שאלת סקר

נואבה

New member
שאלת סקר

שלום רב 1. כמה ילדים יש אצלכם בגן בקבוצה שבין שנתיים לשלוש? 2. האם בחוזה שנחתם ביני לבין הגן - מקובל לרשום את מס' הילדים בקבוצה ? 3. מהו יחס הגננת + סייעות לילדים אצלכם בקבוצת הגיל ? תודה

עונה

1. כרגע 20, ילדים בני שנה-שנתיים ושמונה. רוב הילדים בני שנתיים ומעלה. 2. אין חוזה. יש מקסימום קיבולת לגן, שהגננת "מתחייבת" אליו. לא יודעת מה הוחלט השנה. בשנה שעברה המקסימום היה 22. 3. גננת + 3 סייעות

עונה גם

הקבוצה אצלנו היא שנתיים עד ארבע. כרגע יש בה 18 ילדים והמקסימום שהוסכם עליו הוא 24. זה עונה לך לשאלה השניה. כשרשמתי את הילד לגן שאלתי מה יהיה מספר הילדים המקסימלי בקבוצה ומה יהיה היחס בין אנשי צוות לילדים. כיוון שזו שנה שנייה שלנו באותו גן לא היתה לי סיבה להתעקש לרשום את זה בחוזה מפני שאני מכירה את הגננת ויודעת שמהבחינה הזאת אפשר לסמוך עליה. אם את נרשמת לגן חדש והנושא הזה מאוד משמעותי לך הייתי מקבעת בכתב את מה שהוסכם עליו בע"פ. אצלנו היחס שהובטח לקבוצה של 24 ילדים הוא 1 ל-6, כלומר 4 מטפלות על 24 ילדים. בפועל יש 18 ילדים ובד"כ בזמן נתון יש 3 על 18.

UmaGuza

New member
עונה

16 ילדים בקבוצה. לא זוכרת אם כתוב בחוזה אבל ההסכמה היא שתיאורטית מותר להם להכניס עד 20, כשאם יגיעו ל-20 יוסיפו סייעת (למרות שבתכלס הם מעוניינים להישאר עם קבוצה קטנה, כך היה גם בשנה שעברה כשסרבו להכניס ילד 17). יש גנן+סייעת ובמקרי הצורך יש תגבור מהצוות של קבוצת הקטנים (וההיפך).

טאקית24

New member
עונה

יובל בן שנה ו11, בגן שלו יש ילדים בגילאי שנתיים עד 3 וחצי ,סה"כ 32 ילדים בקבוצה של הקטנים יש 13 ילדים עד גיל שנתיים וחצי, בחוזה לא מצוין מס' הילדים בקבוצה וזה לא נראה לי רלוונטי מאחר וזה נתון שעשוי להשתנות במהלך השנה עם עזיבת או כניסת ילדים חדשים. בגן שלו יש כאמור 32 ילדים, גננת ו4 סייעות, כאשר אחת הסייעות עובדת מפוצל או רק בצהריים לכמה שעות, והגננת הולכת בסביבות 2 הביתה. במהלך הפעילות בד"כ יש לכל קבוצת גיל 2 סייעות (רוב היום הם עוסקים בפעילויות שונות)והגננת ביניהם

עונה על שנה שעברה

1. קבוצת הגיל של 2.5-4 כללה 15 ילדים. במהלך השנה הצטרפו עוד ילדים, בסוף השנה הם כבר היו 19 (אבל כולם מעל גיל 3 בשלב זה). 2. היינו באותו גן שנתיים, לא נרשם מספר הילדים באף אחת מהפעמים. 3. אצלנו היו גננת וסייעת על הקבוצה הנ"ל.

אולגה26

New member
עונה

1. אצלינו בסביבות 20-25 2. לא רשום כמה ילדים בקבוצה. 3. יש גננת וסעיית אחד,ועוד אחד שבה לעזור מדי פעם (בדרך כלל בשעת אוכל).

ברביוץ

New member
../images/Emo41.gif אז ככה....

1. יש 16 ילדים. 2. בחוזה לא מצויין מספר הילדים. 3. הצוות כולל: גננת + 3 סייעות.

פלגיה

New member
אני שלחתי תמיד לגן קטן

שבו בקבוצה של 2-3 היו לכל היותר 12 ילדים (וברוב המקרים 8 או 9). וזה בלי קשר למספר המטפלים בגן, כי אני חושבת שזה גיל שבו חשוב להיות בקבוצה מצומצמת.

דיינו

New member
16 וזו הקבוצה היחידה

המספר לא רשום בחוזה, אבל זה מה שדובר עליו בעל פה - שאלה שכל ההורים שואלים. בעקרון שתיים, אבל בתחילת השנה - היו 4, עכשיו שלושה (כל הקבוצה חדשה אז קליטה ארוכה).

אוצה

New member
עונה

1. היו בקבוצה 20 ילדים. 2. בחוזה מצויין בכל קבוצת גיל מה המינימום ומה המקסימום (גן של רשת המתנסים). 3. גננת + 3 סייעות. אחה"צ מגיעה סייעת לתגבור בזמן שהגננת הולכת.

עונה

16 ילדים, בגילאי שנתיים עד ארבע. שלוש מטפלות (גננת +שתי סייעות) ומבשלת אחת שגם נותנת יד. סוכם בעל פה עם כל ההורים בשיחת פתיחה שמספר הילדים לא יעלה במהלך השנה.

עונה

1. כמה ילדים יש אצלכם בגן בקבוצה שבין שנתיים לשלוש? 25 ילדים 2. האם בחוזה שנחתם ביני לבין הגן - מקובל לרשום את מס' הילדים בקבוצה ? זה לא היה רשום בחוזה, אולם הובטח לנו בע"פ 3. מהו יחס הגננת + סייעות לילדים אצלכם בקבוצת הגיל ? גננת + 3 סייעות על 25 ילדים. הגננת הולכת בצהריים כשהילדים הולכים לישון. בימי שישי גננת + 2 סייעות בלבד. ביום החופשי של הגננת יש גננת מחליפה.

גם אני עונה ../images/Emo13.gif

1. כמה ילדים יש אצלכם בגן בקבוצה שבין שנתיים לשלוש? רותם עברה גן השנה והיא בגן חדש, בקבוצה של הגילאים האלו, השנה יש 18 ילדים, אולם מנהלת הגן יכולה לרשום עד 25 ילדים. 2. האם בחוזה שנחתם ביני לבין הגן - מקובל לרשום את מס' הילדים בקבוצה ? לא, אולם הוסבר לנו בע"פ שהקיבולת היא עד 25 ילדים בקבוצה הזו. 3. מהו יחס הגננת + סייעות לילדים אצלכם בקבוצת הגיל ? גננת + 3 סייעות על 25 ילדים. עכשיו שיש רק 18 ילדים אנו נהנים מיחס של גננת + 3 סייעות. הגננת הולכת בצהריים כשהילדים הולכים לישון. ואז נשארות רק 3 סייעות. בימי שישי- כולן נמצאות - גננת + 3 הסייעות.

happy00

New member
עונה גם

1. כמה ילדים יש אצלכם בגן בקבוצה שבין שנתיים לשלוש? בסביבות 22-25 2. האם בחוזה שנחתם ביני לבין הגן - מקובל לרשום את מס' הילדים בקבוצה ? היא במפורש לא התחייבה למספר הילדים בקבוצה. 3. מהו יחס הגננת + סייעות לילדים אצלכם בקבוצת הגיל ? בגדול יש גננת + 2 מטפלות, אבל יש עוד מטפלות צעירות כי הרי לכל אחת יש יום חופשי. שימו לב שהרשמי הוא לא הבכרח מה שקורה בפועל. זה לא אומר שבכל רגע נתון יש 3 מטפלות עם הילדים.

למעלה