שאלת סקר

רונית י

New member
שאלת סקר

את יושבת לך באמבטיה מפנקת, בא בנך בן ה 4 לחדר האמבטיה ומבקש להצטרף. לשבת שניכם עירומים בתוך האמבטיה. כמובן האבא ושאר בני המשפחה בבית. מה דעתכן? תסכימו?

dikli28

New member
אם אני מוכנה לוותר על התענוג של להיות

כמה דקות לבד אז ממש אין לי בעיה שיהיה איתי. כמובן שאצלי זה תאורטי כי יש לי בנות. מצד שני אם בתי הגדולה - בת 3 רוצה שאבא יתקלח איתה ממש אין לי בעיה עם זה

מה זה משנה שהאבא והמשפחה בבית?

אישית אם את מוכנה לוותר על כמה דקות של לבד אז למה לא? אנחנו לא מתקלחים עם הילדים אבל דור חופשי בא אלי בבוקר מזיז את הוילון (בן שנתיים וחודשיים) ושואל אם אני מתקלחת... ולפני שבוע התקלחנו יחד כי התקלחתי בערב והוא בקש להכנס איתי הוא נהנה ושבוע שלם אמר שהיה כיף להתקלח עם אמא היום בערב נראה לי שנתקלח יחד סתם כי הוא נורא נהנה מזה :) טלי

זה לא אותו הדבר

מתכוונת שזה שהוא מזיז לך את הויולון באמבטיה זה לא אותו דבר כמו להתקלח איתו וגם יש הבדל בין ילד בן שנתיים לילד בן ארבע ולא שאני מבקרת אותך, זו רק דעתי (השמרנית אולי
)

אין לי בעיה עם עירום בכלל

ועד לא מזמן עמית היה מתקלח איתי. הוא הפסיק ביוזמתו כי הוא אמר שלא נוח לו להתקלח איתי(יש לנו אמבטיה עם טוש תלוי מלמעלה) כי אמא שמנה ולוקחת לו את כל המקום...

down under1

New member
כן

אנחנו עדין לפעמים מתקלחים ביחד והוא רגיל לדבר עם אבא כשאבא במקלחת בבוקר... אין לנו בעיה עם ערום. אני עדין מחכה שיתנו לי ללכת לשרותים בשקט

חחחחחחחח אני גם מחכה לרגע הזה..מוזר אבל

כשהוא עושה קקי הוא מבקש שאני אסגור לו את הדלת כשאני בשרותים זו שעת שיחת הנפש שלנו..נכנס ומתחיל לקשקש בלי סוף לפעמים אני נשארת רק כי אני נהנית מלשמוע אותו :) טלי

קודם כל, מלכתחילה לא תמצאי אותי באמבטיה

זה משעמם אותי, מה לעשות
ולעניין - לא מרשה להצטרף. אומנם אין לי בן והוא לא בן ארבע, אך אילו היה לי, הייתי מובכת מהרעיון. הולכת לקרוא מה כתבו האחרות

פלגיה

New member
ואגב

זה לא רק "נגד" הבן. גם לבת 4 לא אתן להיכנס אלי לחדר האמבטיה.

חמדת35

New member
אצלנו לא נועלים דלתות אמבטיה

מסיבות בטיחותיות. וגם לא מתרחצים אם אין מישהו נוסף בבית. גם בגיל מבוגר. אצלנו - הכוונה בבית הורי.

פלגיה

New member
גם אם לא נועלים

אפשר לייצר הבנה שלא נכנסים אם לא בזמן חירום. עדיין אני מעדיפה לנעול. כך נוח לי יותר.

רונית י

New member
זהו שאני לא מרגישה כ"כ בנוח עם זה

אני גם לא מסוגלת להשאיר את דלת השירותים פתוחה. הוא גם אוהב להתחבק הרבה וככה באמבטיה נראה לי לא כ"כ מתאים.

ללילילל

New member
אז זאת התשובה שלך...

זה יכול להיות נוח לאלף בנות שיענו לסקר. לך לא נוח - ולא מדובר על צורך של תינוק בן יום, אלא על רצון של ילד בן ארבע - לא מתאים לך אז לא מתאים. זכותך המלאה. כל אחד שם את הגבול שלו איפה שנוח לו. אני חושבת שזה גם חינוכי לילד, אם את מחפשת לגיטימציה
- את נותנת דוגמא אישית של שמירה על גבולות הגוף והפרטיות שלך כפי שאת מרגישה אותם, וכך נרצה שגם הם יעשו. ולסקר - אני איפהשהו באמצע... פעם היינו עושים לא מעט אמבטיות משותפות, עכשיו (בגיל 3.5) זה אולי יהיה לי טיפה מוזר. לא חושבת שהייתי מסרבת לו, אבל לא הייתי מזמינה אותו מיוזמתי. אין לי בעיה אם הוא נכנס לחדר בזמן שאני מחליפה בגדים, אבל אני לא מסתובבת ערומה לידו. ואסור לו להכנס אתי לשירותים.

למעלה