהאהבה תחליט להופיע כבר ,נמאס לי מגרושות בוגרות גרושות מפנקות פינוקים ומחמאות וכו כל יום חלאס רוצה את הדבר האמיתי. ותאמיני לי אני לא שובב מטבעי חחחחחח שלא יצטייר ככה בגלל שאני אמיתי וגלוי... בחיוך חגי

מחכה בקוצר רוח גם למבזק של שמונה

אהיה כאן לשמוע איך סוף כל סוף מצאת את הדבר האמיתי ואיך היא גמרה לך על החיים, על החיים היא גמרה לך... אם לא תסתדר עד אז, הייתי בכל זאת ממליצה להתפשר, וללכת על מה שאתה כבר רגיל לעשות עד כה. זכר לחוץ כמו טמפון לא נשמע גליק גדול, אפילו "לגרושות בוגרות". נ.ב בקרוב ייפתח משרד שידוכים של הפורום: "הדבר האמיתי - הדור הבא". הפרטים <באס.אמ.אס> אצל הגברת המתה...

k976

New member
האכן מפלצת או ילדה ?

הרגת אותי חחחחחחחחח אהבתי איזה קטעים אהבתי... חחחח היא חידשה קשר חחחחחח לגמור לי על החיים ?חחחחחחח לזרום בכיף בלי פחד זה המוטו שכן ניתן להיות חברים כבני אדם בלי עיניין רומנטי ... ממש לא לחוץ איתן וכו פשוט הזמנתי מקומות הפתעה קטנה חחחח, והבעסה לבטל את המקום אצל הידידה , לכן כעסתי ורציתי לנתק. אין מה לדאוג בחמישי היא רוצה לראות אותי אצלה בסטודיו חחחחחח. אהבתי ומה אגלה במקום המפלצת ילדה אישה מקסימה מבפנים .... בחיוך נשחיבוק חגי

../images/Emo68.gif

באמת תודה ששיתפת, אם כי הקדמת בשתי דקות מהזמן הנקוב כאמור, גבר בלחץ זה
. אתה חייב לעבוד על הקטע הזה של דחיית סיפוקים. וגם על הקטע הזה של אל-פחד (זה יקרה מהר יותר אם תפסיק לקחת מהחומר הזה)...אם תמשיך לרסס לכל הכיוונים, תגמור את התחמושת עוד לפני שתתקרב אל הדבר האמיתי. תתחיל להתאמן על הדברים האלה מעכשיו, כי כמו שזה נשמע כרגע, לא תוכל לעבור את איגור בכניסה לפאן קלאב שאני הולכת להשיק ב-11 במרץ, בשעה 11.00, כמחווה לסניף של H&M שהולך להיפתח סוף-סוף ביזראל.

k976

New member
אהבתי

כפרה עלייך אך את דואגת לי חחחחחח תודה נשמאמי... אושר ואושר .... נחפורה כבר.. חחח

אייבורי

New member
סקר קרטוגפיה קובע

יצאת צודק!!! בתכלס, היא מבוגרת ממך, היא קובעת את חוקי המשחק ואתה סתם עושה שרירים של עכבר, לדעתי תעשה מה שהיא אומרת ותגיד לה תודה בסוף

למעלה